Kleopatra gibi harika bir güzellik yakından nasıl acaba görmek detaylıca bakmak şart oldu 🌸🤗🥰😉Uzun aradan sonra nüüüü fotolar gelsin 🥰😎 devamı gelicek 😎😎🥰🥰
Pes etmek yok yola devam💋💋🥰🥰🤣🤣Ben elendim bile birinci fotodan 🙋♂️
O nedir yaaa dayanamıyorum artık😛😛😛🥰😉Uzun aradan sonra nüüüü fotolar gelsin 🥰😎 devamı gelicek 😎😎🥰🥰
Hahaaa senin o dilini yerim 🤭🤭🤭🤣🤣🤣O nedir yaaa dayanamıyorum artık😛😛😛
Sıcaktandır, sıcaktan 🤪🤪🤣🤣🤭🤭😎😎Anamm ateş bastı beni 🥹😵💫
Çok teşekkür ederim 🤗 yakından çok yakından tanışmak dileğiyle öpüyorum sizi 💋💋💋Kleopatra gibi harika bir güzellik yakından nasıl acaba görmek detaylıca bakmak şart oldu 🌸🤗
beraber girelim birgün o jakuziye🥰😉Uzun aradan sonra nüüüü fotolar gelsin 🥰😎 devamı gelicek 😎😎🥰🥰
Acil çikolata çok acil hemde 😛😛😛Hahaaa senin o dilini yerim 🤭🤭🤭🤣🤣🤣
Tamam olur çok severim 🥰🥰🥰beraber girelim birgün o jakuziye
Dur bekle markketen alıp geliyorum dayannn🤣🤣🤪🤪😎😎🤭🤭💋💋Acil çikolata çok acil hemde 😛😛😛
Çok teşekkür ederim bebeğim 💋💋💋İzmir her türlü bir başka güzel canım 😍😍😍
Nereye bıraktın acaba😈🥰😉Uzun aradan sonra nüüüü fotolar gelsin 🥰😎 devamı gelicek 😎😎🥰🥰
Aman Allahım saat tuttum tam yarım saat gözlerimi alamadım..ve İzmir'e taşınmaya karar verdim 🔥🔥💞😘🥰😉Uzun aradan sonra nüüüü fotolar gelsin 🥰😎 devamı gelicek 😎😎🥰🥰
böyle fotoğraflar paylaşma bak altımda kalırsın🥰😉Uzun aradan sonra nüüüü fotolar gelsin 🥰😎 devamı gelicek 😎😎🥰🥰
Nüüü nün hastasıyız 😄🥰😉Uzun aradan sonra nüüüü fotolar gelsin 🥰😎 devamı gelicek 😎😎🥰🥰
Pantolonun içine 🤣🤣🤭🤭illa söyleyttin yaaa çok fenasın 🙈🙈🙈🤣🤣🤣💋💋💋Nereye bıraktın acaba😈
Oyyyy kıyamam sana ☺️ gözlerin şaşı olmamıştır inşallah 🥰🥰🤭🤭💕💕😎😎🤪🤪Aman Allahım saat tuttum tam yarım saat gözlerimi alamadım..ve İzmir'e taşınmaya karar verdim 🔥🔥💞😘
🤗Çok teşekkür ederim 🤗Enfes bir görüntü , hiç acıma da kalmamış 😘😂
Ayyyy aman çok korktum 🤣🤣🤪🤪🥰🥰böyle fotoğraflar paylaşma bak altımda kalırsın
Teşekkürler tatlım 🥰 ne zaman istersen 💋💋Bu mükemmel manzarayı yakından görmek vardı prenses, muhteşemsin
Hahaaaa 🤣🤗bence herkes baksın silahın devamı gelicek 😎😎🤣🤣💋💋Kalbi olan bakmasın silah niteliğinde 😍😘
Tammm olarak benim kollarıma 😎😎🥰🥰🥰açtım kollarımı hadi gel🥰🥰🥰💕💕tam olarak nereye bayılıyoduk😵💫
Hastasıysan bende iyileştiririm seni 😎😎🥰🥰🤗🤗😁😁Nüüü nün hastasıyız 😄
En yakın zamanda canım ❤️❤️❤️patlar bizi bebekk😘😘😘
Herkesi bilmem ama silahın devamını bekliyorum 😘😘😘Hahaaaa 🤣🤗bence herkes baksın silahın devamı gelicek 😎😎🤣🤣💋💋
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ewt biraz öyleyimdirPantolonun içine 🤣🤣🤭🤭illa söyleyttin yaaa çok fenasın 🙈🙈🙈🤣🤣🤣💋💋💋
Attım bile bakmak için geç kalma 🤪🤪🥰🥰🤣🤣😎😎Herkesi bilmem ama silahın devamını bekliyorum 😘😘😘
Biraz mı bence çokkkkk 😉😉🥰🥰😁😁🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ewt biraz öyleyimdir
Hadi yaaaaaa o kadar belli oluyormu ki🤣🤣🤣🤣🤣Biraz mı bence çokkkkk 😉😉🥰🥰😁😁
Yok yaaa hiç belli değil 🤣🤣🤣🤪🤪🤪kimse anlamadı zaten 🤣🤣🤣🤪🤪Hadi yaaaaaa o kadar belli oluyormu ki🤣🤣🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 anlamadı tabı nerden anlayacakYok yaaa hiç belli değil 🤣🤣🤣🤪🤪🤪kimse anlamadı zaten 🤣🤣🤣🤪🤪
Farkında mısın herkes okuyor yazdıklarımızı 🤣🤣🤣🙈🙈🙈🤣🤣🤣🤣🤣🤣 anlamadı tabı nerden anlayacak
Hahaa ordan öyle mi görünüyor 🤭🤭hiç öyle bir düşüncem olmadı gerçekten aklıma bile gelmedi 🥰🥰forumu birbirine katmaya çalışıyorsunuz galiba... çok etkilendim aşırı derecede seksisiniz...
Evet sizi dinliyorum 🌺Sevgili Cansel hanım....
Bomba düşman için bırakılır...
Ben düşman için değil de sizi seven ve arzulayan kişiler için bıraktığınızdan eminim..
Etki alanını arttırmak için biraz daha yakından fotoğrafı çektirmenizi öneririm.... 🌹🌹🌹
Şimdi farkettim profilinizde fotoğraf makinesi var sanırım ilgilisiniz 😉😉🤗🤗Sevgili Cansel hanım....
Bomba düşman için bırakılır...
Ben düşman için değil de sizi seven ve arzulayan kişiler için bıraktığınızdan eminim..
Etki alanını arttırmak için biraz daha yakından fotoğrafı çektirmenizi öneririm.... 🌹🌹🌹
Senden pek alışık olmadığımız bir enstantane @Cansel Ulusoy çok ta başarılı olmuş🥰😉Uzun aradan sonra nüüüü fotolar gelsin 🥰😎 devamı gelicek 😎😎🥰🥰
Arada değişiklik yapmak gerek 🤭🤭Senden pek alışık olmadığımız bir enstantane @Cansel Ulusoy çok ta başarılı olmuş
Cansel hanım...Şimdi farkettim profilinizde fotoğraf makinesi var sanırım ilgilisiniz 😉😉🤗🤗
Eeeeee ne napim yani🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😜😜😜😜Farkında mısın herkes okuyor yazdıklarımızı 🤣🤣🤣🙈🙈🙈
Nasıl beğenmiyeyim @Cansel Ulusoy beğenmiyen taş olur taş çok nadir seni paralel görüyorumm.Arada değişiklik yapmak gerek 🤭🤭
Ama beğendiğine sevindim teşekkürler 🥰🥰
Çilek gibisiniz teşekkürler🥰😉Uzun aradan sonra nüüüü fotolar gelsin 🥰😎Ç devamı gelicek 😎😎🥰🥰
Evet haklısınız 🙏🙏 ama tüm olarak herşey görülsün istiyorum sanırım oyuzden 🥰🥰🤭🤭Cansel hanım...
Bir hayli ilgiliyim .. 😘
Forumlarda çekilen fotoğrafları incelemek için üye oluyorum .
Siz jakuziyi... Odayı boş verin.... Kişilerin ilgi alanı onlar değil ..Sizin ile ilgileniyorlar.... Dolayısıyla güzelliğinizi daha yakından göstermek sizin elinizde...
Bir bakayım arşivime. Jakuzide çekiliş örnek güzel fotoğraflar var mı?..
Hiç birşey yapma 🤣🤣🤣Eeeeee ne napim yani🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😜😜😜😜
Canımsın çok teşekkür bitanem 🌺🌺🌺Nasıl beğenmiyeyim @Cansel Ulusoy beğenmiyen taş olur taş çok nadir seni paralel görüyorumm.
Rica ederim ben teşekkür ederim 🤗🤗🤗Çilek gibisiniz teşekkürler
Ayyyyy ne oldu gözlerine bebeğim 🤣🤣🤭🥰🥰
Tamam🤣🤣🤣🤣Hiç birşey yapma 🤣🤣🤣
Yaaa ben seni yirim yaaa 🥰🥰🥰Tamam🤣🤣🤣🤣
Kurbana kadar bekle kendimi besiye çektimmm🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Yaaa ben seni yirim yaaa 🥰🥰🥰
Çok uzun kurbanı bekleyemem şeker bayramı olmaz mı 🤣🤣🤪🤪😎🥰🥰🥰Kurbana kadar bekle kendimi besiye çektimmm🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sana et yetirecemmmm ben🤣🤣🤣🤣🤭🤭🤭🤭 doya doya yersin😋😋😋😋😋😋Çok uzun kurbanı bekleyemem şeker bayramı olmaz mı 🤣🤣🤪🤪😎🥰🥰🥰
Bu bomba ne zaman kucağımda patlayacak acaba 😈💋😍🥰🌸🥰😉Uzun aradan sonra nüüüü fotolar gelsin 🥰😎 devamı gelicek 😎😎🥰🥰
Her gün et yenmez mideyi bozar 🤣🤣🤣🥰🤪🤪Sana et yetirecemmmm ben🤣🤣🤣🤣🤭🤭🤭🤭 doya doya yersin😋😋😋😋😋😋
İzmir'e ayak basınca o bomba patlar 🤣🤣🥰🥰😎😎🤪🤪Bu bomba ne zaman kucağımda patlayacak acaba 😈💋😍🥰🌸
Aman dikkat edin 🤣🤣🥰🥰Bu resmen bombanın pimi , barutu patlatabilir
Hahaaaa atmamışım unutmuşum atayım dur 🤣🤣🤣@Cansel Ulusoy kandırdın beni hayallerim ile oynadın 😔😔
Gelsin miii🤣🤣🤣Nülülü fotoğrafların devamı gelecek demiştin 🤭🤭
Tamam beklemede kal bebek 🤣🤣🥰🥰😎Hala bekliyorum 😁
O bombayı defalarca elime almışlığım var 😂😂çok güzel patlıyor ve patlatıyor benim fıstığım. Şiddetle tavsiye edilir bombalanmak isteyenlere 😘😘🔥🔥❤️❤️🤗🤗😛😛🥰😉Uzun aradan sonra nüüüü fotolar gelsin 🥰😎 devamı gelicek 😎😎🥰🥰
Üstad ne kadar şiddetli bi yazsan da bizde öğrensek 😁😁O bombayı defalarca elime almışlığım var 😂😂çok güzel patlıyor ve patlatıyor benim fıstığım. Şiddetle tavsiye edilir bombalanmak isteyenlere 😘😘🔥🔥❤️❤️🤗🤗😛😛
İstanbul dan yola çıkacaksın Balıkesir de mola vereceksin bir acı kahvemi içeceksin hatta benide yanına yol arkadaşı alacaksın doğru izmire patlamaya 😂😂😂Üstad ne kadar şiddetli bi yazsan da bizde öğrensek 😁😁
Bu teklife hayır denmez 👍🏻👍🏻İstanbul dan yola çıkacaksın Balıkesir de mola vereceksin bir acı kahvemi içeceksin hatta benide yanına yol arkadaşı alacaksın doğru izmire patlamaya 😂😂😂
Aynen bombayı patlatacak o😂😂
@Cansel Ulusoy aloooo duy sesimizi 😁😁Aynen bombayı patlatacak o😂😂
Fıstıklar bomba patlatır mı 🤪🤪🤣🤣O bombayı defalarca elime almışlığım var 😂😂çok güzel patlıyor ve patlatıyor benim fıstığım. Şiddetle tavsiye edilir bombalanmak isteyenlere 😘😘🔥🔥❤️❤️🤗🤗😛😛
Bence burda yazmasın 🤣🤣🤣🤭🤭🤭Üstad ne kadar şiddetli bi yazsan da bizde öğrensek 😁😁
Bebeğim adama yazık değil mi hiç yolda mola vermesin mi 🥰🥰🤣🤣🤣ayrıca kahveyi bende içersiniz 🤗🤗😉😉😎😎🥰🥰bol köpüklü 🥰🥰🥰😎😎İstanbul dan yola çıkacaksın Balıkesir de mola vereceksin bir acı kahvemi içeceksin hatta benide yanına yol arkadaşı alacaksın doğru izmire patlamaya 😂😂😂
Hayır dersen olmaz ki zaten 🥰🥰🥰🤣🤣Bu teklife hayır denmez 👍🏻👍🏻
Niye düşüneyim bence siz düşünün başınıza gelcekleri 🤪🤪🥰🤣🤣🤣🤣😎😎Şinci @Cansel Ulusoy düşünsün 😁😁
Siz gelin de bombanın en güzelini patlatız🥰🥰🥰🤣🤣🤣🤣Aynen bombayı patlatacak o😂😂
Duyuyorum canım çok derinden geliyor sesin🤣🤣🤣🤭🤭🤭🥰🥰🥰@Cansel Ulusoy aloooo duy sesimizi 😁😁
Hayatım sende içilecek çok şey var😂😂😘😘😛😛Bebeğim adama yazık değil mi hiç yolda mola vermesin mi 🥰🥰🤣🤣🤣ayrıca kahveyi bende içersiniz 🤗🤗😉😉😎😎🥰🥰bol köpüklü 🥰🥰🥰😎😎
🔥🔥🔥💣🥰😉Uzun aradan sonra nüüüü fotolar gelsin 🥰😎 devamı gelicek 😎😎🥰🥰
amiiin🥰😉Uzun aradan sonra nüüüü fotolar gelsin 🥰😎 devamı gelicek 😎😎🥰🥰