Ben seni severek, öperek öldürmek isterim @Moria 🥰🥰🥰bebekkk 😁😁🤣🤣💋💋daha dur yavrum tanışınca çok öper, seversin 😉😉🥰🥰Kar beyazdır ölümmm , ellerinde gülüm deermişim , ama daha canlı canlı göremedim, sevemedim , öpemedim ☹️🥺
Yawww bak bebek deme sonra görünce bu kar gibi beyaz saçlı sakallı adam ne bebekmiş diye sarsarsan dallılırım wallah 🤣Ben seni severek, öperek öldürmek isterim @Moria 🥰🥰🥰bebekkk 😁😁🤣🤣💋💋daha dur yavrum tanışınca çok öper, seversin 😉😉🥰🥰
Güzel olan sensin be🥰❤️ @Cansel Ulusoy 😍🌹❤️💋🥰😎Beyaz,beyaz dediğiniz bugün günlerden beyaz😎🥰
günlerden cansel olmuş😍🥰😍🥰🥰😎Beyaz,beyaz dediğiniz bugün günlerden beyaz😎🥰
Yarın senin için siyah canım ❤️❤️Cansel Hanım siyah hangi gün acaba?
Teşekkürler bebeğim yarın da siyah olsun 🥰🥰Beyaz harika olmuş ,siyahıda bekliyorum prenses
En güzelinden olsun 🥰🥰🥰😎😎günlerden cansel olmuş😍🥰😍🥰
Bak nasılda biliyorsun 🥰🥰senin için beyaz 😎😎😎🥰🥰Beyaz benim içindi 😉🔥🤍
(https://www.centilmens.xyz/konular/ben-geldim-gerci-hic-gitmemistim.84624/post-1722488 )
Beyazlar içinde seni öylece...😞
Yerim seni teşekkür ediyorum 🌺🌺🌺 canım ❤️❤️Güzel olan sensin be🥰❤️ @Cansel Ulusoy 😍🌹❤️💋
İşte onun için bugün sana sürpriz yaptım kiii 🥰🥰😎😎 inşallah beğenmişsindir 🥰🥰Her halin çok güzel ama beyazlar içinde başka güzelsin canım 😘😘😘😍😍😍
Beyaz saçlı bebekler en sevdiğim 😎😎😉😉🥰🥰🥰🤗🤗💋💋💋🌺🌺Yawww bak bebek deme sonra görünce bu kar gibi beyaz saçlı sakallı adam ne bebekmiş diye sarsarsan dallılırım wallah 🤣
Sen süpriz yaparsın da beğenmezmiyim 😍😘😘 yine mükemmeldin bebeğim 😘İşte onun için bugün sana sürpriz yaptım kiii 🥰🥰😎😎 inşallah beğenmişsindir 🥰🥰
Bugün senin için siyah paylaşım yaptım 😎😎💋💋🥰canımmmmmm benim
Bence çok beğenirsin bebişkom 😎😎🥰🥰Sen süpriz yaparsın da beğenmezmiyim 😍😘😘 yine mükemmeldin bebeğim 😘
ooow fenaymış🥰😎Beyaz,beyaz dediğiniz bugün günlerden beyaz😎🥰
En sevdiğim🥰😎Beyaz,beyaz dediğiniz bugün günlerden beyaz😎🥰
Rica ederim tatlım beğendiğine sevindim 🥰🥰Teşekkür ederim güzelim 😍😍 Onore ettin 💋💋🫦🫦
Daha çok fenalarına 🤗🤗🤗🥰😎😎🤣🤣ooow fenaymış
Evet biliyorum 🥰🥰🥰En sevdiğim
Olsun bakimmm😁🥰😎Beyaz,beyaz dediğiniz bugün günlerden beyaz😎🥰
aminDaha çok fenalarına 🤗🤗🤗🥰😎😎🤣🤣
Oldu bile balım 🥰🥰Olsun bakimmm😁
Ne güzel amin diyorsun sen öyle 😎😎🤭🤭🤣🥰🥰
😁😁Oldu bile balım 🥰🥰
ufakkene çokça kuran kursuna gittim belki ondandırNe güzel amin diyorsun sen öyle 😎😎🤭🤭🤣🥰🥰
Bak ne güzel ise yaramış 🤣🤣🤣🤪🤪😎😎ufakkene çokça kuran kursuna gittim belki ondandır