Bu nasıl bir bal dudaktır yaaa gece gece olmaz ki yaaa nasıl uyuyacam şimcik ben😂😂😂😂😂😂😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥😋😋😋
Harika görünüyorsun ateş seviyesi yükseldi
Valla senin yanında olsam iyi geceler olur benim için ama yanında değilim kötü geceler oluyor benim için her zaman ki gibi harikasın ateş ediyorsun Ankaranın bir tanesisin😂❤️🔥🔥🔥
Tadına bakmak ister misin?🙈Harika bişey bunlar😜😋🔥🔥
Sen olsaydın daha muhteşem olurdu 😍Muhteşem
Bas gaza @SutlaCH bas gazaaaaa Tomris senin hiç durmaaa 🤪🤪🥰😁💋🔥🔥🔥Birileri İsmail YK dinlemiş sanırım 🤪
Aşkım hemen havalimanına gidip ilk Ankara uçağına bilet kestiriyorsun 🥲🥰🔥🔥🤪Bu nasıl bir bal dudaktır yaaa gece gece olmaz ki yaaa nasıl uyuyacam şimcik ben😂😂😂😂😂😂😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥😋😋😋
Tadınında güzel olduğunu söylüyor partnerlerim ama tabi bi denemelisin 🧐🥰Çok güzeller
Ateşi yükselten ben. Söndürende ben olmalıyımmmm😈🤪🔥Harika görünüyorsun ateş seviyesi yükseldi
Öpüşmeden bilemezsin 🥹🔥❤️🤪Dudaklar çok seksi
Yavaş mı? Evet sevişirken hissede hissede yavaaaaş yavaaaş sevişmeye bayılırım nereden bildiniz? 🧐🤪🔥❤️Aman..Yavaaşşş..😋😋😋
Sana bir doz Tomrisilin tavsiye ediyorum canım😁🥰Valla senin yanında olsam iyi geceler olur benim için ama yanında değilim kötü geceler oluyor benim için her zaman ki gibi harikasın ateş ediyorsun Ankaranın bir tanesisin😂❤️🔥🔥🔥
Niye gelip yakından incelemiyorsun?🤪🔥❤️Dudaklar vücut nasıl muhteşem birşeysin yazacak kelime bulamıyorum 😍😍😍
Bir dozun yeteceğini zannetmiyorum 😂🔥❤️❤️😘Sana bir doz Tomrisilin tavsiye ediyorum canım😁🥰
😂😂😂haklısın sana 3 5 doz lazım hayatım 😁Bir dozun yeteceğini zannetmiyorum 😂🔥❤️❤️😘
😀😀 kısa yol uzun yola dönüşür ondan sonra😂Aşkım hemen havalimanına gidip ilk Ankara uçağına bilet kestiriyorsun 🥲🥰🔥🔥🤪
Bensiz mi 🥰🤪Geceler harika
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 sesli güldüm 😂Geleceğim az kaldı tabi o an Azer Bülbül gibi heyecan yapıp gitmezsem ❤️
😁 seversin sen 😁♥️😀😀 kısa yol uzun yola dönüşür ondan sonra😂
Alacağım olsun.Sen olsaydın daha muhteşem olurdu 😍
Alacaklar birikiyor beyefendi dikkatinize 🫠🥰Alacağım olsun.
Teşekkür ederim♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ sizinde 🥰🥰Hep gülün güzel gözlerinizden bir ömür gülücük eksik olmasın.
öhüüm öhüüm Ankara’da unuttuğunuz bişey var 🤪😉🥰💋İkizler altın oran.. 👍🔥
Sevindim 😈🫠🥰🔥🔥Çook iyi geceler oldu hem de güzel oldu❤️❤️❤️💐💐💥💥💥
😂😂😁 seversin sen 😁♥️
Tadına bakmaya ne dersin 🥰🔥süperler
Kollarımda uyutayım adminim aşk olsun zaten yükseğim gece gece 🤪🔥💋❤️😁🤗❤️❤️❤️Gece gece bu memmelerden sonra uyuyabilirsen uyu bakalım
Sevişirsek karar verebilirim 🤪🥰🔥❤️Bu dudaklarla güzel olmaz mı
Cevapların aşırı iyi olması!Sevişirsek karar verebilirim 🤪🥰🔥❤️
Ve senin hala benim yanıma gelmemiş olman 😈🤪🔥❤️Cevapların aşırı iyi olması!
Haklı olmayı değil beraber hakkını…neyseeee uyumaya çalışmam gerekiyor 😂😈😈🔥🤪🥰Kadın haklı 😎
Ekli dosyayı görüntüle 13878
öhüüm öhüüm Ankara’da unuttuğunuz bişey var 🤪😉🥰💋
Harika foto ❤️🔥❤️🔥❤️🔥Çaaatıııır çuutuuuurr…Şeyy iyi mi geceler🤪♥️🔥
allahım ilk fırsatta😍😍 bir kaç kez aradım Ama görüşemedik iple çekiyorum buluşmamızıTadına bakmaya ne dersin 🥰🔥
Çikolata da sürer miyiz😜😋Tadına bakmak ister misin?🙈
Çatur-çutur giden esc,yavaş sevişirmiş🤔😜😅😅Yavaş mı? Evet sevişirken hissede hissede yavaaaaş yavaaaş sevişmeye bayılırım nereden bildiniz? 🧐🤪🔥❤️
Raconu bilen adamları severim ❤️ 😁😁😁😁Çatur-çutur giden esc,yavaş sevişirmiş🤔😜😅😅
sizi böyle görünce iyi olunmazmı tomris hanım cımÇaaatıııır çuutuuuurr…Şeyy iyi mi geceler🤪♥️🔥
Şu konuşan dillerini yerim 🥰sizi böyle görünce iyi olunmazmı tomris hanım cım
Maşallah sizde erik gibisiniz kütür kütür yaniÇaaatıııır çuutuuuurr…Şeyy iyi mi geceler🤪♥️🔥
Bu eriğin tadına neden bakmıyorsun 🤪🌸❤️🥰🔥🔥🔥 Bu arada hangi filmin repliğiydi bu 😁Maşallah sizde erik gibisiniz kütür kütür yani
Çikolata olur çilek olur pasta olur ucu açık 🙈🥰🌸💋Çikolata da sürer miyiz😜😋
Denk gelemedik bi türlü bebeğim 🥰 sevişcez sevişcez merak etme 😁allahım ilk fırsatta😍😍 bir kaç kez aradım Ama görüşemedik iple çekiyorum buluşmamızı
Harika harika sevişmek için come on whatsaap🤪🥰❤️🔥🔥Harika foto ❤️🔥❤️🔥❤️🔥
Ya bu uçaklar bu ara Ankara seferlerini erteliyor sanırım 🧐🤪😁Beni zaten tavlamıştınız, Ankara’ya geldiğimde ilk durağım sizsiniz. ☺️
Ya bu uçaklar bu ara Ankara seferlerini erteliyor sanırım 🧐🤪😁
Acısı çok fena çıkacak 😈Ekim ayı içerisinde geleceğim. 🫡
Çekirdek mi çitliyoruz çatır çutur 😀Çaaatıııır çuutuuuurr…Şeyy iyi mi geceler🤪♥️🔥
Düşününce Sex sonrası tv karşısında güzel aktivite aslında 🤔🤔😈🔥🤪Çekirdek mi çitliyoruz çatır çutur 😀
Beni öpmediğin sürece daha çok ah dersin 🤪🥰♥️🔥Gece gece nefes kestin o dudaklardan aşağı doğru geldikçe ateş seviyesi yükseliyor ahh ahh 🤦🏻♂️🥰
Ama en tatlısı benim dimi 🤪♥️🥰🔥Seçenek çok hepside birbirinden tatlı 🍑
😈😈 sizi yiyerim 🤪🥰🔥Valla çatır çutur sen bizi edersin 🌹🌹🌹
O sizin muhteşemliğiniz efendim🤪 neden sevişmiyoruz 🥰🔥🤪🤪@TOMRİS hanım duru güzelliğiniz göğüs ölçüleriniz ile muhteşem görünüyorsunuz
İstanbul a yolun düşşe ortak nokta İstanbul diyecektik 🥰😇Beni öpmediğin sürece daha çok ah dersin 🤪🥰♥️🔥
Gelirsem bişeyler sürüp yemeden dönmem 🥵😉Çaaatıııır çuutuuuurr…Şeyy iyi mi geceler🤪♥️🔥
Özlem’le beklenen şey kutsaldır değerli @Malkoc o yüzden bekle bakalım belki yolum düşer bu ara 🤪😈❤️❤️🔥İstanbul a yolun düşşe ortak nokta İstanbul diyecektik 🥰😇
Hayhay 😈 afiyetle yiyiniz 🤪🔥🙈Gelirsem bişeyler sürüp yemeden dönmem 🥵😉
Kesinlikle.. Aksi mümkün mü?Çaaatıııır çuutuuuurr…Şeyy iyi mi geceler🤪♥️🔥
Mümkün olan daha fazlası için come on whatsaap🤪Kesinlikle.. Aksi mümkün mü?