Bi fantazeniz olsaydı oda ne olurdu Mavişler çok merak ediyorum 🤭

Durum
Sosyal Coin
8,148
Fantezi nin içinde biraz sıradışı heyecan zevk olunca daha iyi olur mesela dışarda kafede buluşup sexy kıyafetin le baştan çıkarıcı şekilde yanıma sokulup adrenalin pik yapmış sokulman dokunman falan sonra jeotermal hamam gibi bir yere gidip havuz da veya loca şekilde bir yerde yaşamak ve yol boyunca arabada ufak kaçamak lar daha fazlasının burda yazarsam ayıp olur 😃😃😃☺️😘💐🤗

Beğenenler:
  • AlevAlev
Tepkiler: Marina
Durum
Sosyal Coin
8,003
Adana'dan İstanbul'a seyahat eden karpuz yüklü kamyona otostop çekip, püfür püfür esen kamyon arkasında,karpuzlarin arasında,bi karpuzlara,bide kadının poposuna şaplata şaplata,bu iyi,bu kelek diyerek, kadının bacaklarının arasına aldığı karpuzu sıkarak patlatıp , bacaklarının arasına,goguslerine fışkıran karpuz suyunu yalaya yalaya sevişmek isterdim...

Durum
Sosyal Coin
21,138
Tanıtım Konusu Referansları
Adana'dan İstanbul'a seyahat eden karpuz yüklü kamyona otostop çekip, püfür püfür esen kamyon arkasında,karpuzlarin arasında,bi karpuzlara,bide kadının poposuna şaplata şaplata,bu iyi,bu kelek diyerek, kadının bacaklarının arasına aldığı karpuzu sıkarak patlatıp , bacaklarının arasına,goguslerine fışkıran karpuz suyunu yalaya yalaya sevişmek isterdim...
İyiki bu sefer laf sokmadın cnm😂😂

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Avtandil, Hawkeye ve kingcrimson
Durum
Sosyal Coin
8,003
İyiki bu sefer laf sokmadın cnm😂😂
Marina hanım,
Evinize gelip kahve içip,sevişmişligimiz var...
Bir kadına laf sokmam asla...
Hele sizin gibi güzel,naif, gönlü zengin bir kadına aslaa...
Sizde öyle bir imaj biraktiysam benim hatam...
🌹🌹

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
1,375
Ben yatakta aksiyonu çok sevmiyorum . Burdan bir guzeli tenhada kıstırıp soyunmadan Allah ne verdiyse...

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
19,414
Aslında bir süredir küçük bir fantezim var ama maalesef gerçek anlamda biseksüel partnerler bulamıyorum bunun için....

Kısaca viskimi içerken iki güzel meleğin önce yavaş yavaş dans etmelerini ve daha sonra uzun uzun öpüşmelerini izlemek istiyorum. Bitti mi? Tabi ki hayır daha yeni başlıyoruz)) Belirli bir zaman geçipte damardaki alkol oranının da yükselmesiyle birlikte yavaş yavaş adeta süzülerek yatağa geçiyoruz hep beraber ve önce kızlar alev alıyor. Daha sonra da donmuş bir halde bu güzel meleklerin parıldayan vücutlarının bir birine olan çekimini izlemeye başlayan beni aralarına çekiyorlar ve kendimizi bulutların üzerinde dans ederken buluyoruz. Sonrası mı? Sonrası iyilik güzellik...

Bu arada gerçek anlamda biseksüel partner tavsiyesi olanlar dm atarsa çok mutlu olurum🙃 :devilish:

Beğenenler:
  • Beğen
  • AlevAlev
Tepkiler: Marina ve kingcrimson
Durum
Sosyal Coin
10,798
Yanımda sen olduktan sonra @Marina hiç fantaziye ihtiyaç duymam çünkü baştan aşağıya sen benim en mükemmel fantazimsin 🥰🥰🥰

Beğenenler:
  • Sevdim
Durum
Sosyal Coin
6,557
Aslında bir süredir küçük bir fantezim var ama maalesef gerçek anlamda biseksüel partnerler bulamıyorum bunun için....

Kısaca viskimi içerken iki güzel meleğin önce yavaş yavaş dans etmelerini ve daha sonra uzun uzun öpüşmelerini izlemek istiyorum. Bitti mi? Tabi ki hayır daha yeni başlıyoruz)) Belirli bir zaman geçipte damardaki alkol oranının da yükselmesiyle birlikte yavaş yavaş adeta süzülerek yatağa geçiyoruz hep beraber ve önce kızlar alev alıyor. Daha sonra da donmuş bir halde bu güzel meleklerin parıldayan vücutlarının bir birine olan çekimini izlemeye başlayan beni aralarına çekiyorlar ve kendimizi bulutların üzerinde dans ederken buluyoruz. Sonrası mı? Sonrası iyilik güzellik...

Bu arada gerçek anlamda biseksüel partner tavsiyesi olanlar dm atarsa çok mutlu olurum🙃 :devilish:

Crimson bunu beğendi 😁:devilish:

Beğenenler:
  • Beğen
  • Haha
Tepkiler: cansilver666 ve Marina

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Güzel @Marina bende fentezi bitmez yüzyüze sana söylerim 🤭🤭🤭

@Alpi1907 karşim sen seversin böyle akroktiş olayları 😁😁