Bursa Partner Tavsiyesi

Durum
Sosyal Coin
504
Merhaba arkadaşlar
Bursa da partner kısırı bir il.
Kamikaze bir görüşme yapmak ve olumsuz bir sonuç almayı hiçbirimiz istemeyiz lütfen olumlu görüşme sağladığınız partner ile ilgili bilgi paylaşalım.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Arass ve Avtandil
Durum
Sosyal Coin
504
Koskoca Bursa da 2 partner var gidilecek ölmüşüz gerçekten gömen yok

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
2,023
Bursada kimse yok maalesef olan da neredeyse alarm kurup süre bitti sıradaki gelsin modunda takılıyor kasaptan et alır gibi

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
504
Görükle de öğrenci burcu var onuda tavsiye etmem arkadaşlar fotolar başka gelen başka kişi

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
7,996
Merhaba arkadaşlar
Kamikaze bir görüşme yapmak ve olumsuz bir sonuç almayı hiçbirimiz istemeyiz lütfen olumlu görüşme sağladığınız partner ile ilgili bilgi paylaşalım.
Newsli sitede de Bursa şehrinden bir kişi var niyetlendim ama fırsat bulamadım.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
3,968
Kuşlu sitede yasemin var daha önce Sakarya daymış sanırım görüşen var mıdır? Seans 20 mavilik gecelik 60 mavilik diyor. Sadece outcall

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,903
Herkese merhaba;
Evet bursa diğer illere göre kısır fakat berna ve buse den ibaret değil 😊 buse bıraktı yurt dışında diye biliyorum berna devam ediyor ve harika bir insan
Şöyle söyleyeyim aradığınız nedir berna gibi petite birimi yoksa normal beden yada kilolu bunlar tamamen zevke kalmış
Hepsinden yazıyorum buraya beden olarak küçükten büyük e doğru 😊
Kuşlu siteden ecemis,g.r.k.le aysun ve g.r.k.le elif
Baskalarida var tabiki ama burdan numara paylasamam 🙁

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Leonalone ve Shotgunsihne
Durum
Sosyal Coin
3,968
Herkese merhaba;
Evet bursa diğer illere göre kısır fakat berna ve buse den ibaret değil 😊 buse bıraktı yurt dışında diye biliyorum berna devam ediyor ve harika bir insan
Şöyle söyleyeyim aradığınız nedir berna gibi petite birimi yoksa normal beden yada kilolu bunlar tamamen zevke kalmış
Merhabalar hocam bilgi için teşekkürler kuşlu sitedekiler için telefon numaralarının son dört hanelerini paylaşabilir misin?

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
520
Bursada bende bulamıyorum lütfen önerebilir misiniz tw den bulamadım

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,903
Bu arada serelseçkin var arkadaşlar istanbuldan bursa ya geliyor sayfasını inceleyip onun istediği şekilde iletişim kurmanızı tavsiye ederim yazışmalarda sert bir mizacı olsada kendisi pamuk prenses gibidir
Bu kız aynı zamanda şarap gibi yıllar geçtikçe daha bir güzelleşiyor

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Shotgunsihne
Durum
Sosyal Coin
13,769
Herkese merhaba;
aysun fake gibi duruyor görüştünüz mü onunla, elifle ben 1,5 sene önce falan görüşmüştüm yüz güzelliği olarak pek etkilenmemiştim açıkçası

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,903
buna cevap olarak yazmıştım karıştı.
Söylediğim hiçbiri dolandırıcı çıkmadı kendi çalışan kızlar aracı olmadan
Aracı kullananlar ile ben görüşmüyorum gayet güvenli tek tek hepsini yazmadım fizik olarak iyiden ortalamaya göre yazmıştım
Şuda bir gerçek burdaki kızların nerdeyse hepsi randevu olusturulduktan sonra bursayada gelenler ben illa bursada olsun yada bursada kimse yok diyenler için yazdim

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
3,968
Bursa zeynep balcı vardı güzel ve muhhbeti hoş bir hatundu tw ve wp de gözükmüyor bilgsi olan var mı?

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
530
Herkese merhaba;
Hocam Aysun hakkında daha fazla detay verebilir misin? Davranışı nasıl? vb.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,684
Merhaba arkadaşlar
Bursa partner konusunda oldukça sorunlu
Kuşlu sitede Anastasya ile iletişim kurdum ama istekleri garip geldi ve sadece apart görüşmesi yaptığını söyledi otel görüşmesine olumsuz bakıyor bu hanım edendi ile görüşen var mı?
Birde Selen var kuşlu sistede çok fazla hesabı var beni tedirgin etti açıkçası bu hanımefendi ile görüşen var mı?

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
3,968
Merhaba arkadaşlar
Bursa partner konusunda oldukça sorunlu
Kuşlu sitede Anastasya ile iletişim kurdum ama istekleri garip geldi ve sadece apart görüşmesi yaptığını söyledi otel görüşmesine olumsuz bakıyor bu hanım edendi ile görüşen var mı?
Birde Selen var kuşlu sistede çok fazla hesabı var beni tedirgin etti açıkçası bu hanımefendi ile görüşen var mı?
Anastasya sadece İznik içi apart olarak görüşüyormuş bana pek güven vermedi açıkcası
Selen de sadece apart otel görüşüyor görükle de fotolar orijinal sanırım ama bu otel apart olayı biraz tedirgin ediyor beni

Kuşlu sitede sude var onla görüşmüştüm ama 30 mavilik diyor saatliğine fiyat performans açısından uygun gelmedi bana açıkcası ama kişiden kişiye değişiyor bu işler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: YİGİT ensar
Durum
Sosyal Coin
1,684
Anastasya sadece İznik içi apart olarak görüşüyormuş bana pek güven vermedi açıkcası
Selen de sadece apart otel görüşüyor görükle de fotolar orijinal sanırım ama bu otel apart olayı biraz tedirgin ediyor beni

Kuşlu sitede sude var onla görüşmüştüm ama 30 mavilik diyor saatliğine fiyat performans açısından uygun gelmedi bana açıkcası ama kişiden kişiye değişiyor bu işler
Teşekkür ederim bilgi için ,Anastasya ile iletişim kurdum çok sert mizacı var ve ücret konusunda ilginç söylemleri var.Selen ile iletişim kurdum evet kendi önerdiği aparatları istiyor tedirgin olmamak elde değil .Bursa partner konusunda gerçekten çok sorunlu.

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
3,968
Buse vardı gitti Berna vardı o da gitti gfe tadında maalesef hatun yok eğer varsa bunların dışında önerebilecek arkadaşlar yorumlarını bekliyoruz yoksa orta sahadan gol gibi İstanbul dan Ankara dan gelecek pembişlerin yollarını gözlüyor olacağız

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Tucobenedicto16 ve YİGİT ensar
Durum
Sosyal Coin
1,684
Buse vardı gitti Berna vardı o da gitti gfe tadında maalesef hatun yok eğer varsa bunların dışında önerebilecek arkadaşlar yorumlarını bekliyoruz yoksa orta sahadan gol gibi İstanbul dan Ankara dan gelecek pembişlerin yollarını gözlüyor olacağız
Aslında partner bir şekilde bulunur ama sosyal forumdaki pembişler kadar kültürlü bulmak zor,sohbet muhabette önemli

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Tucobenedicto16 ve Shotgunsihne
Durum
Sosyal Coin
846
Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
846
Merhaba arkadaşlar
Bi kız gelicek ama referansın olması lazım diyor nasıl yapıcaz

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
5,613
Evet yaa berna birtaneydi bursada müdavimi olmuştuk bir anda kayboldu gitti
Tam bir gfe akrep kadiniydi

Durum
Sosyal Coin
1,684
Arkadaşlar Elit katagoride 2 kişi biliyorum ama Outcall görüşüyorlar ve oldukça yüksek fiyat talepleri var.
Sedef Kalkavan ve Ecemiss kuşlu siteden ulaşabilirsiniz.
@AYLİNCE var burada üye ama pembişler arasında değil.

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
2,023
Başka tavsiyesi olan var mı arkadaşlar #bursa için ya da yakın zamanda Bursa planı olan forumdan güvenilir bayan arkadaş var mı

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
19,466
Arkadaşlar Bursa'da yaşıyorum. Bursa'da çok dikkatli olmanızı, en küçük bir risk almamanızı tavsiye ederim. İstanbul çok da uzak değil. Foruma güvenin ve biraz da vaktinizden feragat ederek güvenli randevular oluşturun. Naçizane tavsiyem 🙏

Durum
Sosyal Coin
846
Bursa da gittiğiniz memnun kaldığınız kız var mı

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
3,968
Şu an için aktif gözükmüyor x li sitede yakın zamanda görüşebilen var mı?

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
514
Busenin iletisim bilgilerini paylasirmisiniz rica etsem

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
846

Sudenin hesap adı ne bulamadım

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
3,968
İnternette ipek var Görükle de sonu 86 26 kendisi gerçekten güzel Bursa da ender bulunabilecek pembişlerden ama ulaşması çok zor en son bir sene önce görüşmüştüm şu an aktif olarak çalışıyor mu bilmiyorum

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,903
Kuşlu sitede aysungörükle var onunla randevulaştık otelde 2 saat bekletti gelmedi geri döndüm gitmeyin boşuna pişman olmayın
Geçmiş olsun ilk görüşmede bu tür şeyler yapma kapasitesi yüksek kendisi oldukça ürkektir 🙃 ben ayda bir görüşürüm ama ondan daha iyileri var 🙃

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
846
Geçmiş olsun ilk görüşmede bu tür şeyler yapma kapasitesi yüksek kendisi oldukça ürkektir 🙃 ben ayda bir görüşürüm ama ondan daha iyileri var 🙃
Bana şebeke gibi geldiler görüşmüşse bile seni kendi istediği aparta çağırmıştır başka aparta gitmezler.orda başka bi dümende var apart sahibi Yasaklı kelime olabilir kayıt yapıyor olabilirler

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,903
Bana şebeke gibi geldiler görüşmüşse bile seni kendi istediği aparta çağırmıştır başka aparta gitmezler.orda başka bi dümende var apart sahibi Yasaklı kelime olabilir kayıt yapıyor olabilirler
😃 yok yok rahat ol komplo teorisi üretme sürekli o.aparta gitmek istiyor sebebi ise kayıt acmiyorlar başka yere gelmez ilk görüşme buz gibi geçer ama sana guvenirse yaptığı işin kralını yapar 😃

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
846
😃 yok yok rahat ol komplo teorisi üretme sürekli o.aparta gitmek istiyor sebebi ise kayıt acmiyorlar başka yere gelmez ilk görüşme buz gibi geçer ama sana guvenirse yaptığı işin kralını yapar 😃
Dostum kız hem gelmedi hem de niye gelmedin diye mesaj attım ana avrat küfür etti ne komplo teorisi sakın aramayın da gitmeyin de kendinizi yakarsınız başınıza ne gelir bilemem

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,903
Dostum kız hem gelmedi hem de niye gelmedin diye mesaj attım ana avrat küfür etti ne komplo teorisi sakın aramayın da gitmeyin de kendinizi yakarsınız başınıza ne gelir bilemem
Tekrar geçmiş olsun o yüzden A clas bir partner herzaman iyidir zamanında gelir özenle hazırlanır fırsatçı değildir aldığı paranın hakkını verir tavsiyem bursa da ecemis biraz daha ücreti yukarı çıkarsan istanbuldan serelseçkin geliyor bilgin olsun

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
5,613
Hiç bir bilgim yok valla bursa için önereceğim kimse yok şuanda berna ile birlikte olmak cenneti yaşamak gibi bir şeydi benim için
Uzun uğraşlar sonunda bernaya ulaşabildim mide rahatsızlığı geçirdiği için ara vermiş yılbaşından sonra döneceğini söyledi

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
706
Herkese merhaba;
Kuşlu siteyi google yazıyorum bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: ahmet841969
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular