Huzur içinde uyuyabilirim ya da artık gözümü kırpamayacağım çok kafam karıştı 🙂😅İyi geceler🦋
Siyah renk ve esmer ten ikisi beni her zaman etkilemiştir heleki siyah renk @Öykü Şanlı nin esmer teni ile birleşince ortaya enfes bir güzellik muhteşem bir seksilik çıkmış @Öykü Şanlı şiddetli bir şekilde arzulaniyorsunİyi geceler🦋
😍😍😍İyi geceler🦋
Hele bi' gel, uzaklar sana gelirİyi geceler🦋
Sen çağırırsın da ben gelmez miyim nasıl hayır diyeyim ben gibi güzelliğe seksilile ❤️💋😈🔥💣İyi geceler🦋
yeterki sen iste koşarak gelirim hemdeİyi geceler🦋
Bi gelemedik yaaa😀İyi geceler🦋
🥰☺️Huzur içinde uyuyabilirim ya da artık gözümü kırpamayacağım çok kafam karıştı 🙂😅
Teşekkür ediyorum ☺️☺️@Öykü Şanlı hanım , kusursuz fiziğiniz , dolgun göğüsleriniz muhteşemsiniz
Gelcem dedinde gelmemi dedik yaağğ😁Bi gelemedik yaaa😀
Uvvv cok sert😀😀Siyahın en yakıştığı kadın🖤
Sizinle her pozisyona girerim😈🤣🔥
Yaaa yerimki😀😀yeterki sen iste koşarak gelirim hemde
Şiddetli bir görüşme yapalım ozaman 😀Siyah renk ve esmer ten ikisi beni her zaman etkilemiştir heleki siyah renk @Öykü Şanlı nin esmer teni ile birleşince ortaya enfes bir güzellik muhteşem bir seksilik çıkmış @Öykü Şanlı şiddetli bir şekilde arzulaniyorsun
Gelll geeell😀😀😀Sen çağırırsın da ben gelmez miyim nasıl hayır diyeyim ben gibi güzelliğe seksilile ❤️💋😈🔥💣
Tesekkür ederim adamımmmm💞İyi geceler 😘 yine harikasınız 🧿
Cok tatlısınız amaaaaaaHele bi' gel, uzaklar sana gelir
Sen hele bi' gel, bütün dertler bitiverir...
Ne güzel söylemiş şair 🎈
Gel demedin de sen nedemek istediğimi anladın🤣Gelcem dedinde gelmemi dedik yaağğ😁
Geliyorum öykü hanımİyi geceler🦋