Onaylı Referans Biz de yanalım... İzmir de yansın😈

• Konbuyu başlatan house
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:06
Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
11,412
Cansel Hanım ile daha önce görüşmüş, ancak tembellik ve ihmalkardan dolayı paylaşım yapmamıştım.

Son dönemdeki paylaşımları ve davetkar pozları benim gibi eşşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürmeye yetti.

Kendimce uygun bir zaman bulunca hemen kendisine yazdım. Sağolsun geçmiş yazışmalarımızı silmediği için beni uzun uzun yazma derdinden kurtardı, kurtarmakla kalmadı çok samimi ve sempatik bir şekilde yazışmaya başladık. Ben onu, o da beni özlemiş. 🥰(Ama 2 senedir arayıp sormamanın fırçasından kurtulamadım...😊)

Günü, saati vs programladık. Son dakika aklıma memleketteki sıcak havalar geldi ve "evde klima var dı değil mi?" Diye sordum. Var ama boşver klimayı ortalık yansın deyince, çok ateşli bir görüşmeye hazırlıklı olmam gerektiğini anlamalıydım🤩

Navigasyon sayesinde evi bulmak zor değil, park edecek bir yerler de bulunabiliyor. Evi de yeni, konforlu ve temiz. (Klima da var)

Kapıdan girdiğim anda tercih ettiğim kıyafet kombini ile beni karşılayan Cansel Hanım'ın üzerine atladım. Güzel ikramları eşliğinde sohbete daldık.

Sohbetle birlikte taciz atışları başladı...
Bir atış... bir bakış... bir öpücük...bir ısırık... bir meme... bir oral derken, ortam ısındı, yangına dönüştü ve kontrolden çıktı...🔥☄⚡
Baktık ki yangın sönecek gibi değil, bari kontrol altına alalım deyip yatak odasına geçip koruyucumuzu taktık, şelaleye dönmüş arzularımız ile kısa sürede yangını söndürdük.💧🌊💦💓💖

Kısa bir yorgunluk duşu ve enerji takviyesi ile sohbete devam ederken, söndü dediğimiz yangın gene alevlendi...🔥🔥🔥
Hooopp biz gene yatak odasındayız.
Kim çıkarıyor bu yangını tribi, ben bu yangını çıkaranın taa... havasında biraz daha sert geçen bir mücadele ile olayı bitirdik... Güzel İzmir'i daha büyük bir felaketten kurtardık.😇😇😇
Geçmiş olsun İzmir.🙏🙏🙏

Cansel Hanım'a hem bu yangını çıkarttığı... hem de sönmesine yardımcı olduğu için teşekkür ederim.🙏🥰😍

Eski ve güzel bir şarkının dediği gibi
Beni yak kendini yak her şeyi yak
Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak
İster öp okşa istersen öldür
Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk

Durum
Sosyal Coin
50,183
Tanıtım Konusu Referansları
Cansel Hanım ile daha önce görüşmüş, ancak tembellik ve ihmalkardan dolayı paylaşım yapmamıştım.

Son dönemdeki paylaşımları ve davetkar pozları benim gibi eşşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürmeye yetti.

Kendimce uygun bir zaman bulunca hemen kendisine yazdım. Sağolsun geçmiş yazışmalarımızı silmediği için beni uzun uzun yazma derdinden kurtardı, kurtarmakla kalmadı çok samimi ve sempatik bir şekilde yazışmaya başladık. Ben onu, o da beni özlemiş. 🥰(Ama 2 senedir arayıp sormamanın fırçasından kurtulamadım...😊)

Günü, saati vs programladık. Son dakika aklıma memleketteki sıcak havalar geldi ve "evde klima var dı değil mi?" Diye sordum. Var ama boşver klimayı ortalık yansın deyince, çok ateşli bir görüşmeye hazırlıklı olmam gerektiğini anlamalıydım🤩

Navigasyon sayesinde evi bulmak zor değil, park edecek bir yerler de bulunabiliyor. Evi de yeni, konforlu ve temiz. (Klima da var)

Kapıdan girdiğim anda tercih ettiğim kıyafet kombini ile beni karşılayan Cansel Hanım'ın üzerine atladım. Güzel ikramları eşliğinde sohbete daldık.

Bir atış... bir bakış... bir öpücük...bir ısırık... bir meme... bir oral derken, ortam ısındı, yangına dönüştü ve kontrolden çıktı...🔥☄⚡
Baktık ki yangın sönecek gibi değil, bari kontrol altına alalım deyip yatak odasına geçip koruyucumuzu taktık, şelaleye dönmüş arzularımız ile kısa sürede yangını söndürdük.💧🌊💦💓💖

Kısa bir yorgunluk duşu ve enerji takviyesi ile sohbete devam ederken, söndü dediğimiz yangın gene alevlendi...🔥🔥🔥
Kim çıkarıyor bu yangını tribi, ben bu yangını çıkaranın taa... havasında biraz daha sert geçen bir mücadele ile olayı bitirdik... Güzel İzmir'i daha büyük bir felaketten kurtardık.😇😇😇
Geçmiş olsun İzmir.🙏🙏🙏

Cansel Hanım'a hem bu yangını çıkarttığı... hem de sönmesine yardımcı olduğu için teşekkür ederim.🙏🥰😍

Bebişim 🥰🥰 gerçekten çok şaşırdım yorumunu görünce yine beklemiyordum yorum yapmanı çok mutlu oldum çok sevindim teşekkür ederim 🤗🤗 bu defa tembellik yapmadığın için...🤭🤭🥰🥰 sanırım fırça ise yaradı 🤪🤪🤭🤭🤣🤣🥰🥰ama sende haketmişsin ne yapim 🤪🤪🤣🥰🥰seni seviyorum bebeğim 💋💋💋tabiki önceden tanışmamızın da rahatlığı olduğu için herşey çok güzeldi 🥰🥰🥰 aradan iki yıl geçmiş bana göre çok uzun bir zaman ama seni tekrar görmek çok güzeldi 🥰🥰🥰 harika yorumun için ve güzel hoş sohet için teşekkür ederim 🥰🥰🥰 umarım bu defa arayı çok açmazsın 🙈🙈😉😉seviliyorsun tatlı adam 🥰🥰o gün güzel yaktık İzmir'i ama ne yapayım sen öyle dedin yak gitsin dedin 🤣🤣🤣🤭🤭
💋💋Güzel şarkı için ayrıca teşekkür ediyorum 💋
Umarım en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere hoşçakal canım kocaman öpüyorum seni 💋💋💋💋 kendine cici bak bebiş 🥰🥰😎😎🤣🤣

Beğenenler:
  • Sevdim
  • Beğen
Tepkiler: Arass ve house
Durum
Sosyal Coin
27,966

Geçmiş olsun İzmir.🙏🙏🙏

Güzel paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:
  • Sevdim
  • Beğen
Tepkiler: Cansel Ulusoy ve house
Durum
Sosyal Coin
50,183
Allah'tan yangın komşu evlere falan sicramamis,sicramista olabilir...bir kontrol etseydiniz😁😁🔥🔥🔥
Allah korusun evde yangın tüpüde yoktu ben bundan sonra evde bulundurayım komşularıma birşey olmasın biz nasıl olsa birbirinizin yangını söndürürüz bir şekilde 🤣🤣🤣🤣😎😎🤪🤪🥰

Beğenenler:
  • Haha
  • Beğen
Tepkiler: Maverick26 ve house
Durum
Sosyal Coin
11,412
Senin öyle söndüğünü de hiç düşünmüyorum 🤣🤣🥰🥰🙈🙈😎😎zaten senin zampara çantana hastayım 🤭😎😎🥰🥰çok seksi 🥰🥰😎😎
Beğendiğin için teşekkür ederim🥰

Elbette içimizdeki yangın hiç sönmüyor🔥🔥🔥
Videodaki gibi müdahale olmazsa...😱😱😱🥴🥴🥴
kolay kolay da sönmez(sönmesinde zaten)

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Cansel Ulusoy
Durum
Sosyal Coin
50,183
Beğendiğin için teşekkür ederim🥰
❤️❤️❤️❤️❤️
Elbette içimizdeki yangın hiç sönmüyor🔥🔥🔥
Videodaki gibi müdahale olmazsa...😱😱😱🥴🥴🥴
kolay kolay da sönmez(sönmesinde zaten)
Ben sana en güzel müdahaleyi yapıcam sen merak etme 🤣🤣🥰🥰😎😎
Ama seni bu videodaki adam gibi benim evin içinde hiç düşünemedim sokaklara atarsın kendini 🙈🙈🤣🤣🤭🤭🤭rezil oluruz 😎🙈🙈😎🤣🤣🤪🤪🤪😁😁yada komşular bayram eder 👿👿🤪🤪🤣🤭🥰🥰

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: house
Durum
Sosyal Coin
874
Allah korusun evde yangın tüpüde yoktu ben bundan sonra evde bulundurayım komşularıma birşey olmasın biz nasıl olsa birbirinizin yangını söndürürüz bir şekilde 🤣🤣🤣🤣😎😎🤪🤪🥰
Hediye olarak bir yangın tüpü getireyim bari elimemi yapışır,hem bakarım söndürüyor mu söndürmüyor mu😁😁😁🔥🔥🔥
Benim paşa dedem zaten tulumbaciymis🤭

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Cansel Ulusoy
Durum
Sosyal Coin
50,183
Hediye olarak bir yangın tüpü getireyim bari elimemi yapışır,hem bakarım söndürüyor mu söndürmüyor mu😁😁😁🔥🔥🔥
Benim paşa dedem zaten tulumbaciymis🤭
Bence harika fikir 🤣🤣🤭🤭evde bir kenarda dursun birgün lazım olur 🤣🤣🤭🔥🔥😎güzel hikaye vardır sizde @Maverick26 😉😉😎😎🥰🥰

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Maverick26
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye