Onaylı Referans Buse Hanım ile çok keyifli 2 saat

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
2,066
Bu cumartesi sabahı daha önce forumdan görüp beğendiğim Buse Hanım a mesaj attım. Çok hızlı ve net cevapları sonucu etilerdeki rahat ulaşılan ve otopark sorunu olmayan dairesine tam saatinde vardım, kendisi de bekliyordu. Dairesi geniş ve güvenli. Buse Hanım fiziği güzelliği ve tarzı ile çok alımlı, sokakta tek başına ise zorlanabilir. Çok genç olduğu için de kıpır kıpır samimi ve net bir kız. Sizi memnun etmek için kendini parçalıyor adeta. Size tavsiyem beyfendi saygılı bir genç kiza davranılacağı gibı davranırsaniz ve çok ama çok temiz hijyenik olursanız elinden kurtulamazsınız. Hem ağırlaması hem yatakta size saldırması ile dört dörtlük bir partner kendisi. Kendisine son derece kibar davranan ve kişisel bakımına aşırı dikkat eden biri olarak ödülümu fazlasıyla aldım.

Durum
Sosyal Coin
516
Bu cumartesi sabahı daha önce forumdan görüp beğendiğim Buse Hanım a mesaj attım. Çok hızlı ve net cevapları sonucu etilerdeki rahat ulaşılan ve otopark sorunu olmayan dairesine tam saatinde vardım, kendisi de bekliyordu. Dairesi geniş ve güvenli. Buse Hanım fiziği güzelliği ve tarzı ile çok alımlı, sokakta tek başına ise zorlanabilir. Çok genç olduğu için de kıpır kıpır samimi ve net bir kız. Sizi memnun etmek için kendini parçalıyor adeta. Size tavsiyem beyfendi saygılı bir genç kiza davranılacağı gibı davranırsaniz ve çok ama çok temiz hijyenik olursanız elinden kurtulamazsınız. Hem ağırlaması hem yatakta size saldırması ile dört dörtlük bir partner kendisi. Kendisine son derece kibar davranan ve kişisel bakımına aşırı dikkat eden biri olarak ödülümu fazlasıyla aldım.
Buse hanım dediğiniz Levent'te ki buselim mi

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Pulsar019
Durum
Sosyal Coin
11,868
Tanıtım Konusu Referansları
Merhaba. Yorumunuz icin cok cok tsk ederim
Inanin kendi temizligime ozen gosterdigim kadar , gelen beylerin temizligi icin elimden geleni yapiyorum🥰 Cunku havanin sicakligi magduriyeti ile tertemiz gelen beyler iki adim yurumus olsalar bile malesef ter durumuna yenik dusebiliyorlar.
Dus almak kacinilmaz oluyor.
Miss gibu dus alan beyler benim elimden bi yere gidemezleerrr 🥰
Tanistigma cok memnun oldum
Cok opuyorum
Sevgilerimle ❤️

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Livai
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864