Onaylı Referans Bir İzmir Rüyası

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
3,845
Öncelikle selam sayın forum okuyucuları. Cansel hanımla 3. Görüşmemizdi. Her seferinde görüşme saatlerimizde giderek artıyor. Açıkcası onunla geçirdiğim harika vakti nasıl kelimelere dökeceğimi bilemiyorum. Tam anlamıyla bir rüya. Yatakta geçirdiğimiz harika zamanın yanında ara verdiğimizdeki muhabbetide pastanın kreması. 4.görüşmemiz için şimdiden sabırsızlanıyorum🥰🥰🥰

Durum
Sosyal Coin
24,648
Öncelikle selam sayın forum okuyucuları. Cansel hanımla 3. Görüşmemizdi. Her seferinde görüşme saatlerimizde giderek artıyor. Açıkcası onunla geçirdiğim harika vakti nasıl kelimelere dökeceğimi bilemiyorum. Tam anlamıyla bir rüya. Yatakta geçirdiğimiz harika zamanın yanında ara verdiğimizdeki muhabbetide pastanın kreması. 4.görüşmemiz için şimdiden sabırsızlanıyorum🥰🥰🥰
Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Cansel Ulusoy
Durum
Sosyal Coin
50,183
Tanıtım Konusu Referansları
Benim içinde seninle her görüşme çok güzel sohpetin zaten harika çok tatlısın ve bir okadar da kibarsın seni tanıdığım için çok şanslıyım ve çok mutluyum harika partnersin benim için 🥰🥰🥰bende seninle görüşmek için sabırsızlanıyorum herşey için teşekkür ederim güzel yorumun ve düşüncelerin için teşekkürler tatlımm benim kocaman öpüyorum seni en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere hoşçakal seviliyorsun 💋💋💋

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye