Yıllara sari bir tanışıklığım olan tescilli Latin güzeli @Meltem den, forum kurulduğundan beri her gidişimde, foruma gelmesi konusunda söz alıyordum. Ama bir türlü gerçekleşmiyordu 😥 Neyseki, geçen ayki son gidişimde, "bak valla bu sefer söz, geliyorum, hatta bunlar da size özel yeni çektiğim fotolar" dedikten sonra rahat bir nefes aldım Neyse, bu rahatlıkla biralarımızı güzel güzel yudumladık, ne kadar gıybet varsa yaptık, kısa bir duş sonrası, onun harika ve pürüzsüz bedeninin tadına bakmaya başladım büyük bir iştahla. Sağlam bir 69 u takiben, önce o güzel memmelerini doyasıya izleyebildiğim cow girl, sonra büyük aynasından birlikte izlediğimiz doggy ve güzel bir bacak omzadan sonra, finalde tatlı olarak memme arası ile hiç bitmesin dediğim güzel bir gecenin sonuna gelmiştik bile Şirin minnoş köpüşlerine de iyi geceler diledikten sonra Kadıköy sokaklarına geri döndüğümde, doğal olarak etrafa bol bol mutluluk hormonu saçıyordum, artık rahat uyuyabilirdim, beklenen transfer nihayet forumumuza gelmişti