Ne güzel de yakışmış🥰😘Ara ara kıvırcık ara ara düz hadi bakalım değişiklik iyidir lütfen önceden randevu alın arkadaşlar anlık müsait olmuyorum
Harika olmuş 😍Ara ara kıvırcık ara ara düz hadi bakalım değişiklik iyidir lütfen önceden randevu alın arkadaşlar anlık müsait olmuyorum
Sizinle görüşmedik ama yüzünüzü nedense daha bir yerli hayal etmiştimAra ara kıvırcık ara ara düz hadi bakalım değişiklik iyidir lütfen önceden randevu alın arkadaşlar anlık müsait olmuyorum
Bu senmisin starım. Bukadar mı değiştirir insanı saç offfofff yemede yanında yat😁😁😛😛❤️❤️😘😘Ara ara kıvırcık ara ara düz hadi bakalım değişiklik iyidir lütfen önceden randevu alın arkadaşlar anlık müsait olmuyorum
On numarö olmuş 😍😍😍😍Ara ara kıvırcık ara ara düz hadi bakalım değişiklik iyidir lütfen önceden randevu alın arkadaşlar anlık müsait olmuyorum
Çok teşekkür ederim 😘Çok güzelsiniz
her halin bam başka güzelAra ara kıvırcık ara ara düz hadi bakalım değişiklik iyidir lütfen önceden randevu alın arkadaşlar anlık müsait olmuyorum
Çok teşekkür ederim 🥰Harika olmuş 😍
Çok güzel olmuş canimmm😘😘Ara ara kıvırcık ara ara düz hadi bakalım değişiklik iyidir kaşlar kalkınca böyle oldum azcik müdahale diyelim lütfen önceden randevu alın arkadaşlar anlık müsait olmuyorum
Böyle güzel bence 😊Ara ara kıvırcık ara ara düz hadi bakalım değişiklik iyidir kaşlar kalkınca böyle oldum azcik müdahale diyelim lütfen önceden randevu alın arkadaşlar anlık müsait olmuyorum
Hayır öz be İzmirli türküm 😁Sizinle görüşmedik ama yüzünüzü nedense daha bir yerli hayal etmiştim
Melezlik var mı Eylül hnm ?
Daha önce sorulduysa bu sorular ben kaçırmış olabilirim , kusura bakmayın ltfen
Azcık değil bu bayağı müdahale olmuş. Hayırlı olsun diyelim..Ara ara kıvırcık ara ara düz hadi bakalım değişiklik iyidir kaşlar kalkınca böyle oldum azcik müdahale diyelim lütfen önceden randevu alın arkadaşlar anlık müsait olmuyorum
🤩Ara ara kıvırcık ara ara düz hadi bakalım değişiklik iyidir kaşlar kalkınca böyle oldum azcik müdahale diyelim lütfen önceden randevu alın arkadaşlar anlık müsait olmuyorum
Çok teşekkür ederim 🥰Ve tanrı kadını yarattı...
❤️Ara ara kıvırcık ara ara düz hadi bakalım değişiklik iyidir kaşlar kalkınca böyle oldum azcik müdahale diyelim lütfen önceden randevu alın arkadaşlar anlık müsait olmuyorum
Eh değişiklik iyidir 😁Bu senmisin starım. Bukadar mı değiştirir insanı saç offfofff yemede yanında yat😁😁😛😛❤️❤️😘😘
Sağol canım benim 🥰🥰On numarö olmuş 😍😍😍😍
Çok teşekkür ederim 😘Yüz güzelliğiniz beni benden aldı🌸
Süper olmuş çok başarılı @stareylulAra ara kıvırcık ara ara düz hadi bakalım değişiklik iyidir kaşlar kalkınca böyle oldum azcik müdahale diyelim lütfen önceden randevu alın arkadaşlar anlık müsait olmuyorum
Bak mutlu oldum 😁Arda bunu beğendi 🤌
Çok teşekkür ederim 🥰Wow çok güzel bir yüzünüz var, tahminimden daha güzel.
Çok teşekkür ederim 🥰her halin bam başka güzel
Ahahahah olaya bak😁😁ya ne yüzsüz bir adamsın bi sen kalmıştın taklit etmeyen bilader orjinalim ben niye mesajımı çalıyon 🤪
Yok yok 😄he babam he hep öyle oluyo emeğe saygı yok bu memlekette 🤪
🥰🥰Maşallah 🥰🥰🥰🧿🧿🧿
Neyi 😁Bana oyle bakma, anlayacaklar😅🫠🫠🫠🥰🥰🥰🌸😍
Thank u 😘Wow,you look completely different.its good👍
Çok mu çok güzel olduAra ara kıvırcık ara ara düz hadi bakalım değişiklik iyidir kaşlar kalkınca böyle oldum azcik müdahale diyelim lütfen önceden randevu alın arkadaşlar anlık müsait olmuyorum
Çok teşekkür ederim 🥰Süper olmuş çok başarılı @stareylul
🥰🥰Böyle güzel bence 😊
Çok teşekkür ederim 😘Harika
Çok teşekkür ederim 😘Harika gözüküyorsunuz Eylül hanım. Yüzünüzde çok güzelmiş.
Güzel gözlerin varmış ♥️♥️💋Ara ara kıvırcık ara ara düz hadi bakalım değişiklik iyidir kaşlar kalkınca böyle oldum azcik müdahale diyelim lütfen önceden randevu alın arkadaşlar anlık müsait olmuyorum
Düz halin daha güzel cikmisinAra ara kıvırcık ara ara düz hadi bakalım değişiklik iyidir kaşlar kalkınca böyle oldum azcik müdahale diyelim lütfen önceden randevu alın arkadaşlar anlık müsait olmuyorum
Arada değişiklik iyidir. Keyfin bol olsun Eylül hanım 🥰Ara ara kıvırcık ara ara düz hadi bakalım değişiklik iyidir kaşlar kalkınca böyle oldum azcik müdahale diyelim lütfen önceden randevu alın arkadaşlar anlık müsait olmuyorum
Aman efendim teveccühünuz 😁güzel olduğunuz kadar zeki ve esprilisiniz de hatta paralel evrenden çok ince görebiliyorsunuz
siz her halınızle guzelsınız eylul hanım.. herzaman ve herdaimAra ara kıvırcık ara ara düz hadi bakalım değişiklik iyidir kaşlar kalkınca böyle oldum azcik müdahale diyelim lütfen önceden randevu alın arkadaşlar anlık müsait olmuyorum
bı gun bend ebu guzelliğe yakından maruz kalmak isterim ..😍😍😍Ara ara kıvırcık ara ara düz hadi bakalım değişiklik iyidir kaşlar kalkınca böyle oldum azcik müdahale diyelim lütfen önceden randevu alın arkadaşlar anlık müsait olmuyorum
Çok teşekkür ederim 🥰Güzel gözlerin varmış ♥️♥️💋
Teşekkür ederim 🥰Düz halin daha güzel cikmisin
Ohaa nasil baska insan yapmis seniAra ara kıvırcık ara ara düz hadi bakalım değişiklik iyidir kaşlar kalkınca böyle oldum azcik müdahale diyelim lütfen önceden randevu alın arkadaşlar anlık müsait olmuyorum
Teşekkür ederim 😘Böyle güzel bence 😊
Yakışmış ayrı güzellik katmış 🥰😍💋🌹🌹Ara ara kıvırcık ara ara düz hadi bakalım değişiklik iyidir kaşlar kalkınca böyle oldum azcik müdahale diyelim lütfen önceden randevu alın arkadaşlar anlık müsait olmuyorum