Onaylı Referans Bulutların üzerinde

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
237
Ela Naz ile kısa süre önce incall görüşmem oldu. Kapıdan içeri adımımı attığım anda o ana kadarki heyecanımı haklı çıkaran sıradışı fiziğiyle karşılaştım. Yanındayken Ela'nın zarafetine ve seksapeline hayran olmamak elde değil. Kendisi çok cana yakın, sohbetinin içtenliği size zamanın su gibi aktığını unutturabiliyor. Kendisini tanıdığım için ayrıcalıklı hissediyorum, tekrar teşekkürler @Ela_naz

Durum
Sosyal Coin
4,785
Tanıtım Konusu Referansları
Ela Naz ile kısa süre önce incall görüşmem oldu. Kapıdan içeri adımımı attığım anda o ana kadarki heyecanımı haklı çıkaran sıradışı fiziğiyle karşılaştım. Yanındayken Ela'nın zarafetine ve seksapeline hayran olmamak elde değil. Kendisi çok cana yakın, sohbetinin içtenliği size zamanın su gibi aktığını unutturabiliyor. Kendisini tanıdığım için ayrıcalıklı hissediyorum, tekrar teşekkürler @Ela_naz
Canımsın çok teşekkür ederim güzel pahlaşımın için yakınız herzaman gel canım

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
3,472
Paylaşım için teşekkürler.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Ela_naz
Durum
Sosyal Coin
4,785
Tanıtım Konusu Referansları
@Ela_naz ile kısa süre önce incall görüşmem oldu. Kapıdan içeri adımımı attığım anda o ana kadarki heyecanımı haklı çıkaran sıradışı fiziğiyle karşılaştım. Yanındayken Ela'nın zarafetine ve seksapeline hayran olmamak elde değil. Kendisi çok cana yakın, sohbetinin içtenliği size zamanın su gibi aktığını unutturabiliyor. Kendisini tanıdığım için ayrıcalıklı hissediyorum, tekrar teşekkürler @Ela_naz

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye