Geçen hafta Salı Günü işyerinde yoğun olmadığım bir anda Forum'da gezerken ve işyerime uzak olmayan bir pembiş ararken yeni fotoğraflarını koymuş ve geri döndüğünü hatırlatmış Burçin dikkatimi çekmişti. Kısa sürede iletişim kurdum ve hızlı mesajlaşmalardan sonra ev adresini aldım. Ofisime tahmin ettiğimden daha yakın olan evine biraz erken gitmiştim. Biraz etrafta zaman geçirdikten sonra hazır olduğunu yazdı ve evinin yolunu tuttum. İçeri gördüğümde çekici gözleri, güler yüzü ve dolgun fiziğiyle beni karşıladı. Şarabımızı açtıktan sonra sohbet etmeye başladık ve birbirimize dokunmalarımız artmaya başlayınca duş almak için kısa bir mola istedim. Yatak odasına geçtiğimde birbirimizin vücudunu keşfetmeye başladık. Beni yatağa attıktan sonra yaptığı etkili oralla bir süre sonra golü yedim ve sonrasında yatakta bir süre sadece birbirimize dokunarak sohbet ettik. Sohbetimizin bir yerinde spontane şekilde tekrar sevişmeye başladık. Bir anda sevişmeye başlamamız ikimizi de ateşlemişti. Misyoner pozisyonunda uzun süre seviştikten sonra tekrar golü yedim ve onun da golü yemesi için kendime gelir gelmez oral yapmaya başladım. Kısa süre içinde o da kendinden geçerek golü yedi.
Salona geçip izlediği yarışma programı hakkında, son tatil yerlerimiz hakkında ve anormal sıcak geçen günler hakkında uzun süre sohbet ettik. Bir yerde tekrar birbirimize dokunmaya başlayınca yatak odasının yolunu tuttuk. Birbirimize kısa süreli ama etkili oral yaptıktan sonra doggy pozisyonu için yerimi aldım. Zevkten uçtuğumuz bu bölümde en sonunda 3. golümü de yedim ve 3 saatin yorgunluğuyla yatağa birlikte uzandık. Kendimize geldikten sonra toparlanıp, son veda busesini aldım ve evden ayrıldım.
Güzel ve neşeli geçen akşam için Teşekkürler Burçin.
Salona geçip izlediği yarışma programı hakkında, son tatil yerlerimiz hakkında ve anormal sıcak geçen günler hakkında uzun süre sohbet ettik. Bir yerde tekrar birbirimize dokunmaya başlayınca yatak odasının yolunu tuttuk. Birbirimize kısa süreli ama etkili oral yaptıktan sonra doggy pozisyonu için yerimi aldım. Zevkten uçtuğumuz bu bölümde en sonunda 3. golümü de yedim ve 3 saatin yorgunluğuyla yatağa birlikte uzandık. Kendimize geldikten sonra toparlanıp, son veda busesini aldım ve evden ayrıldım.
Güzel ve neşeli geçen akşam için Teşekkürler Burçin.