Kombin yakışmış İyi keyifler 🤗😉❤️Bugün sizin için evimden ufak bir anlık olsun ❤️umarım beğenirsiniz ❤️
Cansel hanım bu yazdıklarım tamamen gerçek gerek burda gerek Twitter'da bütün paylaşımlarınız tamamen size özel ve rakipsiz güzellikte çok özel bir hanımefendisin bir gün sırf sizin için İstanbul'dan İzmir'e geleceğim bilginiz olsun❤️Bugün sizin için evimden ufak bir anlık olsun ❤️umarım beğenirsiniz ❤️
Severek giydiğim kıyafetten birisi sadece ☺️☺️çok teşekkür ederim 🤗🤗🥰Kombin yakışmış İyi keyifler 🤗😉
Çok,çok teşekkür ediyorum çok naziksiniz 🙏🤗 umarım en kısa zamanda tanışırız görüşmek üzere hoşçakalın 🥰🥰Cansel hanım bu yazdıklarım tamamen gerçek gerek burda gerek Twitter'da bütün paylaşımlarınız tamamen size özel ve rakipsiz güzellikte çok özel bir hanımefendisin bir gün sırf sizin için İstanbul'dan İzmir'e geleceğim bilginiz olsun
Evet farkındayım seversiniz tabiki ayna pozları ile beraber rica ederim 🤗😉🥰Severek giydiğim kıyafetten birisi sadece ☺️☺️çok teşekkür ederim 🤗🤗🥰
Harikasın bebeğim ❤️🔥😍😍🥰💐❤️Bugün sizin için evimden ufak bir anlık olsun ❤️umarım beğenirsiniz ❤️
her zaman çok farklısın❤️Bugün sizin için evimden ufak bir anlık olsun ❤️umarım beğenirsiniz ❤️
Sahaneee❤️Bugün sizin için evimden ufak bir anlık olsun ❤️umarım beğenirsiniz ❤️
İşte o anı ayna karşısında yaşamak kadar güzel bir şey yoktur❤️Bugün sizin için evimden ufak bir anlık olsun ❤️umarım beğenirsiniz ❤️
Bayılırım 🤗🤗🤗Evet farkındayım seversiniz tabiki ayna pozları ile beraber rica ederim 🤗😉🥰
Çok sevinirim canım benim ❤️❤️❤️ teşekkürler 🥰🥰Bayıldım desem bebeğim 😘
Efendimmm 🤗🤗 çok naziksiniz teşekkürler ❤️❤️❤️@Cansel Ulusoy hanım , bu kusursuz vücuda ne giyseniz yakışır zaten
Rica ederim 🥰🥰🥰🥰Teşekkürler efem
Teşekkürler bebeğim 💋💋Harikasın bebeğim ❤️🔥😍😍🥰💐
Canımsın teşekkür ederim bebeğim 💋💋her zaman çok farklısın
Bence değil🤭🤭🥰🥰🤗🤗Beğenmemek mümkün mü minik kuşum 😛😁
Teşekkürler canımın içi 💕💕💕Yine çok güzel kadın, çok güzel fotoğraf yaaa 😘😘😘😘 lambaderin yanındaki yerdeki şey gitmiş 😛😛😂😂😂
Buyrun benim 🥰🥰 senin Şahanen 🥰🥰🥰Sahaneee
Umarım en kısa zamanda güzel şeyler yaşarız bebeğim 💋💋💋İşte o anı ayna karşısında yaşamak kadar güzel bir şey yoktur
Çok teşekkür ederim çok naziksiniz 🤗🤗🤗 bende merak ettim neden olmadı acaba 🙏🙏🤗🤗 umarım en kısa zamanda görüşürüz tanışmak dileğiyle hoşçakalın 🥰🥰Sen her zaman farklı bi kadınsın @Cansel Ulusoy ama lakin bi turlu seninle gorusmek kismet olmadı😘
Bilerek uzak olsun istiyorum siz yakınlaştırın diye 🤣🤣🤭🤭belki bir gün çekersiniz belli ki olur 😉😉Bu kadar güzel bir kadının uzaktan fotoğraflarını görmek kahrediyor beni...
Bir gün toplayacağım takım taklavatı .... nasıl fotoğrafınız çekilir göstereceğim size..
İnanın yakın fotoğraflarınız olağan üstü güzel çıkıyor...
Ayiltma işini İyi yaparım 🤭🤗🤗Bayılırım 🤗🤗🤗
çok dikkatli değilimdir merak ettim, geldiğimde anlatmayı unutma ama 😘😘😘Teşekkürler canımın içi 💕💕💕
Hahaaa çok fenasın biliyormusun ne kadar dikkatlisin 🤭🤭🤣🤣😎😎 evet evime götürdüm gelince anlatırım...çok sevineceksin nereye götürdüğümü duyunca 😎😎🥰🥰🤗🤗
İple çekiliyorsunUmarım en kısa zamanda güzel şeyler yaşarız bebeğim 💋💋💋
Hadi bakalım görücez 🤗🤗🥰🥰🤭🤭Ayiltma işini İyi yaparım 🤭🤗🤗
Yaaaa evet hiç değilsin 🤣🤣🤪🤪merak et biraz 😉😉🥰🥰gelince anlatırım merak etme unutmam unutulcak birşey değil 😎😎😎🤗🤗çok dikkatli değilimdir merak ettim, geldiğimde anlatmayı unutma ama 😘😘😘
Ben şafak saymaya başlayım ozaman 🤣🤣🤪🤪🤭🤭🥰🥰İple çekiliyorsun
Kısmet diyelim en kisa zamanda tanisma umidi ile sevgilerle kalin🤗Çok teşekkür ederim çok naziksiniz 🤗🤗🤗 bende merak ettim neden olmadı acaba 🙏🙏🤗🤗 umarım en kısa zamanda görüşürüz tanışmak dileğiyle hoşçakalın 🥰🥰
Göreceğiz 🤭🤭🥰🥰🤗🤗Hadi bakalım görücez 🤗🤗🥰🥰🤭🤭
Yine herzamanki gibisinBuyrun benim 🥰🥰 senin Şahanen 🥰🥰🥰
Evimi yoksa seni mi beğeneceğiz 😁😁❤️Bugün sizin için evimden ufak bir anlık olsun ❤️umarım beğenirsiniz ❤️
Senle farklı olsun❤️Bugün sizin için evimden ufak bir anlık olsun ❤️umarım beğenirsiniz ❤️
Çok teşekkür ederim 🤗🤗 sevgiyle kalıp sizi bekliyorum ☺️☺️☺️ öpüyorum sizi 💋💋Kısmet diyelim en kisa zamanda tanisma umidi ile sevgilerle kalin🤗
İnşallah 🤣🤣🤭Göreceğiz 🤭🤭🥰🥰🤗🤗
Teşekkürler canım benim ❤️❤️❤️❤️ bitanemYine herzamanki gibisin
Bana kalırsa beni beğen 🤣🤭🤭ama senin canın hangisini isterse onu beğenebilirsin ben zaten seni beğeniyorum sorun yok 🤣🤭🤭😎😎🥰🥰 @Avtandil ❤️💋Evimi yoksa seni mi beğeneceğiz 😁😁
Çok teşekkür ederim sizde çok tatlısınız 😎😎🥰Harikasınız 🥰♥️
Olsun beee güzelim olsun 🥰🥰🥰Senle farklı olsun
Hem seni hemde evini beğendim 😉😉Bana kalırsa beni beğen 🤣🤭🤭ama senin canın hangisini isterse onu beğenebilirsin ben zaten seni beğeniyorum sorun yok 🤣🤭🤭😎😎🥰🥰 @Avtandil ❤️💋