Bende anlık bu antep fıstığının kabuklarını ayırıp yemek istedim 🤣😂😋😍😘😘🤣😎Şuan antep fıstığı olmak istedim 🤪🤣
Hahaaaa zaten kabuklu yenmez ama saçmalamak için kabuklu yiyebiliriz antep fıstığını 🥰🥰🤣🤣🤪🤪🙈🙈Bende anlık bu antep fıstığının kabuklarını ayırıp yemek istedim 🤣😂😋😍😘😘
Olur bana uyar kabuklu de yeriz seninle olduğu sürece her şey varım 😘😘🤣😍🤪😋Hahaaaa zaten kabuklu yenmez ama saçmalamak için kabuklu yiyebiliriz🥰🥰🤣🤣🤪🤪🙈🙈
Amaç saçmalamak değil mi bende varım 🤣🤣🤣😎😎🥰🥰Olur bana uyar kabuklu de yeriz seninle olduğu sürece her şey varım 😘😘🤣😍🤪😋
Siz zaten fıstıksınız İzmir'in fıstığı olmak güzel boşverin antepi 💚🖤🤣😎Şuan antep fıstığı olmak istedim 🤪🤣
baştan çıkarıcı tamamen🤣😎Şuan antep fıstığı olmak istedim 🤪🤣
Sanırım o fıstık ben oluyorum 🥰🥰🤭🤭En sevdiğim fıstık 😘😘😘
Kesinlikle 😂😘Sanırım o fıstık ben oluyorum 🥰🥰🤭🤭
bende fıstığın kabuğu olup seni sarıp sarmalamak istedim o zaman🤣😎Şuan antep fıstığı olmak istedim 🤪🤣
Fıstık gibisin 😘🥰💋🤣😎Şuan antep fıstığı olmak istedim 🤪🤣
Sen zaten benim fıstığımsın kuşum. Antep olmuş Urfa olmuş farkedermi. Her şekilde yerim ben🤪🤪😛😛🥰🥰❤️❤️🤣😎Şuan antep fıstığı olmak istedim 🤪🤣
Orasını bilemem artık görünce karar verirsiniz 🥰🥰🤭🤭🤣🤣için antep fıstığı kadar tatliysa olabilirsin, afiyetle yemek düşer bana😋😋
Tabiki İzmir'den asla vazgeçmem 🥰🥰amaç sadece saçmalamaktı🤣🤣🥰🥰Siz zaten fıstıksınız İzmir'in fıstığı olmak güzel boşverin antepi 💚🖤
Bencede harika olur 🤭🤭🥰🥰Baklava arasında iyi gider 😉
Ozaman oldu bu iş 🤣🤣🥰🥰baştan çıkarıcı tamamen
Teşekkürler bebeğim 💋💋Kesinlikle 😂😘
Olabilir en kısa zamanda neden olmasın 🥰🥰🥰su an antep fistigi yemek isterdim😊😋🤣😘
Çok teşekkür ederim 🤗🤗🤗🤗@Cansel Ulusoy hanım , kusursuz fiziğiniz ile çok seksi görünüyorsunuz
Eee belki ben hasta olmak istiyorum belki bana çorba yaparsın diye🤭🤭😁😁🥰🥰Mevsim geçişleri var üşütüp hasta olacaksın diyorum da dinleyen yok 😁😁😁
Bence hiç kimsede🤗🤗😁🥰🥰Ayıntap fıstığına kim no no no diyebilir 😉😉😉
Huhuhuuu bu çok seksiiii bir yorum oldu bitanem 🤭🤭🥰🥰🥰 sarıp sarmala beni 😎😎🥰bende fıstığın kabuğu olup seni sarıp sarmalamak istedim o zaman
Teşekkür ederim 🥰🥰🥰🥰Fıstık gibisin 😘🥰💋
Evet biliyorum bebeğim sende benim minik kuşumsun 🥰🥰🥰💋💋💋ne zaman istersen yeeee beni 🤗🤗🤗😎🥰🥰Sen zaten benim fıstığımsın kuşum. Antep olmuş Urfa olmuş farkedermi. Her şekilde yerim ben🤪🤪😛😛🥰🥰❤️❤️
çok az kaldı.. yakında sımsıkı sarmalıcam.. 😋🥰😘Huhuhuuu bu çok seksiiii bir yorum oldu bitanem 🤭🤭🥰🥰🥰 sarıp sarmala beni 😎😎🥰
Bol sarmısaklı kelle paça kolojen deposu 🤪🤪🤪Eee belki ben hasta olmak istiyorum belki bana çorba yaparsın diye🤭🤭😁😁🥰🥰
Bence hiç kimsede🤗🤗😁🥰🥰