Buradan kaç kisiyle görüşme yaptınız,en iyisi kimdi?

Durum
Sosyal Coin
586
Forumda ki güzellerden 12 yada 13 ü ile görüştüm son 2 3 yılda hepside iyiydi.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,905
Daha fırsat yaratamadık fakat görüsme listem hazır 😄🙈

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
11,412
Üye olduğundan beri kaç pembişin tanıtımını okudun?refereanslarını okudun?
En çok hangisi hoşuna gitti?
Neden?

Burası ve kardeş forumdan 30+ kişiyle görüştüm. Çoğu için referans yazdım(ama çoğu da silindi maalesef)
Kiminin yüzüne
Kiminin gözüne
Kiminin dudaklarına ve öpüşmesine
Kiminin göğüslerine
Kiminin kalçasına
Kimimin azgınlığına
Kiminin utangaçlığına
Kiminin sohbetine hasta oldum💕

Durum
Sosyal Coin
8,710
2011 yılından beri tüm forumlardan toplamda 300 ‘e yakın bayan ile görüştüm toplamda sadece forumlardan üst üste 500 ‘e yakın görüşme yaptım sadece sosyal forumda kurulduğu günden beri 50’ye yakın görüşmem var , en iyisi kim dersen her an her gün yeni birisi olabilir 🤣🤣

Durum
Sosyal Coin
8,710
Üye olduğundan beri kaç pembişin tanıtımını okudun?refereanslarını okudun?
En çok hangisi hoşuna gitti?
Neden?

Burası ve kardeş forumdan 30+ kişiyle görüştüm. Çoğu için referans yazdım(ama çoğu da silindi maalesef)
Kiminin yüzüne
Kiminin gözüne
Kiminin dudaklarına ve öpüşmesine
Kiminin göğüslerine
Kiminin kalçasına
Kimimin azgınlığına
Kiminin utangaçlığına
Kiminin sohbetine hasta oldum💕
Kardeş olduğumuza inanmıyorum sevgili @house 😁 kusura kalma sadece mazide kalmış ve köhnemeye müsait , başıboş bir mecradır diğer taraf 😉

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Avtandil, guesswho ve house
Durum
Sosyal Coin
22,661
Beğeni, güzel zaman paylaşımı vs... kişiden kişiye değişir bence... Benim çok keyif bir aldığım bir partnerden, yakın arkadaşlarımın dahi görüşmelerinin güzel geçmediğine şahit oldum.... Hatta eleştirildiğimde olmadı değil... Bu nedenle partner ismi paylaşmanın doğru olmadığını düşünüyorum....

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Moria 🦈 ve marker
Durum
Sosyal Coin
16,413
60 70 görüşmem olmustur, hepsi birbirinden iyiydi güzeldi he arada kötü geçen oldu elbette görüşmelerim arasında her şeyiyle iyi olan 3 5 kişi olmuştur ama bende aynı şekilde isim paylaşmayı doğru bulmuyorum

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
2,129
Üstte yorumu olan @akatakan beye sorsanız en azından görüşmüş biri olarak daha net cevap alabilirdiniz 🫣
Azra hanımla 2defa görüştüm sislide
Hatta ilk görüştüğüm bayandi
Kendisi nasıl anlatayım ki anlatılmaz yaşanması lazım.
Herseyiyle mükemmel sevgiliniz gibi vakit geçiriyorsunuz.
Bu arada görüşme zamanımız gelmiş azra hanımla

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: azraistanbul
Durum
Sosyal Coin
24,428
Şimdi ne desem ki,diyeceğim tek söz var.
1 kere de görüşsen 100 kere de görüşsen hepsi birbirinden iyidir. Hiçbirini ayırt etmezsin 😉

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
3,492
Forumda bulunan partnerlerin pembişlerimizin hepsi bir birinden değerli birer hanım efendiler fakat görüştüğüm @EBRUSCRT ve @CrvyDila hanım efendiler de çok hoş insanlar sohbetleri olsun performansları olsun beraberliğin tadını alıyosun görüşmek istediğim kişide var burada fakat ona da zaman lazım yoğunluğum var geçirdiğim kaza sonrası biraz toparlanmam gerekiyor 🫠🙂🙂

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: Kemal Tanca, EBRUSCRT ve CrvyDila
Durum
Sosyal Coin
8,489
Olumsuz diyebileceğim hic görüşmem olmadi. Sadece cok yuksek gidip beklentiyi karsilamayan gorusmeler yasadim 2 kez. Onlarda da hakli haksiz diye ayirim yapamam. Enerji meselesi. Bir cok olumlu görüşme yasadim. Hepsi değerli, kıymetli insanlar. Herkesin bir hayat amaci var. Bu sebeple iyi ki yasanmisliklar var.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
5,581
Uzun bir araştırma dönemi sonunda karar verdiğim 4 hanımefendi ile sürekli görüşüyorum. Uyum sağladığım, yanında kaliteli zaman geçirdiğim partnerlerle devam etmek hoşuma gidiyor. Tercih meselesi. Dördü de çok güzel ve farklı özellikleri ile beni bağımlı yaptı. Bunun dışında iki tane de merak ettiğim hanımefendi ile görüştüm. Tatlı kızlardı, herhangi bir olumsuzluk olmadı fakat devamlı görüşülecekler listesine almadım. Listemde 4-5 tane daha merak ettiğim hanımefendi var. Hele birisi var ki 4 gözle incall bekliyorum. Görüştüklerimin ve listemdekilerin isimlerini vermek istemiyorum. İstersen özelden yazarım.

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Cemre
Durum
Sosyal Coin
10,872
Forumda bulunan partnerlerin pembişlerimizin hepsi bir birinden değerli birer hanım efendiler fakat görüştüğüm @EBRUSCRT ve @CrvyDila hanım efendiler de çok hoş insanlar sohbetleri olsun performansları olsun beraberliğin tadını alıyosun görüşmek istediğim kişide var burada fakat ona da zaman lazım yoğunluğum var geçirdiğim kaza sonrası biraz toparlanmam gerekiyor 🫠🙂🙂

Çok teşekkür ederimm gururlandım 🥰🥰

Beğenenler:
  • Sevdim
  • Beğen
Tepkiler: Can.can34 ve Arass
Durum
Sosyal Coin
18,850
Tanıtım Konusu Referansları
Azra hanımla 2defa görüştüm sislide
Hatta ilk görüştüğüm bayandi
Kendisi nasıl anlatayım ki anlatılmaz yaşanması lazım.
Herseyiyle mükemmel sevgiliniz gibi vakit geçiriyorsunuz.
Bu arada görüşme zamanımız gelmiş azra hanımla
Teşekkür ederim ☺️ 🥳🥳🥳

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: akatakan
Durum
Sosyal Coin
22,952
Forumda çok güzel hatunlar var. Herhangi bir konuda kesin karar vermek zor. Hepsinin birbirinden üstün olduğu konular var. Detay vermek olmaz ama şu ana kadar yaptığım görüşmelerde kendi adıma çıkarabileceğim sonuç 30 - 40 yaş aralığındakiler tecrübesi ve yaşanmışlıklarıyla farklarını belli ediyor diyebilirim.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: MKM
Durum
Sosyal Coin
788
Forumda çok güzel hatunlar var. Herhangi bir konuda kesin karar vermek zor. Hepsinin birbirinden üstün olduğu konular var. Detay vermek olmaz ama şu ana kadar yaptığım görüşmelerde kendi adıma çıkarabileceğim sonuç 30 - 40 yaş aralığındakiler tecrübesi ve yaşanmışlıklarıyla farklarını belli ediyor diyebilirim.
Evet, katılıyorum. Hepsinin dolu dolu hikayeleri var. Gözlerinde güzel bir olgunluk var. Ben de o yaş aralığından tercih etmeye özen gösteriyorum.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
756
5 kisiyle gorustum favorim @FRİDA hanim oldu. Yuz guzelligi, olgunlugu ve yaklasimindan dolayi fav olarak frida hanim.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
20,687
Teşekkür ederim tatlis 🫠

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Can.can34
Durum
Sosyal Coin
23,165
Azra ile görüştün mu peki Şişli'de o nasil
@azraistanbul Azra mı dedin sana söylüyorum dikkatli ol Azra bağımlılık yapıyor sonra benim gibi her seferinde yeni bir heyecanla gidersin şaka bir yana Azra mükemmel Bir partner onun yanında ayrıldığım andan itibaren ikinci görüşme planım hazır Oluyor bir bakıyorum kendimi yanında bulmuşum İDO

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: azraistanbul
Durum
Sosyal Coin
18,850
@azraistanbul Azra mı dedin sana söylüyorum dikkatli ol Azra bağımlılık yapıyor sonra benim gibi her seferinde yeni bir heyecanla gidersin şaka bir yana Azra mükemmel Bir partner onun yanında ayrıldığım andan itibaren ikinci görüşme planım hazır Oluyor bir bakıyorum kendimi yanında bulmuşum İDO
Artık biryerden sonra bıraktım saymayı kaçıncı görüşmemiz oldu herzaman kapım açık sana ☺️☺️☺️

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Arda1

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Burası ve kardeş forumdan

Kardeş falan değiliz :) Böyle bir algı yaratmayın.

Evet buradan öncesinde beraberdik, kurulum, işletim, geliştirme, kurallar yani temel taşları üzerinde azımsanamaz bir katkım ve oranın benden bağımsız anılması mümkün olmayabilir de ama bu forumun olması oradaki yönetim sistemi ve aramızda yaşananlardan anlaşmaya varamamamızdan. Lütfen bu terimin kullanılmaması gerektiği konusunda hassasiyet gösterelim.

Durum
Sosyal Coin
22,661
Görüşmeyip düşündüğün,merak ettiğin var mıdır diye sorarsan, tek @Masöz Ezgi derim 🙂
Bir fotoğrafı var.... Mavi ışık fonda, arkadan çekilmiş.... O fotoğrafta totişler ve bel kıvrımları harika.... Sanat Eseri gibi.... Görüşemedik program uymadı Ankara da, kısmet olmadı ama o fotoğrafı unutmak mümkün değil !!!!

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: AntonyoBanderas
Durum
Sosyal Coin
2,012
Uzun bir araştırma dönemi sonunda karar verdiğim 4 hanımefendi ile sürekli görüşüyorum. Uyum sağladığım, yanında kaliteli zaman geçirdiğim partnerlerle devam etmek hoşuma gidiyor. Tercih meselesi. Dördü de çok güzel ve farklı özellikleri ile beni bağımlı yaptı. Bunun dışında iki tane de merak ettiğim hanımefendi ile görüştüm. Tatlı kızlardı, herhangi bir olumsuzluk olmadı fakat devamlı görüşülecekler listesine almadım. Listemde 4-5 tane daha merak ettiğim hanımefendi var. Hele birisi var ki 4 gözle incall bekliyorum. Görüştüklerimin ve listemdekilerin isimlerini vermek istemiyorum. İstersen özelden yazarım.
Merhaba forumdaşım..ben yeni sayılırım...hiç görüşmem olmadı forumdan...ve diğer maviş arkadaşlarla nasıl irtibat kurulur bilmiyorum...kurallara aykırı hareket etmekte istemiyorum..nasıl irtibata geçebiliriz sizinle..özelden nasıl yazılıyor..diğerlerine.. bu pembişleri banada yazabilirmisiniz...

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
8,148
Merhaba forumdaşım..ben yeni sayılırım...hiç görüşmem olmadı forumdan...ve diğer maviş arkadaşlarla nasıl irtibat kurulur bilmiyorum...kurallara aykırı hareket etmekte istemiyorum..nasıl irtibata geçebiliriz sizinle..özelden nasıl yazılıyor..diğerlerine.. bu pembişleri banada yazabilirmisiniz...
Selam kardeş bu platformu biraz incelersen kurallar vs bir çok konu var istediğin den fazlasını bulacaksınız astroloji den müzik jazz ,cinsel sağlığa pembiş lere nasıl ulaşılır referans nasıl yazılır pembiş ler le buluşmaya gidince nelere dikkat etmek gerekir gibi bir sürü konuyu burada bulabilirsin.. kolaylık diliyorum iyi forumlar dilerim

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Kemal Tanca
Durum
Sosyal Coin
2,012
Selam kardeş bu platformu biraz incelersen kurallar vs bir çok konu var istediğin den fazlasını bulacaksınız astroloji den müzik jazz ,cinsel sağlığa pembiş lere nasıl ulaşılır referans nasıl yazılır pembiş ler le buluşmaya gidince nelere dikkat etmek gerekir gibi bir sürü konuyu burada bulabilirsin.. kolaylık diliyorum iyi forumlar dilerim
Merhaba Tekno06 arkadaş ...çok teşekkür ederim.sağolun..alakanız için..biraz yeni olmanın verdiği acemilik diyelim..aşacağız sanıyorum...sanada kolaylıklar diliyorum..sizinde net iyi tanıdığınız tavsiye edebileceğiniz pembiş varsa bilmek isterim..genel anlamda şunu soyleyebilirim...hepsi birbirinden değerli...tekrar teşekkür ederim kardeşim

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Tekno06
Durum
Sosyal Coin
8,148
Merhaba Tekno06 arkadaş ...çok teşekkür ederim.sağolun..alakanız için..biraz yeni olmanın verdiği acemilik diyelim..aşacağız sanıyorum...sanada kolaylıklar diliyorum..sizinde net iyi tanıdığınız tavsiye edebileceğiniz pembiş varsa bilmek isterim..genel anlamda şunu soyleyebilirim...hepsi birbirinden değerli...tekrar teşekkür ederim kardeşim
Teşekkür ederim açıkçası bu durum kişiye göre beklenti ye göre pembiş lerin durumuna göre çok farklılık gösterir sana iyi olan bana iyi olmaz sana senin tarzın sevdiğin şeyler bana uymaz çok çeşitlilik gösterir kişi kendine göre uyumlu bulması gerekiyor bunu da kendi istediğim hoşlandım bayana a göre referans yorum profilini incelemek belki özel bilgiler varsa onu okumak gerekir se kendi ile konuşarak kafamda bazı şeyleri netleştirip öyle karar vermek lazım hae yüz de yüz memnun kalmaya da bilirsin olabilir buda tecrübe ile daha iyi hale gelir bol şanslar

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
2,012
Teşekkür ederim açıkçası bu durum kişiye göre beklenti ye göre pembiş lerin durumuna göre çok farklılık gösterir sana iyi olan bana iyi olmaz sana senin tarzın sevdiğin şeyler bana uymaz çok çeşitlilik gösterir kişi kendine göre uyumlu bulması gerekiyor bunu da kendi istediğim hoşlandım bayana a göre referans yorum profilini incelemek belki özel bilgiler varsa onu okumak gerekir se kendi ile konuşarak kafamda bazı şeyleri netleştirip öyle karar vermek lazım hae yüz de yüz memnun kalmaya da bilirsin olabilir buda tecrübe ile daha iyi hale gelir bol şanslar
Çok teşekkürler arkadaşım...sağol ..biraz önce forumu açabildim..ancak...söylediklerini göz önüne alacağım tabiki..bu özel konuşmaları biz görebiliyoruz sadece değilmi...hoşçakal

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
9,714
2011 yılından beri tüm forumlardan toplamda 300 ‘e yakın bayan ile görüştüm toplamda sadece forumlardan üst üste 500 ‘e yakın görüşme yaptım sadece sosyal forumda kurulduğu günden beri 50’ye yakın görüşmem var , en iyisi kim dersen her an her gün yeni birisi olabilir 🤣🤣
🙋👍👍👍💸💸💸💸💸💸💸
Al ben den de o kadar😉😉

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
10,798
Bende bi 10 kişiyle falan görüşmüşümdür sadece 1 tanesi pek iyi geçmemişti ama diğerleri çok iyiydi özellikle @Marina ve @LİLA ile olan görüşmelerim harikaydı bu iki güzeller güzeli prenses hala aklımda ve uzun sürede aklımda kalacak gibi 😊

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye