Ben senin için uzakları yakın ederim bebeğim 😉😉🥰🥰🥰fotounun yakın yada uzak olması farketmiyo..
yeterki gönüller bir olsun😜
yine bir cansel ulusoy muazzam güzelliği🥰😉Yoğun istek üzerine yakın foto isteyenler sizin için buuuu🥰😉
Seni hep isterim ki ben🥰😉Yoğun istek üzerine yakın foto isteyenler sizin için buuuu🥰😉
Gelsin canım dahada yakını gelsin hatta🙈🙈😁😁❤️❤️🤗🤗🥰😉Yoğun istek üzerine yakın foto isteyenler sizin için buuuu🥰😉
Ve daha da yakindan gorecegiz bir gun insallah🥰😉Yoğun istek üzerine yakın foto isteyenler sizin için buuuu🥰😉
Minnoşummmmm🥰😉Yoğun istek üzerine yakın foto isteyenler sizin için buuuu🥰😉
Harikasın caanseliimmm 🔥🔥🔥♥️😘😘🥰😉Yoğun istek üzerine yakın foto isteyenler sizin için buuuu🥰😉
Ya amma yalakasın beee 😁😁😁fotounun yakın yada uzak olması farketmiyo..
yeterki gönüller bir olsun😜
duy @Avtandil duy...Ben senin için uzakları yakın ederim bebeğim 😉😉🥰🥰🥰
Gönüller zaten bir😉merak etme sen 💋💋🥰🥰❤️❤️❤️
duy @Avtandil duy...
duy da çatla hasetinden..
@Cansel Ulusoy benim izmir seferimin yegane sebebi olucak bu yaz
Yoğun isteklere daha yakın foto talebimizi eklemek istiyorum. Her ne kadar çoook yakından görsek de… 😉🌹😍🥰😉Yoğun istek üzerine yakın foto isteyenler sizin için buuuu🥰😉
Canımsın çok teşekkür ederim bebeğim 💋💋yine bir cansel ulusoy muazzam güzelliği
🥰🥰🥰🥰🥰🥰Seni hep isterim ki ben
En yanını çok yakını İzmir'e gelince 😁🥰🥰 yada ben Balıkesir'e gelince 🥰🥰🥰😎😎💕💕🤫🤫Gelsin canım dahada yakını gelsin hatta🙈🙈😁😁❤️❤️🤗🤗
Harikasın 😘🥰💋❤️🌹🥰😉Yoğun istek üzerine yakın foto isteyenler sizin için buuuu🥰😉
Tabiki neden olmasın çok sevinirim 🤗🤗 tanışmak dileğiyle hoşçakalın 🥰🥰Ve daha da yakindan gorecegiz bir gun insallah
Teşekkürler bitanemm 🌺🌺🌺🌺Harikasın 😘🥰💋❤️🌹
Balımmmm ❤️❤️💕💕🥰🥰Minnoşummmmm
Teşekkür ederim canım ❤️❤️❤️Harikasın caanseliimmm 🔥🔥🔥♥️😘😘
Daha yakını benim yanımda 💕💕🥰🥰😁😁Daha yakını var mi
Zaten gönüller bir olmadı için İzmir'e gelmesi gerek 🤣🤣🥰🥰😎😎Ya amma yalakasın beee 😁😁😁
O bir olan gönlünü İzmir'de birleştir artık 😜😜
İnşallah belki bir gün İzmir'e yolunuz düşer 🥰🥰Fotoğraf değil keşke mesafeler yakın olsa 😞 güzellik seksilik 🔥
Ayyyy ortalık karışıyor 🤭🤭🙈🙈🤣🤣🥰🥰duy @Avtandil duy...
duy da çatla hasetinden..
Şuan bir şiirin içinde hissetim kendimi 💃💕🥰❤️❤️❤️@Cansel Ulusoy benim izmir seferimin yegane sebebi olucak bu yaz
Ama yazık @Alpi1907 seni düşünüyor ondan gölge gibi dibinde sen tansiyon ve kalp hastasıymışsın ya ondan adam seni düşünüyor 🤪🤪🤣🤣🥰🥰🥰🤭🤭🤭Nereye sarsam gölge gibi dibimdesin git arkadaş uzak dur benden İzmir'de senin olsun Nutella ( @Cansel Ulusoy ) hariç 😁😁
Belki en yakın olan fotuyu sen çekersin olmaz mı 😇🤗🤗😉😉🥰🥰bence senin yakından görmenin zamanı gelmiş sanırım 🥰🥰🤣🤣😉😉🤗🤗Yoğun isteklere daha yakın foto talebimizi eklemek istiyorum. Her ne kadar çoook yakından görsek de… 😉🌹😍
Muhteşem teklif, nasıl hayır derim ki…😉😎Belki en yakın olan fotuyu sen çekersin olmaz mı 😇🤗🤗😉😉🥰🥰bence senin yakından görmenin zamanı gelmiş sanırım 🥰🥰🤣🤣😉😉🤗🤗
🔥🔥🔥🔥🥰🥰😘 Yanıyorum senin içinTeşekkür ederim canım ❤️❤️❤️
Bence zamanı çoktan gelip geçti sen gelmez oldun sen gelmez oldun 🥰🥰🤗🤗❤️❤️öyle bir şarkı var biliyormusun 😉😉Muhteşem teklif, nasıl hayır derim ki…😉😎
Zamanı gelmiş de geçiyor bile. Tez zamanda randevu alına, görüşüle… 😍😁✌️🌺
Yangın tüpü yollayim mı 🤭🤭🥰🥰🔥🔥🔥🔥🥰🥰😘 Yanıyorum senin için
Sen geleceksen yangın tüpü ile olurr prensesiiimmm canselimmm 😘😘🔥🔥🔥🥰🥰 sen söndür beni 🙈🙈🤪🤪🤪Yangın tüpü yollayim mı 🤭🤭🥰🥰
ah @Cansel Ulusoy hanım ahh.. bi yaranamadım bu huysuz ihtiyara.. 🤪🤪Ama yazık @Alpi1907 seni düşünüyor ondan gölge gibi dibinde sen tansiyon ve kalp hastasıymışsın ya ondan adam seni düşünüyor 🤪🤪🤣🤣🥰🥰🥰🤭🤭🤭
seviyorum seni @Avtandil ama kıymet bilmiyosun..Ah ah @Alpi1907 hep beni düşünür canım alarımlı saat gibi devamlı beni ikaz eder hapını iç der 😁😁
Yahu mübarek bi laf sokuyorsun bir de seviyorum diyorsun karar ver oynama benimle 😁😁ah @Cansel Ulusoy hanım ahh.. bi yaranamadım bu huysuz ihtiyara.. 🤪🤪
seviyorum seni @Avtandil ama kıymet bilmiyosun..
en sevdiğime sokarım lafı ben..Yahu mübarek bi laf sokuyorsun bir de seviyorum diyorsun karar ver oynama benimle 😁😁
Bak sen en sevdiğin miyim Şenin hiç öyle görünmüyor 🤪🤪🤪en sevdiğime sokarım lafı ben..
Yaa çok sevindim 🥰🥰🥰 watsaptan yazarsın bana canım konuşuruz ☺️☺️🤗🤗🥰3 hafta sonraya İzmir deyim