Biz hala neden sevişmedik seninle ❤️🔥❤️💋Sessiz durduğumuza bakmayın biz hep birlikteyiz 😈😈
Seviştik seviştik nasıl unutabilirim tekrarlarız inşallah 😁Sessiz durduğumuza bakmayın biz hep birlikteyiz 😈😈
Çok zor üstadım çoook😄😄🔥 🔥 🔥 her tarafı sarmış hemde çifte ateş söndürebilene aşk olsun 👅🙃🤩
Işte bende onu size soruyorum😉 neden?😈Biz hala neden sevişmedik seninle ❤️🔥❤️💋
Bende unutmuyorum, inşallah yenileyebiliriz😈😈Seviştik seviştik nasıl unutabilirim tekrarlarız inşallah 😁
🔥😈🔥🔥 🔥 🔥 her tarafı sarmış hemde çifte ateş söndürebilene aşk olsun 👅🙃🤩
😈😈Çok zor üstadım çoook😄😄
😈🐥😈 = bence ikinizin arasında böyle olur 🤣🤣
🔥😈fenaymış
Tesekkurler😈😈Çok etkileyici 🌺😘
Mantıklı 😈😈İkisi bir arada . Çok güzel olur
😈😈ahh ahhh bi daha ahhh
Teşekkürler 😉Brezilya kahve çekirdeği üzerine eklenmis Amerikan süt kreması gibisiniz ikiniz...
Efsane......
🤣🤣🤣🤣😈🐥😈 = bence ikinizin arasında böyle olur 🤣🤣
Bu bana bağlı değil biliyorsunuzBende unutmuyorum, inşallah yenileyebiliriz😈😈
Vallahi de, billahi de,tallahide seviştik @Cansu KAYA ...kot eteğini , senden ayrıldıktan sonraki yerçekimine meydan okuyan halimi ,bana vermiş olduğun CAN SUYU'nu nasıl unutabilirim..Sessiz durduğumuza bakmayın biz hep birlikteyiz 😈😈
Ayrı ayrı biliyorum ama ikisini bir arada görmek ne hoş olurduSessiz durduğumuza bakmayın biz hep birlikteyiz 😈😈
Sewişelim o zamanSessiz durduğumuza bakmayın biz hep birlikteyiz 😈😈
Geç kaldın hemen görüşsek mi 💋🥰Işte bende onu size soruyorum😉 neden?😈
Hazır hafızamız tazeyken @Gece hanımla da konuşup bilgilerimizi tazeleyelim 👿👿Bende unutmuyorum, inşallah yenileyebiliriz😈😈
Sessiz durduğumuza bakmayın biz hep birlikteyiz 😈😈
Sanırım artık sana bagli🤣🤗Bu bana bağlı değil biliyorsunuz
Bende unutmadım merak etme 😈😈Vallahi de, billahi de,tallahide seviştik @Cansu KAYA ...kot eteğini , senden ayrıldıktan sonraki yerçekimine meydan okuyan halimi ,bana vermiş olduğun CAN SUYU'nu nasıl unutabilirim..
Kesinlikle katılıyorum sana 😘Ayrı ayrı biliyorum ama ikisini bir arada görmek ne hoş olurdu
Muhakkak 😈😈Sewişelim o zaman
Neden olmasın 😈😈Geç kaldın hemen görüşsek mi 💋🥰
Onda da vardır bir hayır 😉Malesef sevisemeden engele takıldık.fazla ısrar etmişim.
Hepsi bir arada olabilir bence 😈😈Cansu Kaya hanım ile tanıştım ve efsane zaten. Şu duo'yu denemezsem gözüm arkada kalacak. Önce Cansu hanımdan masaj sonra Gece hanımla 💘 Yoksa masajı sonraya mı bıraksam. Kafam karıştı
Hadi bakalım guzel haberlerinizi bekliyorum 😉😉😈Hazır hafızamız tazeyken @Gece hanımla da konuşup bilgilerimizi tazeleyelim 👿👿
Biz çok seviştik bence, ama tekrarlarına bende hayır diyemem 😈😈😘Biz sevişmiştik ama tekrarına asla ama asla hayır demem😁😁😁😁
Yazdım bakalımHadi bakalım guzel haberlerinizi bekliyorum 😉😉😈
😈😈Yazdım bakalım
Olmasaydı sonumuz böyle 🍻Onda da vardır bir hayır 😉
Bir program yapalım o zamanKesinlikle katılıyorum sana 😘
Bende tanişmayi sewişmeyi cok istiyorumm😘❤🔥😍🥰😍Muhakkak 😈😈
Çok seviştik, ama bu tekrar sevişmemize engel değilSessiz durduğumuza bakmayın biz hep birlikteyiz 😈😈
İkili muhteşeeeeemSessiz durduğumuza bakmayın biz hep birlikteyiz 😈😈
Her ikinizde ayrı ayrı bebeklerimsiniz,Sessiz durduğumuza bakmayın biz hep birlikteyiz 😈😈
Kısmet ne diyelim 😉Olmasaydı sonumuz böyle 🍻
Geç olmadan yapalım muhakkak 😘Bir program yapalım o zaman
Sana sadece kısmet diyebiliyorum 😋😈Bende tanişmayi sewişmeyi cok istiyorumm😘❤🔥😍🥰😍
Inşallah 😉Malesef, kabahat benim en kısa zamanda görüşmek dileğiyle 🙏😘🫶
Heleki bana bukadar yakınken 😘Çok seviştik, ama bu tekrar sevişmemize engel değil
🤗😈Merak uyandirici
Ahhh bensiz rakili geceler 🤭 bende hatırlıyorum sanki o gece yi 😉Soldaki siyah elbiseli bıcırık kızı gözüm bir yerden ısırıyor bir cuma akşamı mı rakışıklı yapan güzel @Gece 😍😍😍
Umarım @Cansu KAYA ile de görüşme imkanımız olur 🤩🤩
Samba mi? Severiz de biz, hatta dans hocası arıyoruz 😈Ben, sen, biz, siz?
Parmaklarım birbirine dolanırken, kafamdaki düşünceler dans ediyor sanırım tam da şuan 😍😍
Teşekkür ederim 🤗İkili muhteşeeeeem
Ahhhh seni bir çıkartsam 🤣🤣😋Her ikinizde ayrı ayrı bebeklerimsiniz,
Harikasınız 😍
Siz nasıl uygun görürseniz😋😈🔥❤💣💣Sana sadece kısmet diyebiliyorum 😋😈
Samba mi? Severiz de biz, hatta dans hocası arıyoruz 😈
Bu zamana kadar kendime kızıyorum ndn seninle tanişmadm die❤😘🥰🔥Sana sadece kısmet diyebiliyorum 😋😈
Bu ara bir masaj ihtiyacı varGeç olmadan yapalım muhakkak 😘
Ama kafalar nasıl güzel 😆😆Ahhh bensiz rakili geceler 🤭 bende hatırlıyorum sanki o gece yi 😉
enfess ikiliSessiz durduğumuza bakmayın biz hep birlikteyiz 😈😈
Yaa bunu tekrarlamamız lazımSessiz durduğumuza bakmayın biz hep birlikteyiz 😈😈
Bu gruba dahil olmak istiyorum yakın zamanda 😉Sessiz durduğumuza bakmayın biz hep birlikteyiz 😈😈