sıyırıp çıkartmak isterim🥰😉Daha önce fileyi sevdiğimi söylemişmiydim😉🥰
harikasın🥰😉Daha önce fileyi sevdiğimi söylemişmiydim😉🥰
Neden acabaaa merak ettim 😎😎🥰🥰fileyi sende seviyorum ben😘
Havalar soğuk hasta olurum 😁😁😎😎🥰sıyırıp çıkartmak isterim
Çok teşekkür ederim efendimmm😎😎🥰🥰@Cansel Ulusoy hanım , fileler ile muhteşem görünüyorsunuz
Teşekkür ederim bitanem 💋💋💋harikasın
😘😘😘🥰😉Daha önce fileyi sevdiğimi söylemişmiydim😉🥰
Hahaaaa ne oldu 🤭🤭🤣🤣🤣🥰🥰😳😳😍😍🤩🤩🥵🥵
Ben yeni duydum sevdiğinizi İyi keyifler olsun Cansel hanım 🥰🥰😉Daha önce fileyi sevdiğimi söylemişmiydim😉🥰
File sewilmezmi yaaaa biliyorum tabi sewdiğini😋😋😋😋😋🥰😉Daha önce fileyi sevdiğimi söylemişmiydim😉🥰
Yok canım hatırlamıyorum hiç. Zaten giydiğin çorapla ilgilenicek vaktim olmadı yanında. Daha önemli şeyler peşindeydim🤪🤪😘😘🙈🙈❤️❤️🥰😉Daha önce fileyi sevdiğimi söylemişmiydim😉🥰
Filenin sultanı🥰😉Daha önce fileyi sevdiğimi söylemişmiydim😉🥰
Ama ben o fileyi yırtarım ki seksi seksi🥰😉Daha önce fileyi sevdiğimi söylemişmiydim😉🥰
Yo söylemedin 😔😔🥰😉Daha önce fileyi sevdiğimi söylemişmiydim😉🥰
Öğrenmiş oldunuz ozaman 🥰🥰😎😎 oktay bey 😉😉😉Ben yeni duydum sevdiğinizi İyi keyifler olsun Cansel hanım 🥰
Seni de seviyorum balım 🥰🥰🥰File sewilmezmi yaaaa biliyorum tabi sewdiğini😋😋😋😋😋
Sen unutmuşsun demekki neyse ben yine hatırlatayım belki unutmazsın🤪🤪🤣🤣😎Yok canım hatırlamıyorum hiç. Zaten giydiğin çorapla ilgilenicek vaktim olmadı yanında. Daha önemli şeyler peşindeydim🤪🤪😘😘🙈🙈❤️❤️
Teşekkürler bebeğim 💋💋💋 öpüyorum seni 💋💋her halinle harikasin fistik😘😘
Sizinde Sultanınız olabilirm 🤗🤗🤗Filenin sultanı
Amaaa yırtmak yok 🤭🤭😲🤣🤣🤪🤪sonra anlamayız çok pahalı 🥰🥰🤣🤣🤪🤪Ama ben o fileyi yırtarım ki seksi seksi
Tamam şimdi söylüyorum ozaman 🥰🥰☺️🤗🤗😉😉Yo söylemedin 😔😔
Geçti ben dantelli ve fiyonklu seviyorum 😉😉Tamam şimdi söylüyorum ozaman 🥰🥰☺️🤗🤗😉😉
Evet öğrenmiş oldum Cansel hanım 🥰🤗Öğrenmiş oldunuz ozaman 🥰🥰😎😎 oktay bey 😉😉😉
Ben bi düzine alayım ama yırtayım 🤣💋🔥Amaaa yırtmak yok 🤭🤭😲🤣🤣🤪🤪sonra anlamayız çok pahalı 🥰🥰🤣🤣🤪🤪