☺️Bugün farklılık olsun.☺️

Durum
Sosyal Coin
23,165
❤️Bugün sizin için evimden ufak bir anlık olsun ❤️umarım beğenirsiniz ❤️
Cansel hanım bu yazdıklarım tamamen gerçek gerek burda gerek Twitter'da bütün paylaşımlarınız tamamen size özel ve rakipsiz güzellikte çok özel bir hanımefendisin bir gün sırf sizin için İstanbul'dan İzmir'e geleceğim bilginiz olsun

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Cansel Ulusoy
Durum
Sosyal Coin
50,183
Tanıtım Konusu Referansları
Cansel hanım bu yazdıklarım tamamen gerçek gerek burda gerek Twitter'da bütün paylaşımlarınız tamamen size özel ve rakipsiz güzellikte çok özel bir hanımefendisin bir gün sırf sizin için İstanbul'dan İzmir'e geleceğim bilginiz olsun
Çok,çok teşekkür ediyorum çok naziksiniz 🙏🤗 umarım en kısa zamanda tanışırız görüşmek üzere hoşçakalın 🥰🥰

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,260
Yine çok güzel kadın, çok güzel fotoğraf yaaa 😘😘😘😘 lambaderin yanındaki yerdeki şey gitmiş 😛😛😂😂😂

Beğenenler:
  • Sevdim
Durum
Sosyal Coin
7,457
Bu kadar güzel bir kadının uzaktan fotoğraflarını görmek kahrediyor beni...
Bir gün toplayacağım takım taklavatı .... nasıl fotoğrafınız çekilir göstereceğim size..
İnanın yakın fotoğraflarınız olağan üstü güzel çıkıyor...

Beğenenler:
  • Haha
Durum
Sosyal Coin
50,183
Yine çok güzel kadın, çok güzel fotoğraf yaaa 😘😘😘😘 lambaderin yanındaki yerdeki şey gitmiş 😛😛😂😂😂
Teşekkürler canımın içi 💕💕💕
Hahaaa çok fenasın biliyormusun ne kadar dikkatlisin 🤭🤭🤣🤣😎😎 evet evime götürdüm gelince anlatırım...çok sevineceksin nereye götürdüğümü duyunca 😎😎🥰🥰🤗🤗

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
50,183
Sen her zaman farklı bi kadınsın @Cansel Ulusoy ama lakin bi turlu seninle gorusmek kismet olmadı😘
Çok teşekkür ederim çok naziksiniz 🤗🤗🤗 bende merak ettim neden olmadı acaba 🙏🙏🤗🤗 umarım en kısa zamanda görüşürüz tanışmak dileğiyle hoşçakalın 🥰🥰

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: necoplt
Durum
Sosyal Coin
50,183
Bu kadar güzel bir kadının uzaktan fotoğraflarını görmek kahrediyor beni...
Bir gün toplayacağım takım taklavatı .... nasıl fotoğrafınız çekilir göstereceğim size..
İnanın yakın fotoğraflarınız olağan üstü güzel çıkıyor...
Bilerek uzak olsun istiyorum siz yakınlaştırın diye 🤣🤣🤭🤭belki bir gün çekersiniz belli ki olur 😉😉
🥰 Teşekkürler...🥰

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Nachalnik
Durum
Sosyal Coin
1,260
Teşekkürler canımın içi 💕💕💕
Hahaaa çok fenasın biliyormusun ne kadar dikkatlisin 🤭🤭🤣🤣😎😎 evet evime götürdüm gelince anlatırım...çok sevineceksin nereye götürdüğümü duyunca 😎😎🥰🥰🤗🤗
çok dikkatli değilimdir ;);):) merak ettim, geldiğimde anlatmayı unutma ama 😘😘😘

Beğenenler:
  • Beğen
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye