Hep seksi güzel seksi😲Burda ayakkabılarımın ne işi var sizce ?🤪😎🤣
Siyah beyaz güneş ☀️ yansıması ayakkabılar gezmek mi istemiş Cansel hanım,🤭😀😀😲Burda ayakkabılarımın ne işi var sizce ?🤪😎🤣
Teşekkürler bitanem 💋💋💋Her zaman ki gibi muhteşemsin...
Evet tam olarak böyle olabilir 🤭🤭🤣🥰merak uyanmadı mı ama 🥰🥰🤪🤣🤣😎😎Ayıp yerleri göstermemek için olabilir mi? Merak uyandırmak için. 😉🤭🤭🤭😘😘🥰🥰🌹🌹🌹🌹🌹
Sende benim canımsın teşekkür ederim bebeğim kocaman öpüyorum seni 💋💋💋Sanatsal bi tablo gibisin bebeğim, eşsiz, değerli ve bitanecik 😘😘😘
Hahaaa ozaman hemen atıyoruz o nesneyi 🤣🤣😎😎🥰🥰aramıza kimse girmesin🤗🤗😎🥰🥰Senin ile benim arama girmekten başka işi olmayan bir nesne @Cansel Ulusoy
Onlar arada olmayı seviyorlarmış öyle dediler 😉😉😉Ayakkabılar çıkın aradan 😂😊
Efendim canım teşekkür ederim bebeğim 💋💋💋Hep seksi güzel seksi
Yani evet sanki gezecek başka yer yokmuş gibi...🤣🤣🤪🤪😎🥰🥰onlarda gezecek yeri biliyor🤪🤪🥰🥰😎🤣🤣🤣Siyah beyaz güneş ☀️ yansıması ayakkabılar gezmek mi istemiş Cansel hanım,🤭😀😀
yine müthiş bir cansel ulusoy güzelliği😲Burda ayakkabılarımın ne işi var sizce ?🤪😎🤣
Şimdi ayaklabının yerinde olmak vardı😲Burda ayakkabılarımın ne işi var sizce ?🤪😎🤣
Evet biliyorlar gezecek yeri 🤩🤩😜🤪🤪Yani evet sanki gezecek başka yer yokmuş gibi...🤣🤣🤪🤪😎🥰🥰onlarda gezecek yeri biliyor🤪🤪🥰🥰😎🤣🤣🤣
Siyah beyaz 🌈’nın bu kadar güzel olabileceğini hiç düşünmemişim… sen ayrı, foroğraf ayrı güzel😘… ayakkabıları giymeden önce altlarını kontrol et ama eriyip delinmiş olabilirler 😂😂😂😲Burda ayakkabılarımın ne işi var sizce ?🤪😎🤣
Hemde nasıl, ah ulan şartlar ahhhhEvet tam olarak böyle olabilir 🤭🤭🤣🥰merak uyanmadı mı ama 🥰🥰🤪🤣🤣😎😎
Çok fenasınız hanfendi🤣😲Burda ayakkabılarımın ne işi var sizce ?🤪😎🤣
Teşekkürler bebeğim 🥰🥰🥰🥰yine müthiş bir cansel ulusoy güzelliği
Neden olmasın olabilirsin 🤗🤗😉😉Şimdi ayaklabının yerinde olmak vardı
Kesinklee katılıyorum 🤣🤣🤪🤪😎🤗🥰🙏Evet biliyorlar gezecek yeri 🤩🤩😜🤪🤪
Teşekkürler bebeğim beğendiğine sevindim🤗🤗Siyah beyaz 🌈’nın bu kadar güzel olabileceğini hiç düşünmemişim… sen ayrı, foroğraf ayrı güzel😘… ayakkabıları giymeden önce altlarını kontrol et ama eriyip delinmiş olabilirler 😂😂😂
🤣🤣Naralar atan @Aşk Adamı 2 🤭🤭🥰🥰🤣🤣Hemde nasıl, ah ulan şartlar ahhhh
Teşekkür ederim beyefendi 🤣🤣🥰🥰Çok fenasınız hanfendi🤣
Özledim teninin kokusunu özledim.🤣🤣Naralar atan @Aşk Adamı 2 🤭🤭🥰🥰🤣🤣
Çek o ayakkabıları 😜😜😲Burda ayakkabılarımın ne işi var sizce ?🤪😎🤣
Bence sen özlersen her zaman gelirsin ben biliyorum kiii🥰🥰🥰Özledim teninin kokusunu özledim.
Özledim sımsıcak nefesini özledim.
Gelemedim göz bebeğim,
Canselim , gelemedim.
Olmasın mı 🤭🤭😉😉🥰🥰🥰davet var gibi ... 🫣
Olmazzz çekememmm🙈🙈🤣🤣yasa çeksem mi acaba 🤣🤣🤪🤪🥰🥰😎😎Çek o ayakkabıları 😜😜
Umarım senin hayatına da renk katarım en kısa zamanda bebekkk 😉🥰🥰Foto siyah beyaz olabilir amma Reyhan hayata renk katıyor 🤩🤩🤩
Sen yinede çek ayakkabıları kimse görmez 😜😜Olmazzz çekememmm🙈🙈🤣🤣yasa çeksem mi acaba 🤣🤣🤪🤪🥰🥰😎😎
Umarım senin hayatına da renk katarım en kısa zamanda bebekkk 😉🥰🥰
O güzelliğin için taaaa fizandan gelinirBence sen özlersen her zaman gelirsin ben biliyorum kiii🥰🥰🥰
🤪🤪🤪😲Burda ayakkabılarımın ne işi var sizce ?🤪😎🤣