Merhaba forumdaşlar. Uzun zamandır takip ettiğim ve görüşmek için fırsat kolladığım güzeller güzeli @Model Buse ile dün gece incall bir görüşme gerçekleştirdik. İletişim hızlı açık ve net bir şekilde, evi toplu taşımaya ve özel araçla ulaşıma gayet uygun merkezi bir konumda otopark sorunu yok. Buse'den gelen mesaj ile heyecan tavanda kapıya geldiğimde adeta dergi kapaklarından fırlamış güzellikte bir kadınla karşılaştım. Model ve barbi tabirlerinin gerçek olduğunu görmüş oldum heyecanım biraz daha arttı. Evi derli toplu, temiz ve hoş. Buse çok güzel, beyaz tenli, fit vücutlu, mis kokulu, çok kibar, bıcır bıcır bir kadın. Salonda kısa bir tanışma sohbetinden sonra bir an evvel Buse ile özel anların başlaması için duşa gitmek istedim. Vee yatak odasına geldiğimde Buse' nin muhteşem vücudunu keşfederken ateşli dudaklarıyla başlayan oralıyla artık dönüşü olmayan zirve yolculuğuna başladık. Sarmaş dolaş, nefes nefese zirvelere ulaştık. Çekiciliğii, işvesi, oral performansı, pozisyon zenginliği, istekli ve arzulu enerjisiyle çok güzel anlar yaşamama ve özel bir fantezimi gerçeklestirmemesebep olan Buse'ye tekrar teşekkür ediyorum. Hızla ilerleyen zaaman bizi ayırırken istemeyerek vedalaşmak zorunda kaldık. Kabul ederse tabiki tekrar görüşmek isterim. ❤