güzellik abidesi adeta❤️🌺Havada aşk kokusu var mış gibi ❤️🌺
Havada cansell kokusu vaarr 😋😋😋😍❤️🌺Havada aşk kokusu var mış gibi ❤️🌺
Bilmem ki ordan öyle mi görünüyor 😎🥰🥰 teşekkür ederim bitanem 🌺🌺Moda ikonu musun güzelim 🧿😘
Teşekkür ederim bebişkom 🥰🥰🥰harikasin prenses 😘😘
Bilmemmm kiii olabilir aslında 🥰🥰🥰🙈🙈O koku sizden kaynaklanıyor olmasın
Sizin için 🥰🥰🥰🥰güzellik abidesi adeta
Evet olabilir havaya aşk kokosu yolluyorum size gelsin diye 💕💕🥰🥰🥰Bence @Cansel Ulusoy kokusu o
Teşekkürler 💕💕💕🥰🥰🥰böyle güzel mesajlar gelince daha çok aşk kokusu yollamak istiyorum 🥰🥰🥰Havada cansell kokusu vaarr 😋😋😋😍
İstanbul'da da olsun mu 🤭🤭🤭😎😎🥰🥰💕💕💕İzmir'de Cansel kokusu var😊😊
Çok mersi teşekkürler canım benim 🥰🥰🥰Yine cansel hep güzel 😃😘
O aşk kokusunu ben koklayabilirim belki ama sen koklayamazsın çünki sen kendini koklayamazsın canselcim 😘😘😊🤫🤫🤫🤗🤗🤗😋😋🥰👀Teşekkürler 💕💕💕🥰🥰🥰böyle güzel mesajlar gelince daha çok aşk kokusu yollamak istiyorum 🥰🥰🥰
Var var neler var neler offff offfff😛😛❤️❤️🥰🥰❤️🌺Havada aşk kokusu var mış gibi ❤️🌺
Ordan, burdan, sagdan, soldan heryerden görünüyor iki gözümün çiçeği 🌺Bilmem ki ordan öyle mi görünüyor 😎🥰🥰 teşekkür ederim bitanem 🌺🌺
Sen kokuyorsun😁😋❤️🌺Havada aşk kokusu var mış gibi ❤️🌺
Yeşillendim ki❤️🌺Havada aşk kokusu var mış gibi ❤️🌺
Ben kendimi değil ama kıyafetlerimi koklayım ozaman 🤣🤣🥰🥰🥰O aşk kokusunu ben koklayabilirim belki ama sen koklayamazsın çünki sen kendini koklayamazsın canselcim 😘😘😊🤫🤫🤫🤗🤗🤗😋😋🥰👀
Çok güzel kokular var daha ne olsun 🥰🥰🥰Var var neler var neler offff offfff😛😛❤️❤️🥰🥰
Çok güzel kokular var daha ne olsunVar var neler var neler offff offfff😛😛❤️❤️🥰🥰
Beraber sosyalleşelim bebeğim 💋💋Bu güzelliği görünce uzun uzun sosyalleşmek istiyor insan
Her açıdan bakmışsın 🤣🤣🥰😎😎🥰🥰🤣Ordan, burdan, sagdan, soldan heryerden görünüyor iki gözümün çiçeği 🌺
Teşekkür ederim bitanem 🌺🌺🌺havanın çok bir şey yapmasına gerek yok canım ben zaten sana aşığım 💘❤️🔥💗
Aaaa okadar çok mu var seçenek 🤦🤦demekki benden başkalarıda var 🤪🤪🤣🤣🤭🤭Karar ver peripella mı, şokella mı yoksam çokoprenses mi 🤪🤪🤪
Merak etme ben kayıt yaptım 🤣🤪inşallah değiştirmez 🤣🤣🤪🤪Bu mesajı sabitleyelim sayın moderatörüm başka şikolota tadınca isim değiştirmek yok haberin ola 😁😁😁
Yerim seni 💋💋💋Sen kokuyorsun😁😋
Cansel geldiiii ondandır 🥰🥰🥰🌺🌺Yeşillendim ki
Olur sewe sewe😀😋😋😋Yerim seni 💋💋💋
Hahahahahaa tenin kadar güzel kokmaz kıyafetin 😜😜😍😍😍😍Ben kendimi değil ama kıyafetlerimi koklayım ozaman 🤣🤣🥰🥰🥰
ama benim ki platonik bir aşk 💔Teşekkür ederim bitanem 🌺🌺🌺
Hiç te hayır yok yani hemen yeee 🤣🤣🥰🥰💋💋Olur sewe sewe😀😋😋😋
Yokkkk çok güzel kokuyor istersen gelince dene ☺️☺️😉😉😉🥰🥰Hahahahahaa tenin kadar güzel kokmaz kıyafetin 😜😜😍😍😍😍
Hahaa sorun yok merak etme 😉😉🥰ama benim ki platonik bir aşk 💔
Seni kendi ellerim ile soyarken koklarım sonra da seni koklarım olur 😘😘😘😘😍😍Yokkkk çok güzel kokuyor istersen gelince dene ☺️☺️😉😉😉🥰🥰
o zaman seni çoookkk seviyorum 💓💓💓Hahaa sorun yok merak etme 😉😉🥰
Yeme o zaman🤣🤣🤣🤣🤣Hiç te hayır yok yani hemen yeee 🤣🤣🥰🥰💋💋
Koklarken birşey olmasın dikkat et 🤣🤣🥰🥰🤪🤪🤭🤭Seni kendi ellerim ile soyarken koklarım sonra da seni koklarım olur 😘😘😘😘😍😍
Teşekkürler bebeğim 💋💋o zaman seni çoookkk seviyorum 💓💓💓
Hayır yicemmmm 🤫🤫🤫🤣🤣🥰🥰Yeme o zaman🤣🤣🤣🤣🤣
Tamm tamm yeeee🤣🤣🤣🤣🤣Hayır yicemmmm 🤫🤫🤫🤣🤣🥰🥰
Rica ederim ben güzel mesajınız için teşekkür ederim 🤗🤗🤗Güzel paylaşımınız için teşekkürler @Cansel Ulusoy
Tamam anlaştık 🥰🥰🥰😁😁😁Tamm tamm yeeee🤣🤣🤣🤣🤣
🤣🤣😘😘😘😘Tamam anlaştık 🥰🥰🥰😁😁😁
Olsuunnn olsubbb canselcimmm olsuunnnn 😘😘😘😘 yanalım bedenlerimizin ateşi ile 😊😊😊♥️♥️Koklarken birşey olmasın dikkat et 🤣🤣🥰🥰🤪🤪🤭🤭
Yanıp kül alucaz 🤣🤣🔥🔥🔥🔥 ateşten çok korkarım 🤭🤭😎🥰🥰Olsuunnn olsubbb canselcimmm olsuunnnn 😘😘😘😘 yanalım bedenlerimizin ateşi ile 😊😊😊♥️♥️
Hahahah senin ateşinle yanmak zevkin en güzelidir bebeğim 😍😍😍😍 korkma hiç acımazz 😂😂😂🤣😜😜😜😜👀👀👽👽👽👽👻👻👻👻Yanıp kül alucaz 🤣🤣🔥🔥🔥🔥 ateşten çok korkarım 🤭🤭😎🥰🥰