Sevişmemiz de o gözlerinin içine uzun uzun bakıp dalıp koybolmak isterdim arada da o bal dudakları da unutmamak lazım tabi ki 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Göz teması olan sexte daha çok keyif alınır🔥geldiğinde uzun uzun gözlerinin. İçine bakarak sevişmek üzere tatlım 💋Sevişmemiz de o gözlerinin içine uzun uzun bakıp dalıp koybolmak isterdim arada da o bal dudakları da unutmamak lazım tabi ki 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Tamamdır canım benim sözümü aldım o zaman en kısa zamanda o gözlerine bakmaya doyacağım 🔥🔥🔥Göz teması olan sexte daha çok keyif alınır🔥geldiğinde uzun uzun gözlerinin. İçine bakarak sevişmek üzere tatlım 💋
Bilmem,bu yanardağ ne biçim korla tutuştu.Ruhun mu ateş, yoksa o gözler mi alevden? ♥️
Teşekkür ederim bitanem 🥰♥️Göze gelme nazar değmesin 🧿🧿
Bekleniyorsunuz 🥰Tamamdır canım benim sözümü aldım o zaman en kısa zamanda o gözlerine bakmaya doyacağım 🔥🔥🔥
Göz haricinde güzel birşey daha bırakmışın 😘😘😘Buraya bir göz bırakıyorum🔥🥰
yerim bal damlayan dudaklarınıBuraya bir göz bırakıyorum🔥🥰
Aaa öyle miymiş?😁Göz haricinde güzel birşey daha bırakmışın 😘😘😘
Olur 💋yerim bal damlayan dudaklarını
Ne kadar da güzelmiş gözleriniz😍😍😍Buraya bir göz bırakıyorum🔥🥰
Çok teşekkürler💋anlık müsait olamıyorum çoğu zaman evet 1 gün öncesinden Yazmanız çok daha sağlıklı olacaktırNe kadar da güzelmiş gözleriniz😍😍😍
Bir önceki Ankara ziyaretimde anlık müsait yakalayamamıştım sizi. Umarım bir daha ki sefer gözlerinizde kaybolma şansını yakalayabilirim
Ewt öyleymiş😂Aaa öyle miymiş?😁
Harikasınız ❤️Buraya bir göz bırakıyorum🔥🥰
Teşekkür ederim ♥️Harikasınız ❤️
Fotograf bile bu etkiyi yapabiliyorsa kim bilir yakindan bu gözler neler yapar insana 💘Buraya bir göz bırakıyorum🔥🥰
Teşekkür ederim 🥰Fotograf bile bu etkiyi yapabiliyorsa kim bilir yakindan bu gözler neler yapar insana 💘
Yazalım o zaman teşekkür ederim 💋❤️O gözlere destan yazılır ❤️😊😍
O gözlere ŞİİR yazılır...Buraya bir göz bırakıyorum🔥🥰
💋♥️😈😍🔥O gözlere ŞİİR yazılır...
Hayallerinizi süslemek isterim ♥️😈🔥O gözlere güzel hayaller kurulur ❤️
Gözler kalbin aynasıdır güzel gözleriniz ruhunuzdaki sıcaklığı güzelliği yansıtıyor ❤️Buraya bir göz bırakıyorum🔥🥰