Herkese Selamlar saygıdeğer sosyalforum3124 ailesi öncelikle fırsat bulduğunuz anda anın tadını çıkarmaya devam ediniz diyorum. Uzun zaman oldu yolum yine düşecek diye en son paylaşımımda kalmıştım tabi biraz fazla zaman geçti hayat şartlarından dolayı ama bazen herşey üst üste gelir ve geçer. Yoğun bir yaz sezonu geçirmiştim tatile ihtiyacım vardı kafamda kendi planımı yaptım. Tatil dönüşü Ege'nin incisi İzmir'e yolum düştü. Aklıma @Buse35KayLa geldi zaten sosyal medya da uzun zamandır tanışır iletişim halindeydik hemen planı yaptık. Benim varmam trafik olması nedeniyle geç olsada lokasyon olarak çok rahat bir konumda giriş çıkış sorunu yok bir yandan telefonda diğer yandan biraz heyecanla buldum çok samimi ve cana yakın karşıladı tanışma hediyeleşme çay kahve faslından sonra buse'nin neonlu odasına giriş yaptık özel anlarda sadece sen kendini bana bırak dediğini duydum ve herşeyi ona bıraktım hararetli bir ön sevişmenin ardından bir insanın bağırsakları içinde nasıl yer değiştirir. Ben Buse de gördüm muhteşem oralı kıvrımlı hareketli dövmeli vücudu zaten herşeyi anlatıyordu zaten çeşitli istediğimiz pozisyonları yaptık 2. Turda finali de güzel bir İzmir manzarasına karşı bitirdik. Sonuç olarak İzmir'e yolunuz düşerse kesinlikle tanisilmasi gereken bir hanımefendi ben bu satırları yolculuk anında eve giderken yazıyorum misafirperverliğin ve herşey için tekrardan çok teşekkür ederim İyi ki varsın canısı referans yazmayı ne kadar becerebildim bilmiyorum ama umarım başınızı ağrıtmadim sonuçta hem doğum günü hem İzmir kurtuluşunu kutlamış olduk. siz değerli sosyalforum3124 üyeleri okuduğun için teşekkür ederim Sevgi ve saygılarımı sunarım kalın sağlıcakla #TheJoker @Oktayca 🃏🤗