Senle tekrar masal bile yazmak isterim 😅🤣 bu ne seksilik canım benim böyle tahrik ediyorsun orda olmak çokkkkkk istedim 😋🔥🔥a😎😉Masalın sonunu benden dinlemek istermisin😉😎
Beraber yazarız ozaman bebeğim şimdilik bıraktım masal yazmayı seni bekliyorum 🤭🤭🤣🤣🥰🥰🥰🥰Senle tekrar masal bile yazmak isterim 😅🤣 bu ne seksilik canım benim böyle tahrik ediyorsun orda olmak çokkkkkk istedim 😋🔥🔥
Sen iste yeterki zaten 600.700 sayfalık ancak yeter bize oku,oku bitmez 🤪🤣🤣🥰🥰💕💕Roman olsun şöyle 600-700 sayfalık,
Başından başla sonuna devam et,sayfalar bitene kadar.
Masalın sonu mutlu son olduğu çok açık😍😎😉Masalın sonunu benden dinlemek istermisin😉😎
Mutlu sonla bitermi masal😎😉Masalın sonunu benden dinlemek istermisin😉😎
Fasikül fasikül,cilt cilt olur bizimki guiness e aday oluruz. 😜💋🔥Sen iste yeterki zaten 600.700 sayfalık ancak yeter bize oku,oku bitmez 🤪🤣🤣🥰🥰💕💕
Senle seksi haz doggy hep varmış😎😉Masalın sonunu benden dinlemek istermisin😉😎
sonra prens pamuk prensesi öpmüş, prenses uyanmayınca bir daha bir daha öpmüş, prenses yine uyanmayıncaaaaa😎😉Masalın sonunu benden dinlemek istermisin😉😎
Seninle olan masal son bulmasın mümkünse şeker😎😉Masalın sonunu benden dinlemek istermisin😉😎
bam başka bir detaysın😎😉Masalın sonunu benden dinlemek istermisin😉😎
Ben de çok güzel masal dinlerim 🤭🤭🥰🥰Tabiki böyle güzel masali kim dinlemez 😘😘
Yıllardır dinliyorsun daha bıkmadın mı bebeğim 😎😎🤗🤗🥰🥰 @Tiago ❤️❤️❤️Senin tatlı dilinden dökülen herşeyi dinlerim bebeğim 😘
Bende çok mutlu olurum 🥰🥰🥰 hiç hayır demem kii😎😎🥰🥰❤️❤️🤣🤣🤣 @venom35 🤗🤗Masalın sonunda seni ham yapabilirim
Bende doğru düşünmüşsünüz🥰🥰😉😉🤭😎😎Masalın sonu mutlu son olduğu çok açık😍
Biter,biter hiç mutsuz bittiği oldumu 🤣🤣🥰🥰🤭Mutlu sonla bitermi masal
Hahaaaa herşey olur bizden 🤣🤣🥰🤭🤭Fasikül fasikül,cilt cilt olur bizimki guiness e aday oluruz. 😜💋🔥
Teşekkür ederim 🥰🥰🥰Harika olur sendeki masalları dinlemek
Kim dedi ki onu 🤣🤣🥰🥰Senle seksi haz doggy hep varmış
Siz nasip isterseniz 🙏🙏🥰 teşekkür ederim güzel mesajınız için 🥰🥰🥰Fotoğraf hakkında yorum yapmamayı tercih ediyorum sizin güzelliğinizin yanında...
Belki prens traliçe getirirse uyanır o prenses 😉😉🥰🥰❤️❤️ @akşam 😎😎💋💋sonra prens pamuk prensesi öpmüş, prenses uyanmayınca bir daha bir daha öpmüş, prenses yine uyanmayıncaaaaa
Sonu olmayan masal buuu😎😎🤪🤪🤣🤣🥰🥰sonu hiç gelmiyor 🤣🤪🥰🤪🤪😎Seninle olan masal son bulmasın mümkünse şeker
Çok güzel masallar anlatırım 🤣🤣🥰🤪🤪@Cansel Ulusoy hanım , sizinle hiç bitmeyen bir masal çekmeyi çok isterim
Canımsın teşekkür ederim bebeğim 💋💋💋💋bam başka bir detaysın
bak o hiç aklıma gelmedi desem yalan olur hahahahaBelki prens traliçe getirirse uyanır o prenses 😉😉🥰🥰❤️❤️ @akşam 😎😎💋💋
Orası kesin zaten 😘😘😘Ben de çok güzel masal dinlerim 🤭🤭🥰🥰
Ben seni bir ömür dinlerim bebeğim 😘Yıllardır dinliyorsun daha bıkmadın mı bebeğim 😎😎🤗🤗🥰🥰 @Tiago ❤️❤️❤️