Onaylı Referans Bu sabah yağmur var İstanbulda

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
4,379
Yağan yağmura inat şemsiye bile almadan düştüm yollara. @Daisy demek bahar demek sonuçta, yağmur yağsa ne gam…
Kısa bir gecikmeyle de olsa yine kapısında bittim. Daha önceki görüşmelerin verdiği bir samimiyet ve sıcaklıkla sarıldık.
Sıcak bir kahve seni kendine getirir” diyerek mutfağa gitti oysa ben çoktan ısınmaya başlamıştım bile.
Kısa bir hoşbeşin ardından kahveleri bitirmeden sıcak duşun altına attık kendimizi.
Her zamanki naifliğiyle tüm vücudumu yıkaması ve kurulaması bile başlı başına bir keyif vesilesi.
Malum hemen kırmızı odaya geçtik, uzandım ve kendimi o şifalı küçük ellerine bıraktım.
Rahatlatıcı uzun bir masajdan sonra…

Sonrası iyilik sağlık tabii ki…:devilish:

Yine çok güzel vakit geçirdim yine tüm sıkıntılarımı bir süreliğine unuttum.
İyiki varsın…

Durum
Sosyal Coin
762
Yağan yağmura inat şemsiye bile almadan düştüm yollara. @Daisy demek bahar demek sonuçta, yağmur yağsa ne gam…
Kısa bir gecikmeyle de olsa yine kapısında bittim. Daha önceki görüşmelerin verdiği bir samimiyet ve sıcaklıkla sarıldık.
Sıcak bir kahve seni kendine getirir” diyerek mutfağa gitti oysa ben çoktan ısınmaya başlamıştım bile.
Kısa bir hoşbeşin ardından kahveleri bitirmeden sıcak duşun altına attık kendimizi.
Her zamanki naifliğiyle tüm vücudumu yıkaması ve kurulaması bile başlı başına bir keyif vesilesi.
Malum hemen kırmızı odaya geçtik, uzandım ve kendimi o şifalı küçük ellerine bıraktım.

İyiki varsın…
Yaşatanın ve yaşayanın yüreğine sağlık

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Daisy
Durum
Sosyal Coin
9,100
Tanıtım Konusu Referansları

İyiki varsın…
Sevgili Lorem ipsum, Seninle yine yeniden görüşmek keyifliydi 😇 yağmur demeden ıslanarak geldin ve beni mutlu ettin. Kahvelerimizi içerken akıcı sohbetimiz sıcacıktı 🌺 Seni masajımla rahatlatabilmiş olmanın güzelliği var üstümde 🥰 Yine değerli zamanını ayırarak bu harika referans yazısını yazmışsın. Çok teşekkür ediyorum 🙏 Tekrar görüşmek dileğiyle... Sevgiler 😘🌼

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Avtandil
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye