Öncelikle Ankara’daki eskortlardan daha önceden dili yanmış biri olarak sosyal forum ailesine teşekkür ederim. Gelelim Çağla hanıma 😄 kendisine dün yazdım ancak müsaitliği olmadığı için bugün için randevulaştık. Evi çayyolunda, nezih bir mahallede bulunmakta. Ulaşımı da çok rahat. Ben araçla gittim ama metroyla bile gidilebilir. Kapıyı öncesinde partnerine özel olarak hazırlandığı belli olan makyaj ve sexy kıyafetiyle beni benden alan yeşil gözlü bir bayan açtı. Şunu da belirtmek isterim fotolarda da çok güzel çıkmış ama kendisi gerçekte çok daha güzel. Ayrıca fotolardaki haline göre kilo da vermiş, çok da yakışmış. Neyse içeri salona geçtik biraz hoş sohbetten sonra iyice birbirimize ısındık, ortam da ısındı 😄 yukarıya yatak odasına geçtik. Özel anlar için çok da detaya gerek yok ama şunu bilin ki Çağla hanım tam bir milf ve oralı çok güzel yapıyor 🔥😂 ben çok vaktim olmadığı için 2 seans kadar yanında kalabildim. Çok memnun kaldım kendisinden. Darısı diğer görüşmelerimize diyelim. Gitmeye çekinenlere kesinlikle tavsiye ederim 😊