Buradan kaç kisiyle görüşme yaptınız,en iyisi kimdi?
20 defa görüşme yaptımBuradan kaç kisiyle görüşme yaptınız,en iyisi kimdi?
5 yada 6 kişiyle özbek elif favorim20 defa görüşme yaptım
Hepsi birbirinden güzel bayan arkadaşlar dı
Güzellik mi performans mi5 yada 6 kişiyle özbek elif favorim
her ikiside çok zarif kuğu gibiGüzellik mi performans m
Azra ile görüştün mu peki Şişli'de o nasilher ikiside çok zarif kuğu gibi
görüşmedim.onunlaAzra ile görüştün mu peki Şişli'de o nasil
Üye olduğundan beri kaç pembişin tanıtımını okudun?refereanslarını okudun?Buradan kaç kisiyle görüşme yaptınız,en iyisi kimdi?
2011 yılından beri tüm forumlardan toplamda 300 ‘e yakın bayan ile görüştüm toplamda sadece forumlardan üst üste 500 ‘e yakın görüşme yaptım sadece sosyal forumda kurulduğu günden beri 50’ye yakın görüşmem var , en iyisi kim dersen her an her gün yeni birisi olabilir 🤣🤣Buradan kaç kisiyle görüşme yaptınız,en iyisi kimdi?
Üstte yorumu olan @akatakan beye sorsanız en azından görüşmüş biri olarak daha net cevap alabilirdiniz 🫣Azra ile görüştün mu peki Şişli'de o nasil
Kardeş olduğumuza inanmıyorum sevgili @house 😁 kusura kalma sadece mazide kalmış ve köhnemeye müsait , başıboş bir mecradır diğer taraf 😉Üye olduğundan beri kaç pembişin tanıtımını okudun?refereanslarını okudun?
En çok hangisi hoşuna gitti?
Neden?
Burası ve kardeş forumdan 30+ kişiyle görüştüm. Çoğu için referans yazdım(ama çoğu da silindi maalesef)
Kiminin yüzüne
Kiminin gözüne
Kiminin dudaklarına ve öpüşmesine
Kiminin göğüslerine
Kiminin kalçasına
Kimimin azgınlığına
Kiminin utangaçlığına
Kiminin sohbetine hasta oldum💕
Azra hanımla 2defa görüştüm sislideÜstte yorumu olan @akatakan beye sorsanız en azından görüşmüş biri olarak daha net cevap alabilirdiniz 🫣
Forumda bulunan partnerlerin pembişlerimizin hepsi bir birinden değerli birer hanım efendiler fakat görüştüğüm @EBRUSCRT ve @CrvyDila hanım efendiler de çok hoş insanlar sohbetleri olsun performansları olsun beraberliğin tadını alıyosun görüşmek istediğim kişide var burada fakat ona da zaman lazım yoğunluğum var geçirdiğim kaza sonrası biraz toparlanmam gerekiyor 🫠🙂🙂Buradan kaç kisiyle görüşme yaptınız,en iyisi kimdi?
Forumda bulunan partnerlerin pembişlerimizin hepsi bir birinden değerli birer hanım efendiler fakat görüştüğüm @EBRUSCRT ve @CrvyDila hanım efendiler de çok hoş insanlar sohbetleri olsun performansları olsun beraberliğin tadını alıyosun görüşmek istediğim kişide var burada fakat ona da zaman lazım yoğunluğum var geçirdiğim kaza sonrası biraz toparlanmam gerekiyor 🫠🙂🙂
Teşekkür ederim ☺️ 🥳🥳🥳Azra hanımla 2defa görüştüm sislide
Hatta ilk görüştüğüm bayandi
Kendisi nasıl anlatayım ki anlatılmaz yaşanması lazım.
Herseyiyle mükemmel sevgiliniz gibi vakit geçiriyorsunuz.
Bu arada görüşme zamanımız gelmiş azra hanımla
Sayı ve skorlara takılmadan yapılan her görüşme güzeldir.Buradan kaç kisiyle görüşme yaptınız,en iyisi kimdi?
Evet, katılıyorum. Hepsinin dolu dolu hikayeleri var. Gözlerinde güzel bir olgunluk var. Ben de o yaş aralığından tercih etmeye özen gösteriyorum.Forumda çok güzel hatunlar var. Herhangi bir konuda kesin karar vermek zor. Hepsinin birbirinden üstün olduğu konular var. Detay vermek olmaz ama şu ana kadar yaptığım görüşmelerde kendi adıma çıkarabileceğim sonuç 30 - 40 yaş aralığındakiler tecrübesi ve yaşanmışlıklarıyla farklarını belli ediyor diyebilirim.
Teşekkür ederim tatlis 🫠Forumda bulunan partnerlerin pembişlerimizin hepsi bir birinden değerli birer hanım efendiler fakat görüştüğüm @EBRUSCRT ve @CrvyDila hanım efendiler de çok hoş insanlar sohbetleri olsun performansları olsun beraberliğin tadını alıyosun görüşmek istediğim kişide var burada fakat ona da zaman lazım yoğunluğum var geçirdiğim kaza sonrası biraz toparlanmam gerekiyor 🫠🙂🙂
@azraistanbul Azra mı dedin sana söylüyorum dikkatli ol Azra bağımlılık yapıyor sonra benim gibi her seferinde yeni bir heyecanla gidersin şaka bir yana Azra mükemmel Bir partner onun yanında ayrıldığım andan itibaren ikinci görüşme planım hazır Oluyor bir bakıyorum kendimi yanında bulmuşum İDOAzra ile görüştün mu peki Şişli'de o nasil
Artık biryerden sonra bıraktım saymayı kaçıncı görüşmemiz oldu herzaman kapım açık sana ☺️☺️☺️@azraistanbul Azra mı dedin sana söylüyorum dikkatli ol Azra bağımlılık yapıyor sonra benim gibi her seferinde yeni bir heyecanla gidersin şaka bir yana Azra mükemmel Bir partner onun yanında ayrıldığım andan itibaren ikinci görüşme planım hazır Oluyor bir bakıyorum kendimi yanında bulmuşum İDO
Burası ve kardeş forumdan
Hocam sen kimsin sen kimlerle nereden görüşme yaptın onu da yazsaydınBuradan kaç kisiyle görüşme yaptınız,en iyisi kimdi?
Bir fotoğrafı var.... Mavi ışık fonda, arkadan çekilmiş.... O fotoğrafta totişler ve bel kıvrımları harika.... Sanat Eseri gibi.... Görüşemedik program uymadı Ankara da, kısmet olmadı ama o fotoğrafı unutmak mümkün değil !!!!Görüşmeyip düşündüğün,merak ettiğin var mıdır diye sorarsan, tek @Masöz Ezgi derim 🙂
O pozu yakalar,atarız foruma 🙂Bir fotoğrafı var.... Mavi ışık fonda, arkadan çekilmiş.... O fotoğrafta totişler ve bel kıvrımları harika.... Sanat Eseri gibi.... Görüşemedik program uymadı Ankara da, kısmet olmadı ama o fotoğrafı unutmak mümkün değil !!!!
Merhaba forumdaşım..ben yeni sayılırım...hiç görüşmem olmadı forumdan...ve diğer maviş arkadaşlarla nasıl irtibat kurulur bilmiyorum...kurallara aykırı hareket etmekte istemiyorum..nasıl irtibata geçebiliriz sizinle..özelden nasıl yazılıyor..diğerlerine.. bu pembişleri banada yazabilirmisiniz...Uzun bir araştırma dönemi sonunda karar verdiğim 4 hanımefendi ile sürekli görüşüyorum. Uyum sağladığım, yanında kaliteli zaman geçirdiğim partnerlerle devam etmek hoşuma gidiyor. Tercih meselesi. Dördü de çok güzel ve farklı özellikleri ile beni bağımlı yaptı. Bunun dışında iki tane de merak ettiğim hanımefendi ile görüştüm. Tatlı kızlardı, herhangi bir olumsuzluk olmadı fakat devamlı görüşülecekler listesine almadım. Listemde 4-5 tane daha merak ettiğim hanımefendi var. Hele birisi var ki 4 gözle incall bekliyorum. Görüştüklerimin ve listemdekilerin isimlerini vermek istemiyorum. İstersen özelden yazarım.
Selam kardeş bu platformu biraz incelersen kurallar vs bir çok konu var istediğin den fazlasını bulacaksınız astroloji den müzik jazz ,cinsel sağlığa pembiş lere nasıl ulaşılır referans nasıl yazılır pembiş ler le buluşmaya gidince nelere dikkat etmek gerekir gibi bir sürü konuyu burada bulabilirsin.. kolaylık diliyorum iyi forumlar dilerimMerhaba forumdaşım..ben yeni sayılırım...hiç görüşmem olmadı forumdan...ve diğer maviş arkadaşlarla nasıl irtibat kurulur bilmiyorum...kurallara aykırı hareket etmekte istemiyorum..nasıl irtibata geçebiliriz sizinle..özelden nasıl yazılıyor..diğerlerine.. bu pembişleri banada yazabilirmisiniz...
Merhaba Tekno06 arkadaş ...çok teşekkür ederim.sağolun..alakanız için..biraz yeni olmanın verdiği acemilik diyelim..aşacağız sanıyorum...sanada kolaylıklar diliyorum..sizinde net iyi tanıdığınız tavsiye edebileceğiniz pembiş varsa bilmek isterim..genel anlamda şunu soyleyebilirim...hepsi birbirinden değerli...tekrar teşekkür ederim kardeşimSelam kardeş bu platformu biraz incelersen kurallar vs bir çok konu var istediğin den fazlasını bulacaksınız astroloji den müzik jazz ,cinsel sağlığa pembiş lere nasıl ulaşılır referans nasıl yazılır pembiş ler le buluşmaya gidince nelere dikkat etmek gerekir gibi bir sürü konuyu burada bulabilirsin.. kolaylık diliyorum iyi forumlar dilerim
Teşekkür ederim açıkçası bu durum kişiye göre beklenti ye göre pembiş lerin durumuna göre çok farklılık gösterir sana iyi olan bana iyi olmaz sana senin tarzın sevdiğin şeyler bana uymaz çok çeşitlilik gösterir kişi kendine göre uyumlu bulması gerekiyor bunu da kendi istediğim hoşlandım bayana a göre referans yorum profilini incelemek belki özel bilgiler varsa onu okumak gerekir se kendi ile konuşarak kafamda bazı şeyleri netleştirip öyle karar vermek lazım hae yüz de yüz memnun kalmaya da bilirsin olabilir buda tecrübe ile daha iyi hale gelir bol şanslarMerhaba Tekno06 arkadaş ...çok teşekkür ederim.sağolun..alakanız için..biraz yeni olmanın verdiği acemilik diyelim..aşacağız sanıyorum...sanada kolaylıklar diliyorum..sizinde net iyi tanıdığınız tavsiye edebileceğiniz pembiş varsa bilmek isterim..genel anlamda şunu soyleyebilirim...hepsi birbirinden değerli...tekrar teşekkür ederim kardeşim
Çok teşekkürler arkadaşım...sağol ..biraz önce forumu açabildim..ancak...söylediklerini göz önüne alacağım tabiki..bu özel konuşmaları biz görebiliyoruz sadece değilmi...hoşçakalTeşekkür ederim açıkçası bu durum kişiye göre beklenti ye göre pembiş lerin durumuna göre çok farklılık gösterir sana iyi olan bana iyi olmaz sana senin tarzın sevdiğin şeyler bana uymaz çok çeşitlilik gösterir kişi kendine göre uyumlu bulması gerekiyor bunu da kendi istediğim hoşlandım bayana a göre referans yorum profilini incelemek belki özel bilgiler varsa onu okumak gerekir se kendi ile konuşarak kafamda bazı şeyleri netleştirip öyle karar vermek lazım hae yüz de yüz memnun kalmaya da bilirsin olabilir buda tecrübe ile daha iyi hale gelir bol şanslar
En iyisi bana göre tatlı kıvırcık Ceylin diBuradan kaç kisiyle görüşme yaptınız,en iyisi kimdi?
Rica ederim balımÇok teşekkür ederimm gururlandım 🥰🥰
Rica ederim ebru sultaaasn 😘😘😍🥰❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥Teşekkür ederim tatlis 🫠
Bereketi kaçmasın diye saymıyorum😀 ama olmuştur bayaBuradan kaç kisiyle görüşme yaptınız,en iyisi kimdi?
🙋👍👍👍💸💸💸💸💸💸💸2011 yılından beri tüm forumlardan toplamda 300 ‘e yakın bayan ile görüştüm toplamda sadece forumlardan üst üste 500 ‘e yakın görüşme yaptım sadece sosyal forumda kurulduğu günden beri 50’ye yakın görüşmem var , en iyisi kim dersen her an her gün yeni birisi olabilir 🤣🤣
Tombik, tombalalak 👅🤣🤣🙋👍👍👍💸💸💸💸💸💸💸
Al ben den de o kadar😉😉