Merhaba sevgili dostlar öncelikle bu platformda ilk referansımı yazmış olacağım.. Nerden başlayacağımı bilmesemde dilimin döndüğü kadarıyla cansel ulusoy ile geçirdiğim müthiş geceyi kısaca anlatmaya çalışacağım.. Yine özlemin ağır bastığı bi günde kendine ulaştım kısa bi yazışmadan sonra randevuyu kaptım.. defalarca görüşmeme rağmen her seferinde heyecan kaplar içimi çünkü her görüşmemiz ayri bi keyifle geçiyor.. görüşme günü balcovanin artık ezbere bildiğim yollarından geçip kapısına vardım kapıyı acar açmaz harika güzeliği ve seksiliği ile karşıladı 😍😍 özlemişim kocaman sarıldım miss gibi kokuyordu,, gece uzundu ve hiç acelemiz yoktu sohbet muhabet derken yavas yavaş başladık usul usul sokulmalar öpmeler derken kendimi yatak odasında buldum 😊😊 artık adrenalin seviyesi yükselmişti öpüşmeler ateşli eller kolar rahat durmuyordu hızımızı almıştık elbiselerim havada ucustugunu gördüm bi an 🤗🙈 yavaşça eğilip oral yapması harikaydı tabi bende boş durmadım, o harika vücudunu öpüp oral yapmazsam olmazdı misyoner,kowgirl dogi ,kaşık derken finali doggy ile yapmak ayrı bi zevkti hemen hemen tüm pozisyonlari denedik hata hiç tatmadığım pozisyonlarda oldu 🥰🥰 cansel yüreğimin güzeliği ve verdiği değer yaptığı isi profesyonelce yapması bence en büyük artısı, evi cok güzel ve şirin kendisi gibi , musafirine ikramları karsilamsi hoş sohbeti ve tabikide hatika sevişmesi ile mest eden bir partner, hijyen konusunda cok titiz her seans sonrası duş almasi ve ozenli giydigi o sexi kıyafetler of off 😍😍🥰 kısacası bu işi nasıl yapılması gerektiğini bilen misafirini memnun eden yüreği kocaman kendisi minnak bi pembiş 🥰🥰♥️her görüşmemde keyif aldığım iyiki dediğim cana yakın izmir icin eşsiz bir partner , gece nasil geçti anlayamadım keşke tum geceler cansel ile olsa🥰🥰♥️♥️ o muhteşem gece için ve bana yaşattığın o güzel anlar için teşekkür ediyorum bebegim inşallah en yakin zamanda tekrarını yaparız öpüyorum her yerinden 😘😘😘♥️♥️♥️🌹