Boyle sevişicem artik 🤣🤣
Hayaller👆🏻 Gerçekler👇🏻😁Boyle sevişicem artik 🤣🤣
Tovbe🤣Kamil efendi gelmesin bacadan😁
Kapi varken bacada ne isin var 🤣🤣Noel Baba olup bacadan içeri giricem gece 🤫
Yaşatarim 😅Bunu yaşamak istiyorum ya 🥰🥰🥰
Tovbe korktum dur 😅Hayaller👆🏻 Gerçekler👇🏻😁
Yaptim yaparim😁😅🤣Yapma bunu bize🤣 bitirdin👅🔥 bittim ben🤦👀🔥
Bu dolgunluk halis mi 😯Siz kadınlar beynimizin yazılımısınız ya her şey sizin kontrolünüzde 🙌🏻Boyle sevişicem artik 🤣🤣
Yaşarımm bende ozman 😇🥰🥰Yaşatarim 😅
Hümanistim diyorsun anladım ben onu 😉🤣cristmas sevmem, insan seviyorum ama 🤪
Tabi tabi komşunu gördün hemen anılar geldi aklına , sen var ya sen 🤣Böyle memme olacaksa, her türlü sevişilir
Ah ah nerde o eski komşuluklar mirim, bi kavrumluk kayfeniz var mı diye gider, iki arada bi sevişir çıkardıkTabi tabi komşunu gördün hemen anılar geldi aklına , sen var ya sen 🤣
Bilmezmiyim üstadı Azam hazretleri az ceviz kırmadın komşunla 🤣🤣 hem kahve hem ceviz 🤣🤣Ah ah nerde o eski komşuluklar mirim, bi kavrumluk kayfeniz var mı diye gider, iki arada bi sevişir çıkardık
@Hawkeye Üstadı Azamın vardır bildiği, cevizli kahve 🤭🤭Bilmezmiyim üstadı Azam hazretleri az ceviz kırmadın komşunla 🤣🤣 hem kahve hem ceviz 🤣🤣
Öyle tabi bende hümanistim bütün icraat arşivim insan sevgisi üzerine ; bütün çiçekleri öpme arzum var niye ? Çünkü insan seviyorum 😈 ve de öpüyorumm 😎😂İnsan insanı sever 😁
Boyle sevişicem artik
Tarihi altın harflerle yazan kadın.Boyle sevişicem artik 🤣🤣
MigrosAh ah nerde o eski komşuluklar mirim, bi kavrumluk kayfeniz var mı diye gider, iki arada bi sevişir çıkardık
Ben de diyorum benim komşum nereye kay boldu 😅😅Tabi tabi komşunu gördün hemen anılar geldi aklına , sen var ya sen 🤣
Memeleri hala gormedin komşum🤣Böyle memme olacaksa, her türlü sevişilir
Yok ben 1 i isterim 2 kalsınBoyle sevişicem artik 🤣🤣
Açık davet var sn @Hawkeye üstadı azamım , ben bilmem artık 🤭😈Memeleri hala gormedin komşum🤣
Nerede yaptırdın kız arkadaşıma da yaptırıcam 😋 yani kostümü ☺Boyle sevişicem artik 🤣🤣
Sevgili @ArdaTuna dikkat edersen genel olarak “insan sevgisi ” demişim 🤣 yani evet insanları seviyorum , hepsini seviyorum hepsi güzel çiçeklerin hepsini öpesim var ve de öpüjemmm; hepsi dişlerimin arasında , canımın istediğini , istediğim zaman 😉 🦈&😈hayır abi sen insanları seviyosun insan seven benim
harika olurBoyle sevişicem artik 🤣🤣