🤭
Kuzum istersen Bi yer ayarlarım 😂ağaç altında biraz zorlanırım 😂Ormanda bulunan küçük bir gölde ki bu berrak bir göl. Seninle birlikte saatlerce sevişmek ve ağaç altında final
Fantezi nin içinde biraz sıradışı heyecan zevk olunca daha iyi olur mesela dışarda kafede buluşup sexy kıyafetin le baştan çıkarıcı şekilde yanıma sokulup adrenalin pik yapmış sokulman dokunman falan sonra jeotermal hamam gibi bir yere gidip havuz da veya loca şekilde bir yerde yaşamak ve yol boyunca arabada ufak kaçamak lar daha fazlasının burda yazarsam ayıp olur 😃😃😃☺️😘💐🤗
Şunu deneyimlemek isterdim =)
İyiki bu sefer laf sokmadın cnm😂😂Adana'dan İstanbul'a seyahat eden karpuz yüklü kamyona otostop çekip, püfür püfür esen kamyon arkasında,karpuzlarin arasında,bi karpuzlara,bide kadının poposuna şaplata şaplata,bu iyi,bu kelek diyerek, kadının bacaklarının arasına aldığı karpuzu sıkarak patlatıp , bacaklarının arasına,goguslerine fışkıran karpuz suyunu yalaya yalaya sevişmek isterdim...
Hiç benlik değil 😂😂😂Şunu deneyimlemek isterdim =)
Marina hanım,İyiki bu sefer laf sokmadın cnm😂😂
Public güzel olurdu 😉😎
İyimiş 😂😂bir kere öyle bir şey yaşamıştım 😂😂Ben yatakta aksiyonu çok sevmiyorum . Burdan bir guzeli tenhada kıstırıp soyunmadan Allah ne verdiyse...
Aslında bir süredir küçük bir fantezim var ama maalesef gerçek anlamda biseksüel partnerler bulamıyorum bunun için....
Yamaç paraşütü ile atlayıp, yere inene kadar 🤭😂
Aslında bir süredir küçük bir fantezim var ama maalesef gerçek anlamda biseksüel partnerler bulamıyorum bunun için....
Kısaca viskimi içerken iki güzel meleğin önce yavaş yavaş dans etmelerini ve daha sonra uzun uzun öpüşmelerini izlemek istiyorum. Bitti mi? Tabi ki hayır daha yeni başlıyoruz)) Belirli bir zaman geçipte damardaki alkol oranının da yükselmesiyle birlikte yavaş yavaş adeta süzülerek yatağa geçiyoruz hep beraber ve önce kızlar alev alıyor. Daha sonra da donmuş bir halde bu güzel meleklerin parıldayan vücutlarının bir birine olan çekimini izlemeye başlayan beni aralarına çekiyorlar ve kendimizi bulutların üzerinde dans ederken buluyoruz. Sonrası mı? Sonrası iyilik güzellik...
Bu arada gerçek anlamda biseksüel partner tavsiyesi olanlar dm atarsa çok mutlu olurum🙃
Oda Pembiş @Marina olması benim için fantazimin başka bir boyutu olurdu başka ne isteyebilirim ki 🙈🔥🔥💋🌹
Balonda sevişmek isterdim @Marina 😈💋🔥
marina ile her yaşanacak fantazi özel olur