Beyaz, siyah, kırmızı, ne giyseniz yakışır. Hatta çuval bile giyseniz yakışır. 😘😉😉🥰🥰🥰😎😉Beyaz jartiyerli poza hiç hayır demem 🥰😎
en sevdiğim renkler içinde🥰😎😉Beyaz jartiyerli poza hiç hayır demem 🥰😎
İyi keyifler 🥰🥰😎😉Beyaz jartiyerli poza hiç hayır demem 🥰😎
Ben sadece sen desem🥰😎😉Beyaz jartiyerli poza hiç hayır demem 🥰😎
Ozaman bir sonraki görüşmede veya jartiyer 😎😎🤗🥰🥰Beyaz jartiyerli bir Cansele de ben asla hayır diyemem 😘😘😘
Bu arada tabolda güzelmiş 😎😎🤭🤭Arkadaki mi tablo yoksa öndeki beyazlı afet mi ?
Teşekkürler bebeğim 💋💋 Orkideyi çok severim 🥰🥰🤗🤗Orkide gibi olmuşsun güzelim. Eşsiz ve zarif❤️
Çok çok teşekkür canım benim ❤️❤️❤️ belki onuda denerim 😁😁😉😉Beyaz, siyah, kırmızı, ne giyseniz yakışır. Hatta çuval bile giyseniz yakışır. 😘😉😉🥰🥰
Beyaz bende çok severim ❤️❤️🤗🤗en sevdiğim renkler içinde
Teşekkürler 🤗🤗koltuk çok rahat bu arada dönüyor birde en sevdiğim 🥰🥰🥰İyi keyifler 🥰
Sen nasıl istersen canım 🥰🥰 teşekkür ederim 🥰🥰Ben sadece sen desem
Orkide sevsin seni😘Teşekkürler bebeğim 💋💋 Orkideyi çok severim 🥰🥰🤗🤗
Ne beyaz be😳🥰😎😉Beyaz jartiyerli poza hiç hayır demem 🥰😎
Oda beni seviyordur eminim 🥰🥰😉😉😁😁Orkide sevsin seni😘
Kar beyaz 🤣🤣🥰🥰🥰🥰Ne beyaz be😳
Görmek isterimÇok çok teşekkür canım benim ❤️❤️❤️ belki onuda denerim 😁😁😉😉
🥰Kar beyaz 🤣🤣🥰🥰🥰🥰
Kuğu gibi zarif ve güzel kadın her seferinde başımı döndürüyorsun 😍🥰🥰😘😘😘🥰😎😉Beyaz jartiyerli poza hiç hayır demem 🥰😎
Rica ederim.Ne güzel işte tadını çıkar ama sakın düşme dikkat et kendine 🤗😉Teşekkürler 🤗🤗koltuk çok rahat bu arada dönüyor birde en sevdiğim 🥰🥰🥰
beyaz renk ve sen muhtwsem ikili😍🥰😎😉Beyaz jartiyerli poza hiç hayır demem 🥰😎
Doktor 3 beyaz’dan uzak durman lazım dedi 😂😂 😂sen böyle yaptıkça mümkün görünmüyor 😍😂😍🤷 hem zevklisin, hem güzel 😘😘😘😘🥰😎😉Beyaz jartiyerli poza hiç hayır demem 🥰😎
İnşallah bakalım 🤭🤭🤣🤣Görmek isterim
❤️❤️❤️❤️❤️
Çok teşekkür ederim canım benim ❤️❤️❤️Kuğu gibi zarif ve güzel kadın her seferinde başımı döndürüyorsun 😍🥰🥰😘😘😘
Yok düşmem merak etme alışığım ben 🤣🤣🤭🤭🥰🥰Rica ederim.Ne güzel işte tadını çıkar ama sakın düşme dikkat et kendine 🤗😉
Çok teşekkür ederim canım benim 🥰🥰🥰beyaz renk ve sen muhtwsem ikili😍
İyi bakalım ben söyleyim de 🥰🤗Yok düşmem merak etme alışığım ben 🤣🤣🤭🤭🥰🥰
Ben de demem 🤣🥰😎😉Beyaz jartiyerli poza hiç hayır demem 🥰😎
Reyhan kim daha beyaz 🤭🤭🥰😎😉Beyaz jartiyerli poza hiç hayır demem 🥰😎
Ozaman bu 3 beyaz birisi Cansel,tuz,un demekki 🤣🤣🤣boşver sen doktorları dinleme böyle iyi 🥰🥰🤣🤣😎😎Doktor 3 beyaz’dan uzak durman lazım dedi 😂😂 😂sen böyle yaptıkça mümkün görünmüyor 😍😂😍🤷 hem zevklisin, hem güzel 😘😘😘😘
Canım benim çok teşekkür ederim 🤗🤗🤗🤗muhteşemsin... çok seksi ve davetkar... kendimi zor tutuyorum...
Teşekkürler çok düşüncelesin tatlım 🤗İyi bakalım ben söyleyim de 🥰🤗
Çok teşekkür ederim yavrummm 😎😎🥰🥰Öndeki baş yapıtın önünden geçemez
Dersen taş olursun taş 🤣🤣🤣🥰🥰🤪🤪Ben de demem 🤣
Sanırım iç çamaşırlarım daha beyaz 😎😎🤭🤭🤣🤣 @Avtandil 🤭🤭🥰🥰Reyhan kim daha beyaz 🤭🤭
Rica ederim 🤗Teşekkürler çok düşüncelesin tatlım 🤗
Çamaşırların tursilli sen doğal beyazsın 😜😜Sanırım iç çamaşırlarım daha beyaz 😎😎🤭🤭🤣🤣 @Avtandil 🤭🤭🥰🥰
💋💋💋💋Rica ederim 🤗
Arada çamaşır suyu döküyorum bebeğim 🤣🤣🤣Çamaşırların tursilli sen doğal beyazsın 😜😜
Ace mi domestos mu 😁😁Arada çamaşır suyu döküyorum bebeğim 🤣🤣🤣
Canımsın teşekkür ederim bebeğim 💋💋 o senin güzel kalbin @Avtandil ☺️☺️🌼🌼
sen demişsin taş olmuşsun bak hahahahaDersen taş olursun taş 🤣🤣🤣🥰🥰🤪🤪