Onaylı Referans Buse Hanım ile görüşme

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
5,199
Selamlar,

Buse Hanım ile geçtiğimiz salı 2 saatlik bir görüşme yaptık. Yeri belirtildiği gibi Akmerkez'e çok yakın, ulaşım/giriş-çıkış kolay.

Sıcakkanlı, hoşsohbet bir karaktere sahip, yanında çok rahat hissediyorsunuz. Muhabbetini sevdim, uzun uzun sohbet ettik. Yatak kısmında ise özellikle oralı ve dilini kullanması beni benden aldı, gerçekten çok başarılı bu konuda. :) Günün sıcaklık seviyeleri bizi biraz yordu ama genel anlamda keyifli vakit geçirdik. Zaman çok çabuk geçti, cidden ne ara görüşme bitti anlamadım.

Bu güzel akşamüstü için çok teşekkür ederim, tekrar görüşmek dileğiyle.

Durum
Sosyal Coin
11,868
Tanıtım Konusu Referansları
Selamlar,

Buse Hanım ile geçtiğimiz salı 2 saatlik bir görüşme yaptık. Yeri belirtildiği gibi Akmerkez'e çok yakın, ulaşım/giriş-çıkış kolay.

Sıcakkanlı, hoşsohbet bir karaktere sahip, yanında çok rahat hissediyorsunuz. Muhabbetini sevdim, uzun uzun sohbet ettik. Yatak kısmında ise özellikle oralı ve dilini kullanması beni benden aldı, gerçekten çok başarılı bu konuda. :) Günün sıcaklık seviyeleri bizi biraz yordu ama genel anlamda keyifli vakit geçirdik. Zaman çok çabuk geçti, cidden ne ara görüşme bitti anlamadım.

Bu güzel akşamüstü için çok teşekkür ederim, tekrar görüşmek dileğiyle.
Sevgili Manushera
Bu guzel yorumunuz icin cok tsk ederim🥰❤️
Dedigniz gibi uyum oldugunda vakit cok hizli geciyor🥰
Tekrar gorusmek bende cok isterim
Cok opuyorum ve sariliyorum🤗
Sevgilerimle❤️

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: manushera
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler