Merhabalar değerli sf dostları balık burcu olarak seks dünyam bir hayli geniştir. Forumda gezinirken Ivananın siyah çoraplı seksi pozları beni orgazma kadar sürükledi ve pzt aksamı yazdım fakat program uyduramadım, neyse Salı iş çıkışı yazdım ve anlık dönüş aldım o an içimde farklı ateş topları harlanıyor ve yürüyüşüm araba sürüşüm değişiyor 30 yaş başka dostlar 😂 neyse saat 21.30 a saatler ayarlandı ve aracıma atladım 15 dk lık seyirden sonra konuma Bostancı ya ulaşmıştım gayet rahat nezih konum tercih sebebimi etkiliyor haliyle elit semtte görüşme bir başka oluyor neyse kapıdan girdim ve sevgilimin evine gelmiş gibi uzunca sarılmamız dudaklarımızın birleşmesi ve harika kombin hoşgeldiniyle dedim nereye geldim ben içim harlandı ateşim çıktı 🔥🔥🔥🔥 neyse koltuğa geçtik ve direkt koltukta ön sevişme tam bir gfe ve vazgeçilmezim herkese referans yazmam Ivana o kadar etkiledi ki beni ve bende onu dediği üzere farklı etkiler bıraktığımı dile getirdi sarıldık 1 saatlik programın 40 dk sını salonda ve sonra yatak odasında devam ettik en son benim jetskiye kaskını taktık ve engin denizlere farklı farklı açılarda en sevdiğim siyah külotlu çorap kombiniyle ilerledik Ivanaya söz verdim bir dahakine sana Pentiden siyah külotlu çorap getireceğim diye 😂🤩😎🔥🫠 ergenlik çağımdan beri siyah külotlu çorap o kadar etkiler ki beni libidomu anlatamayacağım seviyelere getirir ve bugün de öyle oldu iyi ki seni tanımışım Ivanacığım en en yakın vakitte geleceğimi biliyorsun…
En son duştan sonra salona geçtik çay kahve ikram edeyim dedi ve ben ona harcayacağın vakti beraber koltukta sarılıp sohbet edelim dedim ve harika da oldu artık kıyafetlerimi girip yola düşme vaktiydi ah Ivana geceyi seninle geçirmek isterdim ama buna da şükür en yakın zamanda görüşeceğiz güzel bakışlı, boylu, saçlı kadınım, Artık sana Pamuğum diyeceğim. 😍😍🔥🔥🤩🤩Kocaman öpüyorum herşey için teşekkür ediyorum eşsiz muazzam ötesi kadın🔥🔥🔥🔥
En son duştan sonra salona geçtik çay kahve ikram edeyim dedi ve ben ona harcayacağın vakti beraber koltukta sarılıp sohbet edelim dedim ve harika da oldu artık kıyafetlerimi girip yola düşme vaktiydi ah Ivana geceyi seninle geçirmek isterdim ama buna da şükür en yakın zamanda görüşeceğiz güzel bakışlı, boylu, saçlı kadınım, Artık sana Pamuğum diyeceğim. 😍😍🔥🔥🤩🤩Kocaman öpüyorum herşey için teşekkür ediyorum eşsiz muazzam ötesi kadın🔥🔥🔥🔥