Harikalık size özel olsa gerek💕🫠Harika bir gün 💕🫠
Bencede🥰🥰🥰Harika bir gün 💕🫠
Çok teşekkür ederim 💝🫠Harikalık size özel olsa gerek💕🫠
Bencede🥰🥰😈💕
muhteşemsin yineHarika bir gün 💕🫠
Teşekkür ederim 💕💋muhteşemsin yine
Harika bir CemreHarika bir gün 💕🫠
çok tatlısınHarika bir gün 💕🫠
Çok güzel tamamlayalım o halde bu günü ❤️😈🔥Harika bir gün 💕🫠
💃🫠😈Çok güzel tamamlayalım o halde bu günü ❤️😈🔥
@Zoe70 demisiz ve kalmış 😈😈Çok güzel tamamlayalım o halde bu günü ❤️😈🔥
@Avtandil Rica ederim videolardan sonra aynı fikirdemisin 🥰🥰Fotoğraf için teşekkürler 🤩
@YANKI teşekkür ederim 🔥🔥çok tatlısın
Senin ile çok ama çok ama çok ama çok.... Harika bir gün olurdu @Cemre 🥺🥺🥺Harika bir gün 💕🫠
sadece yaşlı demek yetmez ama neyse...Fideoları dansiyon hapımı içtikten sonra izliyorum ama azıcık günde beş saniye 😁😁
Yaşlı adamım kalp dayanmaz 🤩🤩
Devamını getireyim kel fodül bastonlu başka ne kaldı 😉sadece yaşlı demek yetmez ama neyse...
ahhh @Avtandil senmisin yaşlı ? 😅😅 tamamını kaç defa izledin acaba merak etmiyor değilim? hangi 5 saniye 😅😅🙊🙊Fideoları dansiyon hapımı içtikten sonra izliyorum ama azıcık günde beş saniye 😁😁
Yaşlı adamım kalp dayanmaz 🤩🤩
Bu dizi benide sardı, artık her bölümü heyecanla bekliyorum 🤭😎ahhh @Avtandil senmisin yaşlı ? 😅😅 tamamını kaç defa izledin acaba merak etmiyor değilim? hangi 5 saniye 😅😅🙊🙊
Ah @Cemre düştün mü birisinin ağzına, isminin baş harfi @Alpi1907 adamı sakız ediyor 🤪😜ahhh @Avtandil senmisin yaşlı ? 😅😅 tamamını kaç defa izledin acaba merak etmiyor değilim? hangi 5 saniye 😅😅🙊🙊
@Adam cok teşekkür ederim 🥰🥰Harika bir kadın 😋😋😋
@Thorlak 3. seriyi erken hazırlamışım sanırım, herkes halen 2.deBu dizi benide sardı, artık her bölümü heyecanla bekliyorum 🤭😎
Valla ben 4,5,6 yı bekliyorum, yada beklemem senoryoyu konuşuruz belki karşılıklı kıymetli hanımefendi🤭😎🤗@Thorlak 3. seriyi erken hazırlamışım sanırım, herkes halen 2.de
azme bak... üşenmemiş fikstüre bakmış işsiz.. 🤪🤣🤣Pandikspor 29 Ekim'de bana çifte baryam yaşatacak, @Alpi1907 anlamıştır, tekrar yenerse Alpiyi bigbabol yapacam 😁
Güzel gördükçe bakıyorum gözlerime antrenman oluyor 😃😃
@Thorlak kesinlikle kareografi hakkında sevismemiz ayy çok pardon konuşmamız gerekiyor 😈😈🙊Valla ben 4,5,6 yı bekliyorum, yada beklemem senoryoyu konuşuruz belki karşılıklı kıymetli hanımefendi🤭😎🤗
@Thebreath toplantı bahane İstanbul şahane 🔥🔥iş için falan değil bir gün sadece senin için İzmir den kalkıp istanbula geleceğim. ❤️
Offf, beni bir ateş bastı🔥🔥🔥@Thorlak kesinlikle kareografi hakkında sevismemiz ayy çok pardon konuşmamız gerekiyor 😈😈🙊
ihtiyar falansın ama dikkat hala yerinde.. helal sana...Şen bana kızıştım emocisi mi attın gergin taraftar 😁😁
@Avtandil Üşenmedim yazdım ,😂😂Anlatmaya gerek yok ki 🤔
İnternet arama motoruna "Pendik Faciası" yaz, ilk çıkan sonucu oku, aynısı 29 Ekim'de tekrarlanacak 😁😁
ihtiyar falansın ama dikkat hala yerinde.. helal sana...
Bana gerek yokmuş ki, Ateş hattı saglam 😂😂, yanıyor @Alpi1907
Ne çıktı 😄@Avtandil Üşenmedim yazdım ,😂😂
Bende takım tutmam 😜😜@Avtandil Ben takım tutmam.. yorumsuz (politik olmak lazım) 🙈🙉🙊