- İstatistikte sabit
Adınız: Buse KayLa izmir
Yaşınız: 35
Semt: Buca
Boy: 1.55
Kilo: 50
Ten Rengi: Buğday
Saç Rengi: Kahve
Vücut Tipi: Fit
Randevulaşma Yöntemi: Anlık olarak randevu almıyorum. Sormayınız
Görüşme Yeri Tercihim: Referanssız görüşme almıyorum
Şehir Dışı Program: Evet Yapıyorum
Sigara Kullanımı: Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz.
Alkol Kullanımı: Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm.
Yabancı Dil: Diğer - Açıklamada belirtiniz.
Standart Servislerim: O-Level (Kondomsuz Oral sex), COB (Vücuda Boşalma), Anal Rimming Yapıyorum,yapılmasından hoşlanmıyorum.(Anüs Yalama), Hard Sex, Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), Ayak fetişi, Öpüşme
Extra Ücretli Servislerim: Var
Yasaklarım: Kondomsuz Sex, CİM CİF (Ağıza,Yüze Boşalma), Yutma
İletişim: http://wa.me/+905342925682
Hakkımda:
MERHABA 💋
İzmir'den BuSe KayLa 💋💋
Buğday tenli, caramel saç rengim, kahverengi gözlü, hem vucut, hem yüz güzelliğine son derece güvenen bir kadınım. Dudağımda,Dilimde,Göbeğimde Pıercing Ve Vücudumun Çeşitli Yerlerinde Dövmelerim Var😊😉
Görüşmelerimi 4 ve 5 yıldızlı Otellerde Gerçekleştiriyorum.
*Otel görüşmelerinde mesafeye göre extra gidiş dönüş taksi ücreti alıyorum.
*İncall Görüşmem Vardır referans Dahilinde
*Gün İçerinde En Fazla 2 Görüşme Gerçekleştiriyorum .
*Benimle iletişime geçerken kısaca kendinizi tanıtarak size hitap etmek açısından isminizi, yaşınızı, hangi semtten ya da ilden bana ulaştığınızı kaç saatlik görüşme istediğinizi belirtiniz lütfen.
*Sigara kullanıyorum. Siz kullanmiyorsaniz cok abartmadan icer, agiz hijyenime dikkat ederim siz beylerde ağız Bakımına özen Gösterirse sevinirim.
*Alkol sadece meyveli Şarap, Votka likör,Bailys haricinde icebildigim bir icki yok.
*Anal ilişkiye asla girmiyorum.
*Kondom kesinlikle kullaniyorum.
*Oral sekse bayılırım ( En sevdiğim)....
*Deepthroat(Deeporal)İddalıyımdır ☺️
*HİJYENE ÇOK ÖNEM VERİYORUM.
*Kondomsuz oral sex ve sevişmede sınırsızım.
*27 yaşından küçüklerle ve 55 Yaşından Büyük Beylerle görüşmüyorum.
*CİM CİF yapmıyorum.
❤️SERVİSLERİM VE EXTRA SERVİSLERİ❤️
*Standart Servislerim: O-Level (Kondomsuz Oral sex), COB (Vücuda Boşalma), Hard Sex, Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), Ayak fetişi, Öpüşme
💋💋💋Extra Ücretli Servislerim: 💋💋💋
*Grup Seks,Anal Rimming Yapıyorum,yapılmasından hoşlanmıyorum.(Anüs Yalama),
*Deepcim yapıyorum 🤣 Bu nedir deyişinizi hissediyorum😆🫣 Ben deeporal yapıyorum ve seviyorum o anda ağzıma yada yüzüme değil penis gırtlaktayken boşalmanıza izin veriyorum adınıda deepcim koydum☺️😆💋
*Herkesle değil; görüşmede tanıyıp gördükten sonra uygun ise extra ücretimi aldığım taktirde Deepcim yapıyorum
🙏🙏🙏🙏Yasaklarım: 🙏🙏🙏🙏
*Kondomsuz Sex, CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), Yutma
*Fotoğraflarım orijinal ve bana aittir. Bir sürpriz yaşamazsınız yüzüme fiziğime çok güveniyorum beğeni olmadığı takdirde görüşmeyi her iki taraf da sonlandırma hakkına sahiptir.
*"Referanssız incall görüşme almıyorum. Referanslarınızın yazılı olması gerekmekte. Kendinizi tanıtırken lütfen referansınızın linklerini koyunuz.Lütfen Forum Nick Belirtiniz.
*Resim almadan malesef İncall görüşme kabul edemiyorum guven onemli. Lütfen seans skor takıntısı olan üstümden inmeyeck beyler beni terch etmeyin.
*LÜTFEN ÖNCEDEN MUTLAKA RANDEVU ALIN RANDEVUSUZ GÖRÜŞME KABUL ETMİYORUM.
💵💶REFAKAT ÜCRET BİLGİLERİM💶💵
*INCALL *OUTCALL +mesafeye göre taksi
INCALL
1 saat 2500 TL (1 Seans)
2 saat 5000 TL
3 saat 6000TL
4 saat 8000 TL
5 saat 10.000 TL
6 saat 12.000 TL
7 saat 14.000 TL
OUTCALL
1 saat 3000 TL (1 seans )
2 saat 6000 TL
3 saat 8000 TL
4 saat 10.000 TL
5 saat 12.000 TL
6 saat 14.000 TL
7 saat 16.000TL
*Şehir Dışı Görüşmelerine sadece Gecelik gidiyorum 25000+yol masrafım .Ücretin yarısı,yol masrafının tamamını ön ödeme alıyorum.Sadece 4 Ve 5 Yıldızlı otellerde görüşüyorum.
*İzmir civarı şehir dışı görüşmelerine en az 5 saat gidiyorum Görüşme ücreti değişebilir bilgi alın lütfen+yol masrafı alıyorum. Ücretin yarısı ve yol masrafımın tamamını ön ödeme alıyorum.Sadece 4 Ve 5 yıldızlı otellerde Görüşüyorum.😘
*Ücreti elden almıyorum , görüşmeye başlamadan önce odaya veya banyoya zarf içinde koymanız sizin nezaketinizi gösterir .❤💋
*Hayat kazandigimiz para, bulunduğumuz mevkii, bindiğimiz araba, uzun uğraşlarla yaptigimiz kariyerden ibaret değildir, geriye dönüp baktığımızda yüzümüzü gulumseten anilarimizdan ibarettir.O anilarinizda yer edinebilmek dileğiyle, sevgiler
BEYLER EĞER GENİTAL BÖLGENİZDE SİĞİL VARSA HPV VİRÜSÜ TAŞIYICISI İSENİZ LÜTFEN PROGRAM OLUŞTURMAYINIZ.🙏
EĞER BU DURUMU BELİRTMEDEN PROGRAM OLUŞTURURSANIZ GÖRÜŞME SIRASINDA FARKETTİĞİM AN GÖRÜŞMEMİZİ SONLANDIP ZAMANIM KIYMETLİ PROGRAM ÜCRETİMİ EĞER OTELE GELDİYSEM TAKSİ DAHİL TAM ÜCRETİMİ ALMAK ZORUNDAYIM LÜTFEN BU SEBEPLE DÜRÜST OLMANIZ İKİ TARAFIDA MAĞDUR ETMEZ🙏🙏 TEŞEKKÜRLER 💋
☎️ Aramalara cevap vermiyorum. Lutfen sadece whatsaptan kendinizi tanıtarak randevu isteyin.
📵Whatsap haricinde bir iletisimim yoktur!
😈😈😈SoN BiR nOt!!!😈😈😈
*Öpüşmeyi sevişmeyi elletmeyi yalatmayı yalamayı sevmeyen gözü saatte eli telde muhabbet sevmez beni aramasın ! Geri kalan herkese açığım.😊😉
🤤😋TÜKÜRDÜĞÜMÜ SADECE SAKSO ÇEKERKEN YALARIM 😛🫣😘
🙏🙏LÜTFEN SOSYAL FORUMDAN OLDUĞUNUZU VE NİCKİNİZİ BELİRTİRSENİZ SEVİNİRİM.💋
*Referanslarım 💋♥
Diğer fotoğraflarım için:
Direkt WhatsApp linkim
Yaşınız: 35
Semt: Buca
Boy: 1.55
Kilo: 50
Ten Rengi: Buğday
Saç Rengi: Kahve
Vücut Tipi: Fit
Randevulaşma Yöntemi: Anlık olarak randevu almıyorum. Sormayınız
Görüşme Yeri Tercihim: Referanssız görüşme almıyorum
Şehir Dışı Program: Evet Yapıyorum
Sigara Kullanımı: Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz.
Alkol Kullanımı: Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm.
Yabancı Dil: Diğer - Açıklamada belirtiniz.
Standart Servislerim: O-Level (Kondomsuz Oral sex), COB (Vücuda Boşalma), Anal Rimming Yapıyorum,yapılmasından hoşlanmıyorum.(Anüs Yalama), Hard Sex, Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), Ayak fetişi, Öpüşme
Extra Ücretli Servislerim: Var
Yasaklarım: Kondomsuz Sex, CİM CİF (Ağıza,Yüze Boşalma), Yutma
Hakkımda:
MERHABA 💋
İzmir'den BuSe KayLa 💋💋
Buğday tenli, caramel saç rengim, kahverengi gözlü, hem vucut, hem yüz güzelliğine son derece güvenen bir kadınım. Dudağımda,Dilimde,Göbeğimde Pıercing Ve Vücudumun Çeşitli Yerlerinde Dövmelerim Var😊😉
Görüşmelerimi 4 ve 5 yıldızlı Otellerde Gerçekleştiriyorum.
*Otel görüşmelerinde mesafeye göre extra gidiş dönüş taksi ücreti alıyorum.
*İncall Görüşmem Vardır referans Dahilinde
*Gün İçerinde En Fazla 2 Görüşme Gerçekleştiriyorum .
*Benimle iletişime geçerken kısaca kendinizi tanıtarak size hitap etmek açısından isminizi, yaşınızı, hangi semtten ya da ilden bana ulaştığınızı kaç saatlik görüşme istediğinizi belirtiniz lütfen.
*Sigara kullanıyorum. Siz kullanmiyorsaniz cok abartmadan icer, agiz hijyenime dikkat ederim siz beylerde ağız Bakımına özen Gösterirse sevinirim.
*Alkol sadece meyveli Şarap, Votka likör,Bailys haricinde icebildigim bir icki yok.
*Anal ilişkiye asla girmiyorum.
*Kondom kesinlikle kullaniyorum.
*Oral sekse bayılırım ( En sevdiğim)....
*Deepthroat(Deeporal)İddalıyımdır ☺️
*HİJYENE ÇOK ÖNEM VERİYORUM.
*Kondomsuz oral sex ve sevişmede sınırsızım.
*27 yaşından küçüklerle ve 55 Yaşından Büyük Beylerle görüşmüyorum.
*CİM CİF yapmıyorum.
❤️SERVİSLERİM VE EXTRA SERVİSLERİ❤️
*Standart Servislerim: O-Level (Kondomsuz Oral sex), COB (Vücuda Boşalma), Hard Sex, Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), Ayak fetişi, Öpüşme
💋💋💋Extra Ücretli Servislerim: 💋💋💋
*Grup Seks,Anal Rimming Yapıyorum,yapılmasından hoşlanmıyorum.(Anüs Yalama),
*Deepcim yapıyorum 🤣 Bu nedir deyişinizi hissediyorum😆🫣 Ben deeporal yapıyorum ve seviyorum o anda ağzıma yada yüzüme değil penis gırtlaktayken boşalmanıza izin veriyorum adınıda deepcim koydum☺️😆💋
*Herkesle değil; görüşmede tanıyıp gördükten sonra uygun ise extra ücretimi aldığım taktirde Deepcim yapıyorum
🙏🙏🙏🙏Yasaklarım: 🙏🙏🙏🙏
*Kondomsuz Sex, CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), Yutma
*Fotoğraflarım orijinal ve bana aittir. Bir sürpriz yaşamazsınız yüzüme fiziğime çok güveniyorum beğeni olmadığı takdirde görüşmeyi her iki taraf da sonlandırma hakkına sahiptir.
*"Referanssız incall görüşme almıyorum. Referanslarınızın yazılı olması gerekmekte. Kendinizi tanıtırken lütfen referansınızın linklerini koyunuz.Lütfen Forum Nick Belirtiniz.
*Resim almadan malesef İncall görüşme kabul edemiyorum guven onemli. Lütfen seans skor takıntısı olan üstümden inmeyeck beyler beni terch etmeyin.
*LÜTFEN ÖNCEDEN MUTLAKA RANDEVU ALIN RANDEVUSUZ GÖRÜŞME KABUL ETMİYORUM.
💵💶REFAKAT ÜCRET BİLGİLERİM💶💵
*INCALL *OUTCALL +mesafeye göre taksi
INCALL
1 saat 2500 TL (1 Seans)
2 saat 5000 TL
3 saat 6000TL
4 saat 8000 TL
5 saat 10.000 TL
6 saat 12.000 TL
7 saat 14.000 TL
OUTCALL
1 saat 3000 TL (1 seans )
2 saat 6000 TL
3 saat 8000 TL
4 saat 10.000 TL
5 saat 12.000 TL
6 saat 14.000 TL
7 saat 16.000TL
*Şehir Dışı Görüşmelerine sadece Gecelik gidiyorum 25000+yol masrafım .Ücretin yarısı,yol masrafının tamamını ön ödeme alıyorum.Sadece 4 Ve 5 Yıldızlı otellerde görüşüyorum.
*İzmir civarı şehir dışı görüşmelerine en az 5 saat gidiyorum Görüşme ücreti değişebilir bilgi alın lütfen+yol masrafı alıyorum. Ücretin yarısı ve yol masrafımın tamamını ön ödeme alıyorum.Sadece 4 Ve 5 yıldızlı otellerde Görüşüyorum.😘
*Ücreti elden almıyorum , görüşmeye başlamadan önce odaya veya banyoya zarf içinde koymanız sizin nezaketinizi gösterir .❤💋
*Hayat kazandigimiz para, bulunduğumuz mevkii, bindiğimiz araba, uzun uğraşlarla yaptigimiz kariyerden ibaret değildir, geriye dönüp baktığımızda yüzümüzü gulumseten anilarimizdan ibarettir.O anilarinizda yer edinebilmek dileğiyle, sevgiler
BEYLER EĞER GENİTAL BÖLGENİZDE SİĞİL VARSA HPV VİRÜSÜ TAŞIYICISI İSENİZ LÜTFEN PROGRAM OLUŞTURMAYINIZ.🙏
EĞER BU DURUMU BELİRTMEDEN PROGRAM OLUŞTURURSANIZ GÖRÜŞME SIRASINDA FARKETTİĞİM AN GÖRÜŞMEMİZİ SONLANDIP ZAMANIM KIYMETLİ PROGRAM ÜCRETİMİ EĞER OTELE GELDİYSEM TAKSİ DAHİL TAM ÜCRETİMİ ALMAK ZORUNDAYIM LÜTFEN BU SEBEPLE DÜRÜST OLMANIZ İKİ TARAFIDA MAĞDUR ETMEZ🙏🙏 TEŞEKKÜRLER 💋
☎️ Aramalara cevap vermiyorum. Lutfen sadece whatsaptan kendinizi tanıtarak randevu isteyin.
📵Whatsap haricinde bir iletisimim yoktur!
😈😈😈SoN BiR nOt!!!😈😈😈
*Öpüşmeyi sevişmeyi elletmeyi yalatmayı yalamayı sevmeyen gözü saatte eli telde muhabbet sevmez beni aramasın ! Geri kalan herkese açığım.😊😉
🤤😋TÜKÜRDÜĞÜMÜ SADECE SAKSO ÇEKERKEN YALARIM 😛🫣😘
🙏🙏LÜTFEN SOSYAL FORUMDAN OLDUĞUNUZU VE NİCKİNİZİ BELİRTİRSENİZ SEVİNİRİM.💋
*Referanslarım 💋♥
Diğer fotoğraflarım için:
Direkt WhatsApp linkim
Ekli dosyalar
-
2023-03-07-01-52-50-718.jpg137.1 KB · Görüntüleme: 3,760
-
2023-03-14-01-48-08-527.jpg75.5 KB · Görüntüleme: 3,530
-