Onaylı Referans Bir kez daha daisy...

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
5,227
Daisy ile geçtiğimiz günlerde çok güzel bir görüşme daha gerçekleştirdik. Evinin konumu,muhabbeti,masajı,kahvesi,giydiği kıyafet ile herşey kusursuzdu daisycim. Bir kez daha teşekkür ederim harikasın. Tekrar görüşmek üzere☺️

Durum
Sosyal Coin
15,666
Paylaşım için teşekkürler , ben 2. görüşmeyi bi türlü denk getiremedim , ama arada denemeye devam :)

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Daisy
Durum
Sosyal Coin
1,026
Daisy ile geçtiğimiz günlerde çok güzel bir görüşme daha gerçekleştirdik. Evinin konumu,muhabbeti,masajı,kahvesi,giydiği kıyafet ile herşey kusursuzdu daisycim. Bir kez daha teşekkür ederim harikasın. Tekrar görüşmek üzere☺️
Paylaşım için teşekkürler..
Daisy farklı hizmet anlayışı ve sevecenliğiyle hep aklımızda..

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
9,100
Tanıtım Konusu Referansları
Sevgili Greenmask, Seninle tekrar görüşmek güzel bir keyifti. Zaman ayırmışsın; bu hoş ve övgü dolu sözlerin için çok teşekkür ediyorum. Tekrar görüşebilmek dileğiyle.. Sevgiler ...
😘🌼

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: SIRADAN
Durum
Sosyal Coin
846
Hizmette sınır tanımayan güzel kadın...
Onu tanımayan bilemez misafir nasıl ağırlanır bir erkek nasıl iyi hissettirilir...

Beğenenler:
  • Beğen
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye