Şahane bizi mahrum bırakma böyle şeylerden😂😂Dedim ki benim canım mavişlerimde seyretmeli 🔥🥰 nasıl olmuş bebişler♥️
🥰🔥🔥🥹Adamin yerinde olmak ister miydim istemez miydim bilmiyorum. Yanimdasin ama dokunamiyorum cok sacma 😀
Hiç bırakır mıyım 🥰🔥Şahane bizi mahrum bırakma böyle şeylerden😂😂
iyi eğlenmelerDedim ki benim canım mavişlerimde seyretmeli 🔥🥰 nasıl olmuş bebişler♥️
Çok teşekkürler 🥰iyi eğlenmeler
Çok teşekkürler canlı yoldan çıkmayada beklerim 🥰Orda kim olsa ter içinde kalırdı, insanı yoldan çıkaracak kalçalar 🤭
Siz darbukayı çalarken yandan yandan kucak dansı da güzel olur sanki 😎🔥🥰💋😂Tarayıcıyı hemen aç. Arama motoruna gir. Hızlı darbuka kursları ara 😍😍😍
Güzel bi gösteri oldu onun için 😂 dogy pozisyonunda sizi de terletebilirim bayım 🔥🥰🙊Biz burada terledik…Darbukacıyı hayal bile edemiyorum 🔥🔥🔥
İstanbul turunda inşallah 🥰Çok teşekkürler canlı yoldan çıkmayada beklerim 🥰
Teşekkürler 🥰Orda kim olsa ter içinde kalırdı, insanı yoldan çıkaracak kalçalar 🤭
Yapmayı düşünüyorum bi İstanbul turu🥰İstanbul turunda inşallah 🥰
Siz darbukayı çalarken yandan yandan kucak dansı da güzel olur sanki 😎🔥🥰💋😂
Alev alev olmuş bebeğim 💋Dedim ki benim canım mavişlerimde seyretmeli 🔥🥰 nasıl olmuş bebişler♥️
Adam kalp krizi geçirir o mekanda 😘😘😘😘Dedim ki benim canım mavişlerimde seyretmeli 🔥🥰 nasıl olmuş bebişler♥️
Keyfiniz daim olsun @TOMRİSDedim ki benim canım mavişlerimde seyretmeli 🔥🥰 nasıl olmuş bebişler♥️
O senin Alevliğin hayatım 🥰Alev alev olmuş bebeğim 💋
Evet 🥰Darbukacı halinden memnun 😂
🙊🥰💋❤️ nefsine sahip çıktı yiğidim 😁😁😁😁darbukacı msum çocukmuş.. ben olsam arada kesin elim kayardı...
Teşekkür ederim 🥰Keyfiniz daim olsun @TOMRİS
En son mekanda ki kızlar fiziğin çok güzel diye yanıma geliyordu hayatım sen düşün 😁🥰Adam kalp krizi geçirir o mekanda 😘😘😘😘
İstediğiniz her yerde çalabilirsiniz 🙊 ben izin verdim gitti 🥰🔥💋❤️Öyle bir kursta ilk soracağım şey darbukayı göğüs hizasında çalabiliyor muyuz olurdu 😁🥰🥰🥰
Hep düşünüyorum zaten 🤗🤗🤗En son mekanda ki kızlar fiziğin çok güzel diye yanıma geliyordu hayatım sen düşün 😁🥰
Dedim ki benim canım mavişlerimde seyretmeli 🔥🥰 nasıl olmuş bebişler♥️
🫣💋🥹🔥Hep düşünüyorum zaten 🤗🤗🤗
Teşekkür ederim canım benim 😍💋İyi eğlenceler
♥️🥰😁😁😁 çünkü ona yetki vermedim ama sana verebilirim 🌝🔥♥️Darbukaci yanlış yere vuruyor 😍😍😍
Açarız beyaaa 😁♥️Misafirin olduğumda bi Mezdeke açarız artıkın 😃
Teşekkürler 🥰🌝🙏🏻O kalçalara dalıp gittim 😍😍😍
🥰🥰🥰💕😘Teşekkür ederim canım benim 😍💋
En kısa zamanda Ankara seferi şart oldu artık…😊😊😊Güzel bi gösteri oldu onun için 😂 dogy pozisyonunda sizi de terletebilirim bayım 🔥🥰🙊
Memnuniyetle beklerimEn kısa zamanda Ankara seferi şart oldu artık…😊😊😊