Yabancı ülke dediğiniz anda burada o ülkenin kültürü, ülkenin kültüründe ki cinselliğe bakış, o toplumda kadının yeri , insanların birbirine saygısı , bu mesleğin o kültürde ki yeri ile pembişlerin kendilerini güvende hissetmesi, o işi kendilerini verirken nasıl bir psikolojik ve sosyolojik ortamda olmaları beklenti kriterlerini belirler.
Burada Türkiye de nereye bakıyorlar sorusunun cevabın da aslında baktıklarında çok bekledikleri var. Bakma olayın son noktası. Ben izlenimlerimi paylaşmam gerekirse. Ben size pembişleri anlatayım .
1. Pembişler bu ülkede 1934 yılından beri kadınların seçme ve secilme hakkının oldugunun farkında olan , kadına saygı gösteren ve bunun bu görüşmeler için de geçerli olduğunun bilincinde olan mavisleri ister.
2. Onların robot değil insan olduğunu , onlara yaklaşırken para veriyor diye hem saat hem de karşısındakinin tüm iradesini satın alamayacağının farkında olan mavisleri ister.
3. Eğer görüşme Incallsa daha özenli olmakla beraber yazismanin ilk anından görüşme anına kadar bilinmezligin , acaba kim çıkacak endişesi süresi içerisinde saygılı ve pembisi cekindirmemeye özen gosteren. Kapıdan girdiğinde bir sevdiğinin saygı duyduğu birinin yanına gelmiş gibi davranan , yine pembişleri anlayarak o ilk tanışma anında korku endişe vermeyecek şekilde kibar ve nazik davranan mavisleri ister.
4. Tabi ki seans içerisinde fantezi içeren talepleri belli sınırlar içerisinde kabul etseler de tabiri caizse hayvan olmayan maviş talep eder.
5. Seanslar bittiğinde sürebitmesine rağmen ayak oyunlarıyla uzatmaya çalışmadan veya pembisin o görüşme özelinde hayatın her anına ait eksiklerinin oluşabileceği gibi pembişleri de o an düşük enerji ,uyumsuzluk ihtimali dahilinde beğenilmedigi durumlar yaşansa bile bunları " olur böyle şeyler" diyerek görüşmeyi nazik bir şekilde zamanında sonlardirarak yine pembisin sınırlarına saygı göstereren mavisi ister.
Sonuç ; işte başlangıçta bu konulara mavisler dikkat ederse , pembişlerinde kafa rahatlığı ile şüphe ve korku gibi " bitse de gitse" düşüncesi oluşmadan bir görüşme gerceklesirse. İşte o zaman pembiş partnere sizin dediginiz şekilde bakar.
Nereye bakar diye de tahmin etmem gerekirse? fit vücut , güler yüz, samimi gülüş, temiz bir beden ilk başta gelir . Sonra da pembisin kendi tercihi.
Bunu böyle yazıyorum ki bunu okuyup görüşmeye giden acaba nereme bakıyor diye olayın sadece fiziksel bir şey olduğuna kirlenmesin oraya gelene kadar malesef ülkemiz de bunlar var bilsin diye yazdım.
saygılar , sevgiler