Onaylı Referans Bir borç bildiğim referans

• Konbuyu başlatan Siri
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:28
Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
8,279
@Naz Deniz hanımla foruma katılmadan önce 3 kere görüşme fırsatımız oldu şimdi foruma katıldığını görünce 3 tane olumlu referansı kendime bir borç olarak görüyorum. Kendisi kesinlikle bir gfe deneyimi sunuyor partnerine. Çok güzel ve genç bir kadın zaten kendisi. Otel odasından girdikten sonra tüm ilgisi ve odağı siz oluyorsunuz mümkün oldukça her isteği yerine getirmeye çalışıyor zaten. bu vesileyle kendisine hoş geldin demek istiyorum umarım en yakın zamanda bir program daha ayarlayabiliriz

Durum
Sosyal Coin
2,736
@Naz Deniz hanımla foruma katılmadan önce 3 kere görüşme fırsatımız oldu şimdi foruma katıldığını görünce 3 tane olumlu referansı kendime bir borç olarak görüyorum. Kendisi kesinlikle bir gfe deneyimi sunuyor partnerine. Çok güzel ve genç bir kadın zaten kendisi. Otel odasından girdikten sonra tüm ilgisi ve odağı siz oluyorsunuz mümkün oldukça her isteği yerine getirmeye çalışıyor zaten. bu vesileyle kendisine hoş geldin demek istiyorum umarım en yakın zamanda bir program daha ayarlayabiliri
Paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Bayer
Durum
Sosyal Coin
657
Tanıtım Konusu Referansları
@Naz Deniz hanımla foruma katılmadan önce 3 kere görüşme fırsatımız oldu şimdi foruma katıldığını görünce 3 tane olumlu referansı kendime bir borç olarak görüyorum. Kendisi kesinlikle bir gfe deneyimi sunuyor partnerine. Çok güzel ve genç bir kadın zaten kendisi. Otel odasından girdikten sonra tüm ilgisi ve odağı siz oluyorsunuz mümkün oldukça her isteği yerine getirmeye çalışıyor zaten. bu vesileyle kendisine hoş geldin demek istiyorum umarım en yakın zamanda bir program daha ayarlayabiliriz
Hoş buldum çok teşekkür ederim🙏🌸

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Siri ve Deadpool
Durum
Sosyal Coin
42,982
Referans için teşekkürler

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye