Merhabalar forum ahalisi🙋🏻♂️.Uzun uğraşlar neticesinde(onun programının yoğun olması nedeniyle) bugün Sabina hanımla randevulaştıp görüşebildik. Kendisinden 2 saatlik bir randevucuk kopardım ama ne 2 saat😅. Randuvaştığımız saatte attığı konuma gittim. Evine ulaşım rahat ve park sorunu yoktu. Dairesine girdim ve güler yüzlü bir şekilde karşıladı beni. Daha sonra salona geçtik. Tanışma faslı gerçekleşti oradan buradan derken derin bir sohbete daldık. Konuştukça insanın konuşası geliyor fıstıkla çünkü her konuda bilgi birikimi olsun içtenliği olsun samimiyeti olsun 10 numara👌. Gerçekten kalbi çok güzel bir insan. Sohbet ettikçe anlıyor yapmacık değil içten konuştuğunu anlıyor insan. Kalbi bu kadar güzel olan insanın gönlü geniş olmaz mı masanın üstünde ne ararsan vardı ondan ye bundan ye diye kaç kere söyledi sağ olsun. O viskisinden yudumlarken alkol kullanmadığım için sodayla eşlik ettim ona😅. Dedik sohbete biraz ara verelim ve biraz diğer işe bakalım😘. Geçtik yatak odasına öpüşmeyle başladık ben böyle çılgın öpüşen bir insan görmedim arkadaş😅dudaklarım kopacak sandım( şaka şaka). Ardından oral kısmına geçtik of of mükemmeldi resmen benim ufaklık ve juniorlar bayram etti 😂. Ardında doggy pozisyonuna geçti ben onu rahat bırakacağım sandı garibim. Arkadan bir başladım orala klitorisi fethettim resmen o pozisyonda(biraz hayal gücünüzü kullanın bakem😉) 🤭. Sonra sırt üstü uzandırdım. Yukarıdan aşşağı başladım hüptürmeye👅. Ben hüptürdükçe o kendimden geçiyor o geçtikçe ben daha çok hırslanıyorum😅 kıvrandıkça kıvranıyor😁. İçime gir diye yalvardı ne yapayım bende viyanın kapılarını kırdım girdim içeri. Sonra cowgirl felan derken yürek dayanır mı abi buna benim iş bitti🥲. Ardında geçtik içeri gene her konudan sohbetler derken vaktin nasıl geçtiğini anlamdık. Ardından 2. etaba geçtik yine ilk etabın benzeri durumlar öpüşmeler, karşılıklı orallar vs. Ama bu sefer dahada çıldırttım Sabinacığımı 👅👅👅. Bu sefer uzun bir cowgirl ün ardından önce onun işini bittirdim sonra o benimkini tabi(bizim sesler umarım komşulara gitmemiştir) 🤭. Güzel kalpli Sabinacığım sağ olsun mükemmel bir 2 saat(2 saati biraz aşmış olabilir çünkü vaktin nasıl geçtiğini anlayamadık😅) geçirdim sayesinde. Nicelerini yaşamayı iple çekiyorum😊. Benden bu kadar ahali gerisi sizde kalın sağlıcakla🙋🏻♂️.