Bilgilendirme Hakkında

• Konbuyu başlatan Ace1
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:10
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Sosyal Coin
2,992
Dün @Nika hanım hakkında mavileri bilgilendirmek için bir konu açmıştım fakat konunun kilitlendiğini ve tamamen eleştiri oklarının anlamsız bir şekilde bana çevrilmiş olduğunu gördüm.

Başlangıçta bu konuda olduğu gibi konuyu "öneri yok" şeklinde açmama rağmen her nedense görüşmediğimi belirttiğim halde olumsuz görüşme olarak konu güncellenmişti. Konu başlığı yeterliydi halbuki.

Anladığım kadarıyla kanaatlerimizi kurallar çerçevesinde de dile getiremeyeceğiz, aksi takdirde pekala hedef tahtasına konulabiliyormuşuz.

Ne gördüysem açıkça onu yazdım, hepimiz az çok karşımızdakinin 26 yaşında mı yoksa yine söylüyorum 30'lu yaşlarını geçmiş bir kadın mı gayet iyi anlayabiliriz. Bu zamana kadar tanıtım yazısında yaşının 30'un üzerinde olduğunu cesurca belirten olgun partnerler ile de bir sorun yaşamadım. (@EBRUSCRT hariç, kendisi doğruları söylemediği gibi senden banane dediği halde hala gelip konunun altına da yazabiliyor, sadece pes diyorum)

Kimseden gerçek yaşını yazmasını beklemiyorum. @Nika hanım ile görüşmek isteyen kendisi bilir.

@Mana ya evet görüşecek partner de bulamıyorum, manalı esprin için sağol, yaşımı ve boyumu sorun ediyordun ya 😂

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Balabey
Durum
Sosyal Coin
1,411
İsimler vererek olayı körüklemenin manası yoktu sanki herkes anlamıştı olayı

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Avtandil
Durum
Sosyal Coin
15,253
Bir partnerin referans bölümüne konu açılıyorsa olumlu/olumsuz/nötr vs. gibi önekler konuyor. Eğer üye bunu koymadıysa içeriğe göre yönetim düzenliyor. Kurallar çerçevesinde özgürce yazabilirsiniz tabiki ancak konu açıp bir partner hakkında iddiada bulunup 24 saat sonra girmeniz bizim problemimiz değil konu amacından uzaklaşıyorsa konu kilitlenir. Bana yazmışsınız biraz bekleseydiniz konuyu açardık oraya yazardınız ama bekleyememişsiniz. Bence sizin niyetiniz üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Bu konuda amacından uzaklaşırsa kilitlenecek sonra siz 24 saat sonra gelip bu konuda size yazanlara cevap vermek için yeni konu açacaksınız o da kilitlenecek vs. bu sürdürülebilir bir durum değil. Profile göre 25 yaşındasınız sizede 20 veya 30 yaşında gibi gösteriyorsunuz diyenler olur ama gerçeği değiştirmez. Küçük detaylara fazla takılmayın bence daha sağlıklı olur.

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
@Ace1 öncelikle dün açtığın referansına başlığı ekleyen benim

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: ARES

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Eğer siz bilgilendirme yapacaksanız bunun şu anda yaptığınız gibi partnerin referanslarına değil bu klasöre yani genel sohbet bölümüne açacağınızı iyi biliyorsunuz

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: ARES

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Anladığım kadarıyla kanaatlerimizi kurallar çerçevesinde de dile getiremeyeceğiz, aksi takdirde pekala hedef tahtasına konulabiliyormuşuz.
Hiç kimsenin sizi hedef tahtasına koyduğu yok, sayın @Deadpool geçtiğimiz haftalarda forumun birinci yılına özel uzun bir metin hazırladı lütfedip okusaydınız orada 3000'den fazla olumlu, 50'ye yakın olumsuz referans yazıldığını görürdünüz.

Pekala Sosyal Forum kanaatlerinizi kurallar çerçevesinde dile getireceğiniz bir ortam değilse neden hala üyesiniz?

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
2,992
Hiç kimsenin sizi hedef tahtasına koyduğu yok, sayın @Deadpool geçtiğimiz haftalarda forumun birinci yılına özel uzun bir metin hazırladı lütfedip okusaydınız orada 3000'den fazla olumlu, 50'ye yakın olumsuz referans yazıldığını görürdünüz.

Pekala Sosyal Forum kanaatlerinizi kurallar çerçevesinde dile getireceğiniz bir ortam değilse neden hala üyesiniz?
@Avtandil açıkçası ben şuanda yazdığım yazıya dahi müsamaha gösterilmeden hesabımın silinmesi, süresiz uzaklaştırma gibi tahammülsüz bir sonuç ile karşılaşırım diye bekliyordum. Ancak şu da var @Deadpool tarafından aramızda kalması gereken yazışmalara ilişkin şeyler yersiz bir şekilde kilitli konuya yazıldı.

Kendisi tarafından daha da büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Siz de ister pembe olun ister mavi olun uğrayabilirsiniz. Zaten daha önce de kendisinden hiç beklemediğim bir şekilde ''maalesef bu forumu ben yönetiyorum, sen değil, kendine göre çözüm üretemezsin, bizim adil olmadığımızı düşünüyorsan silelim hesabını, git başka ortamlarda takıl, herşey silinir, forumdan da uzak durursun olur biter" demişti.

Adil olunur olunmaz, neticede forum üyesi olarak başlıca amacım görüşme yapmak, sonrasında da olumlu veya faydalı olabileceği kanaatinde olduğum güzel veya doğru şeyleri paylaşmaktı, hepsi bu.

Beğenenler:

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
@Avtandil açıkçası ben şuanda yazdığım yazıya dahi müsamaha gösterilmeden hesabımın silinmesi, süresiz uzaklaştırma gibi tahammülsüz bir sonuç ile karşılaşırım diye bekliyordum. Ancak şu da var @Deadpool tarafından aramızda kalması gereken yazışmalara ilişkin şeyler yersiz bir şekilde kilitli konuya yazıldı.

Kendisi tarafından daha da büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Siz de ister pembe olun ister mavi olun uğrayabilirsiniz. Zaten daha önce de kendisinden hiç beklemediğim bir şekilde ''maalesef bu forumu ben yönetiyorum, sen değil, kendine göre çözüm üretemezsin, bizim adil olmadığımızı düşünüyorsan silelim hesabını, git başka ortamlarda takıl, herşey silinir, forumdan da uzak durursun olur biter" demişti.

Adil olunur olunmaz, neticede forum üyesi olarak başlıca amacım görüşme yapmak, sonrasında da olumlu veya faydalı olabileceği kanaatinde olduğum güzel veya doğru şeyleri paylaşmaktı, hepsi bu.
Bu yazdığınız benim soruma cevap değil

Beğenenler:

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Başlığı düzelten benim cevap hakkıda bende, sizin amacınız görüşme mi yapmak yoksa partnerler ile dalga mı geçmek?

Dün referans yazdınız çekip gittiniz üstüne bugün referansınız ile alakası olmayan iki partnerin ismini yazmakta amacınız nedir?

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
2,992

Görüşme yapmak içim başka niçin olabilir?

Beğenenler:

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Görüşme yapmak içim başka niçin olabilir?
Sayın adminim herzaman ki gibi gerçekten doğrusunu söylemiş
Zaten daha önce de kendisinden hiç beklemediğim bir şekilde ''maalesef bu forumu ben yönetiyorum, sen değil, kendine göre çözüm üretemezsin, bizim adil olmadığımızı düşünüyorsan silelim hesabını, git başka ortamlarda takıl, herşey silinir, forumdan da uzak durursun olur biter" demişti.
Sizin amacınız üzüm yemek değil bağcıyı dövmek de değil üzüm bağını bozmak

Beğenenler:

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Ancak şu da var @Deadpool tarafından aramızda kalması gereken yazışmalara ilişkin şeyler yersiz bir şekilde kilitli konuya yazıldı.

Burada ise Admin aramızda kalması gereken yazışmaları yazdı diyorsunuz altta ise aynısını siz yapıyorsunuz.

Beğenenler:

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Bu foruma üye olan herkes gibi sizde başka ortam veya ortamlarda da görüşme yapabileceğiniz partnerler ile iletişim kuracağınızı biliyorsunuz.

Size başarılar diliyorum. Spam içerik üretmekten süresiz uzaklaştırma...

Konu kilit

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Deadpool

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547

Yine kaçırmışım olayı, şimdi fake üyeliğinden girip yada yeni üyeliğinden girip yazabilirsin.

1. aramızda kalsın dediğin hiç bir yazışmamız yok ! Whatsapp kayıtların duruyor benimkilerde duruyor. Kaldı ki aramızda kalsın demişsek aramızda kalır ama senin milletin gırtlağına sokmak istediğin dilini bütün bu camia biliyor çünkü herkese gidip bunu sorarsan insanlarda "NOLUYO LAN" der !
2. Ben evet bu forumu yönetiyorum, benim işime karışamazsın kurallara müdahale edemezsin alınan kararlara müdahale edemezsin tavsiye fikir öneri ok ama forumu yöneten biziz.
3. Yahu ben forum yönetiyorum. Ben bu güne kadar kimseye tavsiye öneri vermemişim vermem de, sen değil misin beni seni uyarmama rağmen bu konuda 2 güne bir şu kız nasıl bu kız nasıl diye soran ? Sonunda seni engellerim bu tür konular beni bağlamaz diyen ben değil miyim ? Daha sonrasında yine aynı şeyi yaptığın için ENGELLEMEDİM Mİ SENİ ?
4. İnsanların tahammül sınırlarını zorlarsan olacak olanı kabullenmelisin, sen benim sabrımı zorladın, alakadar olmadığım konulara çekmeye çalıştın, tavsiye fikir öneri vermem dememe rağmen resmen beni darladın, yetmedi telegramdan darladın, yahu 13000 bin kiş ivar burada numaram da herkese açık ama 1 yılda toplasam senin dışındaki insanlar bile beni bu kadar darlamamıştır ve kavga küfür vs hariç engellediğim tek forum üyesisin. Ben sana yeteri kadar tahammül gösterdiğimi düşünüyorum. Herkesin sana yeteri kadar tahammül gösterdiğini düşünüyorum ama had bilmek başka bişi sen kusura bakma haddini bilemedin.

1700637967852

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye