Onaylı Referans Berna hanim

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
5,613
Berna hanımla bu 4.gorusmem randevu talebime olumlu cevap verdikten sonra pazartesi günü görüşme sağladık
Evinin konumu bursa için kolay ulaşılabilecek bir konumda .
Kendisi gerçek mükemmel bir kadın çok cana yakın ve içten olmasının yanında gayette seksi bir kadın, fizik olarak olağanüstü gayet fit ve sexy
Öyle ilgili ve hoş sohbet birisiki yanında zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum,birlikte geçirdiğimiz zaman diliminde hayatımın en güzel anlarını yaşıyorum diyebilirim ,iyiki seni tanımışım güzelim, hayatıma renk kattın seviliyorsun 🥰🥰

Durum
Sosyal Coin
5,142
Tanıtım Konusu Referansları
Berna hanımla bu 4.gorusmem randevu talebime olumlu cevap verdikten sonra pazartesi günü görüşme sağladık
Evinin konumu bursa için kolay ulaşılabilecek bir konumda .
Kendisi gerçek mükemmel bir kadın çok cana yakın ve içten olmasının yanında gayette seksi bir kadın, fizik olarak olağanüstü gayet fit ve sexy
Öyle ilgili ve hoş sohbet birisiki yanında zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum,birlikte geçirdiğimiz zaman diliminde hayatımın en güzel anlarını yaşıyorum diyebilirim ,iyiki seni tanımışım güzelim, hayatıma renk kattın seviliyorsun 🥰🥰
seviliyosun hayatım💋💋
@Esmerelize Hatun Referansın gerçekleştiğine dair bir şeyler yazarak referansı doğrulayın lütfen.

Beğenenler:
  • AlevAlev
Tepkiler: sempie
Durum
Sosyal Coin
647
yine eski mekanda mı acaba Berna hanım? Çekirge ara sokaktan tepeye doğru???

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye