O firikiği gole çevirmek lazım 😅 o çoraplar da iyice o ince bileklerinin belirginliği filan yok yok net ben bu firikği gol atacam 😆😅ayrıca o içindeki liseli kızı da dışa yansıyan o etği ve çorap kombini de gol olması için başka bir neden🔥🔥😎🥰Tek amacım pazartesi sendromundan çıkmanızı istemek 🥰😎🤣🤣🤣🤪🤪
Wooowww! 😍😎🥰Tek amacım pazartesi sendromundan çıkmanızı istemek 🥰😎🤣🤣🤣🤪🤪
kucaklamak isterdim😎🥰Tek amacım pazartesi sendromundan çıkmanızı istemek 🥰😎🤣🤣🤣🤪🤪
Çıktım çıktım hatta sana çıkartma yapmak üzereyim😎🥰Tek amacım pazartesi sendromundan çıkmanızı istemek 🥰😎🤣🤣🤣🤪🤪
🥰😍 Yine yaratan isteklerinizi kabul etti @Cansel Ulusoy hanım 😅😇😊😎🥰Tek amacım pazartesi sendromundan çıkmanızı istemek 🥰😎🤣🤣🤣🤪🤪
Eeee ama olmadı ki. Sensizlik sendromuna koydun bizi şimdi 😃🧿🤩💋😎🥰Tek amacım pazartesi sendromundan çıkmanızı istemek 🥰😎🤣🤣🤣🤪🤪
birazcık daha olsa birşeyler olacağı kesin😎🥰Tek amacım pazartesi sendromundan çıkmanızı istemek 🥰😎🤣🤣🤣🤪🤪
🤣🤣Biraz zor olucak il dışına çıkman ama olsun ben beklerim 🤣🤣🥰🥰🥰😎😎💋Şimdiye kadar sendrom içindeydim. Şu an itibariyle çıktım. Ve en kısa sürede bulunduğum il dışından da çıkacağım 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🫶🫶🫶🫶🫶🫶🌹🌹🌹🌹🌹🔥👅🌹👅🌹👅🌹🌹🌹🫴🫴🫴🫴🫴😘😘😘😍😍😍😍
İyi düşünmüşsün @Cansel Ulusoy o sendromdan çıkarıp başka sendromlara sokarsın ya bizi... gir, çık, gir, çık sendrom manyağı olacağım😎🥰Tek amacım pazartesi sendromundan çıkmanızı istemek 🥰😎🤣🤣🤣🤪🤪
Çorap kombini çok severim 🤗🤗O firikiği gole çevirmek lazım 😅 o çoraplar da iyice o ince bileklerinin belirginliği filan yok yok net ben bu firikği gol atacam 😆😅ayrıca o içindeki liseli kızı da dışa yansıyan o etği ve çorap kombini de gol olması için başka bir neden🔥🔥
Mersiiiii😎😎🥰🥰🥰Wooowww! 😍
🤣🤣🤣🤣Frikik bırak ofsayt bile olmaz hanımefendi 🙂
Yakışıyor cidden o yaramaz kız havasını da vermişsin burda bayıldım 😋🥰😘Çorap kombini çok severim 🤗🤗
Olabilir 🤗🤗50 kiloyum zaten 🤣🤣🤗kucaklamak isterdim
Çok teşekkür ederim canım 💋💋💋Yakışıyor cidden o yaramaz kız havasını da vermişsin burda bayıldım 😋🥰😘
Ankara, İzmir fazla uzak değil 🤣🤣Çıktım çıktım hatta sana çıkartma yapmak üzereyim
Salıyıda sallarız bebeğim 🤣🤣😎😎🥰E pazartesiden çıkarıp salıya soktun şimdi bizi nasıl olacak 😅
Pazartesiden çıkıp başka sendroma girdik iyi mi?😎🥰Tek amacım pazartesi sendromundan çıkmanızı istemek 🥰😎🤣🤣🤣🤪🤪
Firikik nerde ben bulamadım 😁😁😎🥰Tek amacım pazartesi sendromundan çıkmanızı istemek 🥰😎🤣🤣🤣🤪🤪