Çözümlendi Burçin ön ödeme alıp bir güzel ekti!!! Dikkat !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Sosyal Coin
1,516
Merhaba ,
geçtiğimiz hafta kendisinin yapmış olduğu kampanya ya istinaden gerekli ödeme ve randevuları oluşturduk dün tekrar bugün sabah görüşeceğimiz bilgisini almama rağmen dünyanın yolunu gidip bir de güzel bekledim kendisinden ücret iadesi ve açıklama bekliyorum teşekkürler istenirse yönetim ile ekran görüntülerini paylaşabilirim.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Livai ve Stigmataaa
Durum
Sosyal Coin
15,253
Merhaba ,
geçtiğimiz hafta kendisinin yapmış olduğu kampanya ya istinaden gerekli ödeme ve randevuları oluşturduk dün tekrar bugün sabah görüşeceğimiz bilgisini almama rağmen dünyanın yolunu gidip bir de güzel bekledim kendisinden ücret iadesi ve açıklama bekliyorum teşekkürler istenirse yönetim ile ekran görüntülerini paylaşabilirim.
Yazışmaları varsa ön ödemeye ait belgeyi allta bulunan wpden atabilirmisiniz?

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
5,516
bende bugün saat 13.00 için kendisiyle randevu oluşturmuştum. konum için mesaj attım ama şu an ulaşamıyorum. yönetimle iletişime geçtim. bakalım bekliyorum. açıkçası bu referansı görseydim ön ödeme gönderip randevu istemezdim.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
7,572
geçmiş olsun.

ekilme işi zaten sıkıntı tabi de bir eskorta adınız sanınızı öğreneceği şekilde nasıl para gönderme cesareti gösteriyorsunuz valla anlamıyorum. büyük cesaret cidden. yoksa karşı taraf bilgilerinizi öğrenmeden bu ödemeleri yapma yöntemi var mı?

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: anaconda911, Ermanda ve John coffey
Durum
Sosyal Coin
3,684
Gün içinde 2 kişiye de dönüş yapmadığına göre bir sağlık sorunu vs olabilir. Pembişin cevabını beklemenizde fayda var.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
9,714
geçmiş olsun.

ekilme işi zaten sıkıntı tabi de bir eskorta adınız sanınızı öğreneceği şekilde nasıl para gönderme cesareti gösteriyorsunuz valla anlamıyorum. büyük cesaret cidden. yoksa karşı taraf bilgilerinizi öğrenmeden bu ödemeleri yapma yöntemi var mı?
Hesap vermekle yükümlü olacağın kimse yoksa hayatında getire para yollamaktan bı farkı yok bence🤪👍

Beğenenler:
  • Haha
  • Beğen
Tepkiler: Avtandil ve faruk88730
Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye