Bir maviste dikkat ettiginiz sey nedir ?

Durum
Sosyal Coin
1,905
Hep biz mavisler bakıyoruz yorum yapiyoruz ama merak ediyorum pembislerimiz bizlerde en cok nereye bakıyor ? Yolda sokakta yatakta ve sohpette. Yurt dısı seyahatlerimde yabanci pembislerin en cok sert kalca , samimi gülüs ve sohpete değer verdigini deneyinledim. Forumda durum nedir ?

Beğenenler:
  • Haha
  • Sevdim
Tepkiler: kingcrimson, xxxxxxxxxxxx ve TOMRİS
Durum
Sosyal Coin
4,745
Yabancı ülke dediğiniz anda burada o ülkenin kültürü, ülkenin kültüründe ki cinselliğe bakış, o toplumda kadının yeri , insanların birbirine saygısı , bu mesleğin o kültürde ki yeri ile pembişlerin kendilerini güvende hissetmesi, o işi kendilerini verirken nasıl bir psikolojik ve sosyolojik ortamda olmaları beklenti kriterlerini belirler.

Burada Türkiye de nereye bakıyorlar sorusunun cevabın da aslında baktıklarında çok bekledikleri var. Bakma olayın son noktası. Ben izlenimlerimi paylaşmam gerekirse. Ben size pembişleri anlatayım .

1. Pembişler bu ülkede 1934 yılından beri kadınların seçme ve secilme hakkının oldugunun farkında olan , kadına saygı gösteren ve bunun bu görüşmeler için de geçerli olduğunun bilincinde olan mavisleri ister.

2. Onların robot değil insan olduğunu , onlara yaklaşırken para veriyor diye hem saat hem de karşısındakinin tüm iradesini satın alamayacağının farkında olan mavisleri ister.

3. Eğer görüşme Incallsa daha özenli olmakla beraber yazismanin ilk anından görüşme anına kadar bilinmezligin , acaba kim çıkacak endişesi süresi içerisinde saygılı ve pembisi cekindirmemeye özen gosteren. Kapıdan girdiğinde bir sevdiğinin saygı duyduğu birinin yanına gelmiş gibi davranan , yine pembişleri anlayarak o ilk tanışma anında korku endişe vermeyecek şekilde kibar ve nazik davranan mavisleri ister.

4. Tabi ki seans içerisinde fantezi içeren talepleri belli sınırlar içerisinde kabul etseler de tabiri caizse hayvan olmayan maviş talep eder.

5. Seanslar bittiğinde sürebitmesine rağmen ayak oyunlarıyla uzatmaya çalışmadan veya pembisin o görüşme özelinde hayatın her anına ait eksiklerinin oluşabileceği gibi pembişleri de o an düşük enerji ,uyumsuzluk ihtimali dahilinde beğenilmedigi durumlar yaşansa bile bunları " olur böyle şeyler" diyerek görüşmeyi nazik bir şekilde zamanında sonlardirarak yine pembisin sınırlarına saygı göstereren mavisi ister.

Sonuç ; işte başlangıçta bu konulara mavisler dikkat ederse , pembişlerinde kafa rahatlığı ile şüphe ve korku gibi " bitse de gitse" düşüncesi oluşmadan bir görüşme gerceklesirse. İşte o zaman pembiş partnere sizin dediginiz şekilde bakar.

Nereye bakar diye de tahmin etmem gerekirse? fit vücut , güler yüz, samimi gülüş, temiz bir beden ilk başta gelir . Sonra da pembisin kendi tercihi.

Bunu böyle yazıyorum ki bunu okuyup görüşmeye giden acaba nereme bakıyor diye olayın sade fiziksel bir şey olduğuna kirlenmesin oraya gelene kadar malesef ülkemiz de bunlar var bilsin diye yazdım.

saygılar , sevgiler

Hocam bi pembis mi alip yazdi mesaji bilmiyorum ama bu kadar şiirselleştirmeye gerek yok. Pembis dedigin paraya bakar.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
4,708
Bu zamana kadar gözlemlediğim tecrübelerime göre bence pembişlerin bizlerden beklentisi saygı ve kibar olmamız, onlara bu şekilde yaklaşıpta güzel dönüş almadığım kimse olmadı bu zamana dek.

Durum
Sosyal Coin
1,905
Yabancı ülke dediğiniz anda burada o ülkenin kültürü, ülkenin kültüründe ki cinselliğe bakış, o toplumda kadının yeri , insanların birbirine saygısı , bu mesleğin o kültürde ki yeri ile pembişlerin kendilerini güvende hissetmesi, o işi kendilerini verirken nasıl bir psikolojik ve sosyolojik ortamda olmaları beklenti kriterlerini belirler.

Burada Türkiye de nereye bakıyorlar sorusunun cevabın da aslında baktıklarında çok bekledikleri var. Bakma olayın son noktası. Ben izlenimlerimi paylaşmam gerekirse. Ben size pembişleri anlatayım .

1. Pembişler bu ülkede 1934 yılından beri kadınların seçme ve secilme hakkının oldugunun farkında olan , kadına saygı gösteren ve bunun bu görüşmeler için de geçerli olduğunun bilincinde olan mavisleri ister.

2. Onların robot değil insan olduğunu , onlara yaklaşırken para veriyor diye hem saat hem de karşısındakinin tüm iradesini satın alamayacağının farkında olan mavisleri ister.

3. Eğer görüşme Incallsa daha özenli olmakla beraber yazismanin ilk anından görüşme anına kadar bilinmezligin , acaba kim çıkacak endişesi süresi içerisinde saygılı ve pembisi cekindirmemeye özen gosteren. Kapıdan girdiğinde bir sevdiğinin saygı duyduğu birinin yanına gelmiş gibi davranan , yine pembişleri anlayarak o ilk tanışma anında korku endişe vermeyecek şekilde kibar ve nazik davranan mavisleri ister.

4. Tabi ki seans içerisinde fantezi içeren talepleri belli sınırlar içerisinde kabul etseler de tabiri caizse hayvan olmayan maviş talep eder.

5. Seanslar bittiğinde sürebitmesine rağmen ayak oyunlarıyla uzatmaya çalışmadan veya pembisin o görüşme özelinde hayatın her anına ait eksiklerinin oluşabileceği gibi pembişleri de o an düşük enerji ,uyumsuzluk ihtimali dahilinde beğenilmedigi durumlar yaşansa bile bunları " olur böyle şeyler" diyerek görüşmeyi nazik bir şekilde zamanında sonlardirarak yine pembisin sınırlarına saygı göstereren mavisi ister.

Sonuç ; işte başlangıçta bu konulara mavisler dikkat ederse , pembişlerinde kafa rahatlığı ile şüphe ve korku gibi " bitse de gitse" düşüncesi oluşmadan bir görüşme gerceklesirse. İşte o zaman pembiş partnere sizin dediginiz şekilde bakar.

Nereye bakar diye de tahmin etmem gerekirse? fit vücut , güler yüz, samimi gülüş, temiz bir beden ilk başta gelir . Sonra da pembisin kendi tercihi.

Bunu böyle yazıyorum ki bunu okuyup görüşmeye giden acaba nereme bakıyor diye olayın sadece fiziksel bir şey olduğuna kirlenmesin oraya gelene kadar malesef ülkemiz de bunlar var bilsin diye yazdım.

saygılar , sevgiler
Hocam saygılar aslinda uzun uzadıya sadece pembis gözünden degildi sorum belki kurulan cümleler ve secilen kelimeler oyle anlasilmis olabilir. Aslında sorum bir kadın bir erkek te once nereye ve hangi tavra bakar. Malum bizlerin ilk ve en cok nereye/nelere/nerelere baktıgı belli.

Ve tabiyki bir pembis ile gorusmede belirttiginiz konulara muhakkak dikkat edilmeli bunlar istisnasiz ,karsilikli saygi ve ozén 2 taraf icinde cok onemli. Yoksa vér parayi isini gor adamlar zaten bu forumda dolanmaz , aranmaz ve aramaz onlara uygun degil burasi.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: MKM
Durum
Sosyal Coin
756
Saygi ve 2dk icinde islemin bitmesini bekliyor olabilirler en cok..

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
17,332
Tanıtım Konusu Referansları

Bunu böyle yazıyorum ki bunu okuyup görüşmeye giden acaba nereme bakıyor diye olayın sadece fiziksel bir şey olduğuna kirlenmesin oraya gelene kadar malesef ülkemiz de bunlar var bilsin diye yazdım.

saygılar , sevgiler
Fit aramıyorum güler yüz erkekte en sevdiğim samimi sıcacık temiz bir beden gülüșü güzel olan hersey den önce (saygı) beni değil geçireceğimiz zamanı satın aldığını farkında olan. En sevmediğim kibir buz gibi bi ruh larc saygısız terbiyesiz dedikodu yapanlardan da nefret ederim. Sevgili @MKM kalbinizden öpüyorum sizi💋

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: seth01, ZeuS, Hawkeye ve 1 kişi daha
Durum
Sosyal Coin
40,613
Hep biz mavisler bakıyoruz yorum yapiyoruz ama merak ediyorum pembislerimiz bizlerde en cok nereye bakıyor ? Yolda sokakta yatakta ve sohpette. Yurt dısı seyahatlerimde yabanci pembislerin en cok sert kalca , samimi gülüs ve sohpete değer verdigini deneyinledim. Forumda durum nedir ?
Aslında sevgili @FRİDA nında dediği gibi öncelik saygı,temiz bir beden ve güler yüz bekliyoruz. Egoistlikten ziyade mütevaziliği seviyoruz:) Ek olarak ben sapyoseksüel bir kadın olduğumdan zeki erkekler beni koltukta sohbet ederken bile libidomu yükseltebiliyor 😁 Yani zeki ve kültürlü bir partnerim geldiyse evden gülücükler saçarak çıkması çok muhtemel 🥲♥️
Ayrıca açtığınız konu gayet güzel ve düşünceli bir yaklaşım olmuş. Teşekkürler 🙏🏻🌸

Durum
Sosyal Coin
25,734
Temizlik güzel bir iletişim, saygi , karşısındaki kadının da keyif aldığını düşünüp "satın aldım" düşüncesinde olmamalı. Zamanında gelip zamanında musade istemeli ve salt seks yerine keyifli felekten bir zaman düşünmeli beklentilerini arşa çıkarmak yerine anın tadını cikarmali.. kısacası iyi bir hizmet almak için güzel bir iletişim kurmalı.. hayat zaten stresli bırakın iki tarafta rahatça keyif alsın:)

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Khanral, seth01, ZeuS ve 2 diğerleri
Durum
Sosyal Coin
1,905
Temizlik güzel bir iletişim, saygi , karşısındaki kadının da keyif aldığını düşünüp "satın aldım" düşüncesinde olmamalı. Zamanında gelip zamanında musade istemeli ve salt seks yerine keyifli felekten bir zaman düşünmeli beklentilerini arşa çıkarmak yerine anın tadını cikarmali.. kısacası iyi bir hizmet almak için güzel bir iletişim kurmalı.. hayat zaten stresli bırakn iki tarafta rahatça keyif alsın:)
Kesinlikle katıldığım bir nokta satın aldım düsüncesi olmamalı, tabiyki bir hizmet icin para odeniyor ancak tamamen zevk ve guzel bakit gecirmek icin keyif almak icin bu dusunceden tamamen cikarak gorusme gereklesmeli...

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: STAREYLUL
Durum
Sosyal Coin
1,905
Aslında sevgili @FRİDA nında dediği gibi öncelik saygı,temiz bir beden ve güler yüz bekliyoruz. Egoistlikten ziyade mütevaziliği seviyoruz:) Ek olarak ben sapyoseksüel bir kadın olduğumdan zeki erkekler beni koltukta sohbet ederken bile libidomu yükseltebiliyor 😁 Yani zeki ve kültürlü bir partnerim geldiyse evden gülücükler saçarak çıkması çok muhtemel 🥲♥️
Ayrıca açtığınız konu gayet güzel ve düşünceli bir yaklaşım olmuş. Teşekkürler 🙏🏻🌸

Yorum icin tesekkurler sevgili @TOMRİS 🙏
Zeki saygıli ve kültürlü birinin yaninizdan ayrılırken yasayacaği tek uzuntunun , ona ayrılan surenin sonuna gelmis olacagı olduğunu tahmin ediyorum 😀😀

Hos sohpet , guzel ve samimi tavirlar iki taraf icinde zevki ve heyecani arsa cikartir 🙂

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: TOMRİS

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Şimdi böyle bir konu açıldığında insan bilgi isterken de deneyimlediği şeyleri yazmalı, yurt dışı deneyiminizi yazmışsınız da TR de hiç mi olmadı yada bu konu ile alakalı bir fikriniz doneniz olmadı ?

Yani açık konuşmak gerekirse ülkedeki partnerlere göre temel maviş sorunları

1. İndirimci tayfa
2. Kapıdan direkt yatağa girmek isteyen tayfa
3. Duş almayan
4. Dişlerini fırçalamayan ağzı pis
5. Sakallı çok kıllı erkekler
6. 20 yaş altı görüşme isteyenler
7. başka kızın muhabbetini anlatanlar
8. görüşme harici sohbet muhabet için arayan yazanlar
9. Geniltal bölge temizliği yapmamışlar
10. aşırı alkol tüketimi
11. madde kullanımı vs vs bunlar böyle uzar gider.

Bunlar dan uzak durursanız bir çok partner zaten sizi beğenir :) Kaslı bir vücudunuz olmayabilir yada cüzdanınız kaslı olmayabilir :)

Ama beyniniz kaslı ise emin olun bütün kadınlara önce insan gibi davranırsanız bu ve benzeri alışkanlıklarınız yoksa sadece burada değil geri kalan dünya da belirli bir özelliğinizden değil karakterinizden ötürü beğenilirsiniz gibi geliyor bana :D

Durum
Sosyal Coin
40,613
Yorum icin tesekkurler sevgili @TOMRİS 🙏
Zeki saygıli ve kültürlü birinin yaninizdan ayrılırken yasayacaği tek uzuntunun , ona ayrılan surenin sonuna gelmis olacagı olduğunu tahmin ediyorum 😀😀

Hos sohpet , guzel ve samimi tavirlar iki taraf icinde zevki ve heyecani arsa cikartir 🙂
Çok naziksiniz teşekkür ediyorum :)🌸🥰

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,905
Şimdi böyle bir konu açıldığında insan bilgi isterken de deneyimlediği şeyleri yazmalı, yurt dışı deneyiminizi yazmışsınız da TR de hiç mi olmadı yada bu konu ile alakalı bir fikriniz doneniz olmadı ?

Yani açık konuşmak gerekirse ülkedeki partnerlere göre temel maviş sorunları

1. İndirimci tayfa
2. Kapıdan direkt yatağa girmek isteyen tayfa
3. Duş almayan
4. Dişlerini fırçalamayan ağzı pis
5. Sakallı çok kıllı erkekler
6. 20 yaş altı görüşme isteyenler
7. başka kızın muhabbetini anlatanlar
8. görüşme harici sohbet muhabet için arayan yazanlar
9. Geniltal bölge temizliği yapmamışlar
10. aşırı alkol tüketimi
11. madde kullanımı vs vs bunlar böyle uzar gider.

Bunlar dan uzak durursanız bir çok partner zaten sizi beğenir :) Kaslı bir vücudunuz olmayabilir yada cüzdanınız kaslı olmayabilir :)

Ama beyniniz kaslı ise emin olun bütün kadınlara önce insan gibi davranırsanız bu ve benzeri alışkanlıklarınız yoksa sadece burada değil geri kalan dünya da belirli bir özelliğinizden değil karakterinizden ötürü beğenilirsiniz gibi geliyor bana :D
Şöyle ki sayın deadpool Türkiye de ki deneyimlerimin bir coğu maalesef kötü oldu sohpet muhabbet anlamında tabi bunun temel sebeplerinden birisi de yasadığım yerin küçük ve imkanların kısıtlı olmasından kaynaklı 😀
Ama tabiyki deneyimlerden bahsetem konusunda haklısın.

Genelde ( sözüm forumdan dışarı ) deneyimlediğim ve gözlemledigim sey cuzdanınız ne kadar kabarık ve kaslıysa o deeece müthissiniz. 2 dakikada isin bitse de , guzel bir rakam verdiyseniz özellikle o zaman dünyanın en iyi orgazmını yasatmıs gibi sahte tavirlar gorünebiliyor 😂😂

He birde bu konuya tinder vs ortamlarda tanısıp görüsüp anlık yasanan olaylar var. Onlarda da gordugum sey tipten ziyade sohpet , zekilik ( herseyi biliyorum havası ve kafası degil tabiyki ) o anki performans.

Senin sıralamana gelirsek te şahsi fikrim kendisine saygısı olan her erkeğin zaten dikkat etmesi gereken seyler baslıca maddelerinde belirttikletin ( temizlik , karşındakine saygı vs. ) e bir insan gorüsme ayarlayabilecek kadar yazıp konusabiliyorsa bir zahmet aksiyon öncesi de 2 muhabbet edip ortamı isıtabilmeli.

Hep derim saygı istiyorsan Saygı duymalısin , ve önce kendine saygın olmalı ki saygıyı bekleyebil... 😉

Saygılarımla... ✌

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye