Elbisemi beğendiniz mi? Elbisemin boyu nasıl? 💥🔥
Çok teşekkür ederim 😘😘Sen giyinmişsin ve beğenmemek mümkün mü? nefis nefis
Kusursuza yakın bir güzellik bir endam ve çekicilik olunca hangi elbise yakışmaz ki sana prenses 😍😍😍Elbisemi beğendiniz mi? Elbisemin boyu nasıl? 💥🔥
Elbisede güzel içindeki de güzel 🔥Elbisemi beğendiniz mi? Elbisemin boyu nasıl? 💥🔥
Elbiseyi taşıyanı daha çok beğendim özellikle son foto da o masa da verdiğin poz ile beraber yapılabilecek şeyleri hayal ettirince seninle beraber neler yaşanırdı acaba... 🔥🔥🔥🔥🔥🔥Elbisemi beğendiniz mi? Elbisemin boyu nasıl? 💥🔥
İçinde sen oldukça @CemreElbisemi beğendiniz mi? Elbisemin boyu nasıl? 💥🔥
tek kelimeyle ŞAHANE.... 😍😍Elbisemi beğendiniz mi? Elbisemin boyu nasıl? 💥🔥
adeta bir portre gibisiniz cemre hanım cımElbisemi beğendiniz mi? Elbisemin boyu nasıl? 💥🔥
Kırmızılar mı desem yoksa baklavalar mı desem🤣😋😋😋😋😋😘😘😘😘Elbisemi beğendiniz mi? Elbisemin boyu nasıl? 💥🔥
Elbisenin boyu çok kısa biraz uzun olabilirdi. Ayrıca şeftali güzelmiş, Bursa şeftalisi miElbisemi beğendiniz mi? Elbisemin boyu nasıl? 💥🔥
teşekkür ederim... begenmene sevindim😍😍Beğenmeyen gitsin üroloğa kendini kontrol ettirsin 😂 😍 😊
Boyu da iç gıcıklayıcı 😜 😍
teşekkür ederim 🤴🤴Kusursuza yakın bir güzellik bir endam ve çekicilik olunca hangi elbise yakışmaz ki sana prenses 😍😍😍
teşekkür ederim 😍😍Elbisede güzel içindeki de güzel 🔥
Elbiseyi taşıyanı daha çok beğendim özellikle son foto da o masa da verdiğin poz ile beraber yapılabilecek şeyleri hayal ettirince seninle beraber neler yaşanırdı acaba... 🔥🔥🔥🔥🔥🔥
yaaa deme oyle 🔥İçinde sen oldukça @Cemre
teşekkür ederim 🥰🥰Hande Yenerin şarkıda bahsettiği gibi sana kırmızı çok yakışıyorrr 🫢
Niye ki ne @Cemre gerçek am maaayaaa deme oyle 🔥
siz böyle yazdıkça sürekli video, fotograf çekesim geliyor 💃💃💃tek kelimeyle ŞAHANE.... 😍😍
teşekkür ederim 💃💃Bence gayet ideal )
teşekkür ederim beğenmene sevindim 😍😍Niye ki ne @Cemre gerçek am maaa
evet evet Bursa 🔥🔥Elbisenin boyu çok kısa biraz uzun olabilirdi. Ayrıca şeftali güzelmiş, Bursa şeftalisi mi
elbiseyi sormuştum ama ben 😅😘😘Göğüsler yine ön planda aman yarabbim 😋
teşekkür ederim 😘😘Şahane❤️
kırmızıları sormuştum ama bilemedim 🔥🔥Kırmızılar mı desem yoksa baklavalar mı desem🤣😋😋😋😋😋😘😘😘😘
o zaman hep yazalım...siz böyle yazdıkça sürekli video, fotograf çekesim geliyor 💃💃💃
o zaman hep yazalım...
şahane şahane şahane......
Ben daha çok göğüs odaklıyım çok pardon 😅😂elbiseyi sormuştum ama ben 😅😘😘
elbisenin hiç önemi yok desem 🤪
Ama sen böyle çok seksi iken nasıl rahat durayım benElbisemi beğendiniz mi? Elbisemin boyu nasıl? 💥🔥
Rahat dur diyen kim ? Rahat durursan hata 🔥🔥Ama sen böyle çok seksi iken nasıl rahat durayım ben
Beğenmeyen varmı?Elbisemi beğendiniz mi? Elbisemin boyu nasıl? 💥🔥
lastik gibi çekince uzuyor, bırakınca kısalıyor denemek istermisin 😅Beğenmeyen varmı?
Gayet güzel ve seksi 🤩
Boyu baya uzunmuş 😁😁
Senin elbise bana dar gelir 😜lastik gibi çekince uzuyor, bırakınca kısalıyor denemek istermisin 😅
yaaa benim üzerimde demiştim 😅😅... hem kırmızı benim rengim 🔥🔥🔥Senin elbise bana dar gelir 😜
Oo jeton köşeli perdon senin üstünde deneme yapacağız olur 😁
Kırmızıyı bende seviyorum ama eteğini giymeyi değil gömlek kazak 😁😁yaaa benim üzerimde demiştim 😅😅... hem kırmızı benim rengim 🔥🔥🔥
erkekte de en çok pudra pembeyi seviyorum ozellikle kışın 😇😇Kırmızıyı bende seviyorum ama eteğini giymeyi değil gömlek kazak 😁😁
Senin üstünde deneriz tabi o iş bende 😉😉
Pudralı pembe olur mu 🤔erkekte de en çok pudra pembeyi seviyorum ozellikle kışın 😇😇
denemek lazım
Pudralı pembe olur mu 🤔
Deneriz 😃😃
Nasla Nayır demem 😁😁
Cemre illa pudra pembesi gömlek aldıracaksın 😊😊nayır yok nayır yok.. evet evet eveeeettt 💃💃
Yaaa bayılırım 🥰🥰🥰Cemre illa pudra pembesi gömlek aldıracaksın 😊😊
Aman bayılma 😜😜Yaaa bayılırım 🥰🥰🥰
bayılırsam .... ayıltmazmısın ?? 🥰🥰Aman bayılma 😜😜
Çok yakışmış🐒Elbisemi beğendiniz mi? Elbisemin boyu nasıl? 💥🔥
Elbise çok güzel, boyuda harika vede Kırmızıyı kim sevmez, hele sizin üstünüzde😍🔥🔥Elbisemi beğendiniz mi? Elbisemin boyu nasıl? 💥🔥
@Thorlak begenmene sevindim 😍😍Elbise çok güzel, boyuda harika vede Kırmızıyı kim sevmez, hele sizin üstünüzde😍🔥🔥
Beğenilmez mi 😍😍😍Elbisemi beğendiniz mi? Elbisemin boyu nasıl? 💥🔥
@thata teşekkür ederim 🥰🥰Beğenilmez mi 😍😍😍
İncall incall incall çok acil incallElbisemi beğendiniz mi? Elbisemin boyu nasıl? 💥🔥
İncall incall incall çok acil incall
@madmaxman teşekkür ederim🥰🥰yine aşırı seksi
İnşallah inşallah inşallaho kadar kolay olsa hemen hemen hemen 🙊🙊
Son zamanlarda bende de bir Kırmızı &Kızıl sevdası başladıElbisemi beğendiniz mi? Elbisemin boyu nasıl? 💥🔥
Ben şimdiden başladım bile 🤣@Mert86 yakında incall duasına cıkacağız hep beraber 😂🙊🙊
Gayet uzun 😂Elbisemi beğendiniz mi? Elbisemin boyu nasıl? 💥🔥
@lakhtirikh kızıl ve kırmızı sevilmez mi hiç 🥰🥰Son zamanlarda bende de bir Kırmızı &Kızıl sevdası başladı
mükemmelsin cemre hanımElbisemi beğendiniz mi? Elbisemin boyu nasıl? 💥🔥
Hepsi de şahaneElbisemi beğendiniz mi? Elbisemin boyu nasıl? 💥🔥
@John coffey teşekkür ederim 💋💋Hepsi de şahane
Elbisemi beğendiniz mi? Elbisemin boyu nasıl? 💥🔥
@Egan teşekkür ederim 🔥😘😘Çok yakışmış kırmızlar
@Merto teşekkür ederim 😘😘🔥🔥Elbisenin boyundan ve renginden daha çok senin boyuna ve teninin rengine aşık olanlarla dolu tüm platformlar 🫡😍😍
Full time kırmızı ♥️ göğüslerinin de maşallahı var 💙Elbisemi beğendiniz mi? Elbisemin boyu nasıl? 💥🔥