Evet bundan tam 1 sene önce gerçi önceki forumda da belirtmiştim,yine burada da olsun.Bahar hanımın zarifliği ve cana yakınlığına diyecek yok,çok hoş sohbet bir kadın.Özel anlara söylenecek çok laf yok,muhteşem.Kendisine tekrar teşekkür ederim.
Referans için teşekkürler sevişmenize sağlıkEvet bundan tam 1 sene önce gerçi önceki forumda da belirtmiştim,yine burada da olsun.Bahar hanımın zarifliği ve cana yakınlığına diyecek yok,çok hoş sohbet bir kadın.Özel anlara söylenecek çok laf yok,muhteşem.Kendisine tekrar teşekkür ederim.
Referans için teşekkürlerEvet bundan tam 1 sene önce gerçi önceki forumda da belirtmiştim,yine burada da olsun.Bahar hanımın zarifliği ve cana yakınlığına diyecek yok,çok hoş sohbet bir kadın.Özel anlara söylenecek çok laf yok,muhteşem.Kendisine tekrar teşekkür ederim.
Yaşatanın ve yaşayanın yüreğine sağlıkEvet bundan tam 1 sene önce gerçi önceki forumda da belirtmiştim,yine burada da olsun.Bahar hanımın zarifliği ve cana yakınlığına diyecek yok,çok hoş sohbet bir kadın.Özel anlara söylenecek çok laf yok,muhteşem.Kendisine tekrar teşekkür ederim.
ben tşk ederim cnm keyifli güzel zaman geçirdik tekrar görüşmek üzere🥰🥰🥰Evet bundan tam 1 sene önce gerçi önceki forumda da belirtmiştim,yine burada da olsun.Bahar hanımın zarifliği ve cana yakınlığına diyecek yok,çok hoş sohbet bir kadın.Özel anlara söylenecek çok laf yok,muhteşem.Kendisine tekrar teşekkür ederim.
tşk hayatım🥰Yaşatanın ve yaşayanın yüreğine sağlık
🥰🥰🥰Referans için teşekkürler
tşk komşum❤️referans için teşekürler
tşk hayatım canımsın💋🙏🏻Tebrikler iki tarafa da bahar bi tanedir
❤️❤️❤️Paylaşım için teşekkürler ✌️
tşk hayatım darısı bizim başımıza🙏🏻🙏🏻🙏🏻Referans için teşekkürler sevişmenize sağlık
❤️🥰Samimi paylaşım için teşekkürler
tşk ederiz🥰Referans için teşekkürler
Rica ederim😊ben tşk ederim cnm keyifli güzel zaman geçirdik tekrar görüşmek üzere🥰🥰🥰
❤️Rica ederim😊