Benimle yolculuk yapmak istermisin 😘
Ekli dosyayı görüntüle VID_20230913_135649.mp4
Ekli dosyayı görüntüle VID_20230913_135649.mp4
Moderatör tarafında düzenlendi:
Uzaya mi.. olurBenimle yolculuk yapmak istermisin 😘
🤣🤣🤣 uzaya mı yolculuk yapacağız 🙊🤣Uzaya mi.. olur
Mesafe uzak ya daha iyi olur..🤣🤣🤣 uzaya mı yolculuk yapacağız 🙊🤣
Çok mantıklı bak bu eee ne zaman gidiyoruz uzaya 😂😂Mesafe uzak ya daha iyi olur..
Oh taksi fantezisi ilginç olmuş 🔥Benimle yolculuk yapmak istermisin 😘
Vallahi incall henüz yok bir süre olmayacak bende çok istiyorum ama malum ekonomiksel durumlar gitgide artıyor 🤷Uzaya degilde incall olsa yanina gelirdimm
Peki ya senin fantezin nedir ☺️Oh taksi fantezisi ilginç olmuş 🔥
Takside beraber seninle ellerin yerine ben yardımcı olabilirdim …. Incall u düşünsen fanteziler çok çok daha da artar 🥳Peki ya senin fantezin nedir ☺️
Bende çok istiyorum bakalım bunun için uğraşıyorum buna emin olabilirsin ❤️🫶Takside beraber seninle ellerin yerine ben yardımcı olabilirdim …. Incall u düşünsen fanteziler çok çok daha da artar 🥳
bu şekilde yolculuk yapmayı kim istemez ki, hatta yol hiç bitmesin isterBenimle yolculuk yapmak istermisin
Hee yolculuk gibi buda bitiyor ama 😘bu şekilde yolculuk yapmayı kim istemez ki, hatta yol hiç bitmesin ister
Seninle böyle bir yolculuğu düşünemiyorum😂😂😂😂😈😈😈😈😈😋😋😋😋😋😋🍑🍑🍑🍑🍑 nasıl olurduBenimle yolculuk yapmak istermisin 😘
Ekli dosyayı görüntüle 13182
yerim seniBenimle yolculuk yapmak istermisin 😘
Astral seyahat de buna dahil midir 🤪Benimle yolculuk yapmak istermisin 😘
İkimizi bende düşünemiyorum 😂😂🤣🤣🤣🤣Seninle böyle bir yolculuğu düşünemiyorum😂😂😂😂😈😈😈😈😈😋😋😋😋😋😋🍑🍑🍑🍑🍑 nasıl olurdu
😘😘😘😘😘Nefis olurdu 😘🌺🤗
Yicem yicem diyosun yemiyosun hep vaat hep vaat 🤣🤣🤣yerim seni
Aşk olsun bir şey yapmadım ki henüz ,🥰😘Aaaaa ama bu yapılmaz ki
Astral seyahatte pek verim alamazsın ama sen yine de bı dene aşkom 🥰🥰🤣🤣🤣Astral seyahat de buna dahil midir 🤪
Hmmmm bak bunu sevdim 😘😘Uzun yolculuklara bayılırım, bir de yanımda bunu güzelleştirecek bir güzellik olursa... hadi dünyayı keşfedelim😊
😂😂😂😂sonra haberlere çıkarız arabada şaapıyorlar die 😂😂İkimizi bende düşünemiyorum 😂😂🤣🤣🤣🤣
Deli yaaa😂😂Yicem yicem diyosun yemiyosun hep vaat hep vaat 🤣🤣🤣
Rahat durmayız ki amaBenimle yolculuk yapmak istermisin 😘
Neden olmasın 🤔Benimle yolculuk yapmak istermisin 😘
Gözümü senden alamayacağım için kesin kaza yapardık.Benimle yolculuk yapmak istermisin 😘
Benimle haberlere değilde zirveye çıkarsın bunu sende biliyorsun😉😘🔥😂😂😂😂sonra haberlere çıkarız arabada şaapıyorlar die 😂😂
Bitmesini istemiyorsan doğru yerdesin 🥰❤️Çok klas bir hareket. O yolculuk hiç bitmesin isterim.
Neden duralım ki 😉🔥Rahat durmayız ki ama
Sen bı sevdiğim 🥰❤️Neden olmasın 🤔
Oldukça ateşlide 🔥🔥🔥Çok heyecanlı olur 😍
Büyük bir ihtimal gözlerin kapalı olurdu direksiyon başında 🙊😂Gözümü senden alamayacağım için kesin kaza yapardık.
Hadi gel 🔥🔥🔥🔥Varıımmm...Diyorum😜😅😅
Uçur beni @Elmira 😋😋😋
Wooowwwwwww ama benim yükseklik korkum War ne yapcazzz😈😈😂😂😂😂😂Benimle haberlere değilde zirveye çıkarsın bunu sende biliyorsun😉😘🔥
Ben seni tutarım merak etme bebeğim 😘😂Wooowwwwwww ama benim yükseklik korkum War ne yapcazzz😈😈😂😂😂😂😂
Immmmm öylemi diyorsunuzzzz😂Ben seni tutarım merak etme bebeğim 😘😂
Yapalım o zaman bebeğim 😘😘böyle yolculuğa can feda
😎😂Immmmm öylemi diyorsunuzzzz😂
Çıkalım bütün yollardan nolcakki 😂😂Yoldan çıkmadan gidilmez 😅
Yanalım o zaman 😘😘😘😘gece gece @Elmira krizim tuttu yanıyorum şu an
bi ankara turu ayarlarsın umarım 😘Yapalım o zaman bebeğim 😘😘
Gelicem bir kaç haftaya wp tan yazar mısın lütfen ❤️bi ankara turu ayarlarsın umarım 😘
Bu şekilde nasıl yolculuk yapayım yola bakamam ki. Arabanın tekerlekleri boşa gider de simülasyon gibi bir yolculuk olur sa süper olur ☺️🙈🤗😘.Benimle yolculuk yapmak istermisin 😘
Evet vericem hayatım 😘😘Bu şekilde nasıl yolculuk yapayım yola bakamam ki. Arabanın tekerlekleri boşa gider de simülasyon gibi bir yolculuk olur sa süper olur ☺️🙈🤗😘.
Bu arada Ankara ya yolculuk yaparsan burdan bilgi verecek misin 🤗☺️
Gitmezse çekeriz sağa 😉😘Yanıyorlar
O araç gitmez
Seninle arabada muhteşem olurdu 😋😋Çıkalım bütün yollardan nolcakki 😂😂
Denemeden bilemeyiz 😂😂😘👅🔥Seninle arabada muhteşem olurdu 😋😋
Biraz fazla ateşliyiz sanırım 🔥🔥🔥🔥👅👅Harika bir yolculuk olurdu
Kim o yolculuğu yapmak istemez ki 🥹Benimle yolculuk yapmak istermisin 😘
tabii ki, sabırzıklıkla bekliyoruz Ankara camiası olarakGelicem bir kaç haftaya wp tan yazar mısın lütfen ❤️
Eminim çok keyifli olurduBenimle yolculuk yapmak istermisin 😘
Sen ister misin, peki 👅🔥Kim o yolculuğu yapmak istemez ki 🥹
Gelicem az kaldı paylaşım yapmicam takipte kalın lütfen 😘😘😘tabii ki, sabırzıklıkla bekliyoruz Ankara camiası olarak
Sanırım ateşli olurdu👅👅👅👅👅👅Eminim çok keyifli olurdu
Ateşimizi paylaşalımSanırım ateşli olurdu👅👅👅👅👅👅
Hayatımın en iyi yolculuğu olurdu sanırım 🎈Benimle yolculuk yapmak istermisin 😘
Arayacağım seni en yakın zamanda 😍Sen ister misin, peki 👅🔥
Kesinlikle katılıyorum 🔥🔥🔥🔥🔥❤️Ateşimizi paylaşalım
Denemeden bilemeyiz hayatım,🙈❤️Hayatımın en iyi yolculuğu olurdu sanırım 🎈
Arama lütfen yaz ricam olur 🙊😁❤️Arayacağım seni en yakın zamanda 😍
Sen nasıl istersen 🙈Arama lütfen yaz ricam olur 🙊😁❤️
Teşekkürler 😘😘❤️Sen nasıl istersen 🙈
hemen yapalım nereye gitmek istersin hemen bir program ayarlayalım artık canıma tak ettiBenimle yolculuk yapmak istermisin 😘
İletişim wp tan lütfen 😋🔥hemen yapalım nereye gitmek istersin hemen bir program ayarlayalım artık canıma tak etti
Böylesi bir güzellik ile sonu olmayacak bir yolculuğa yelken açmak inanılmaz olur @ElmiraBenimle yolculuk yapmak istermisin 😘
Arabanın içinde 😋Benimle yolculuk yapmak istermisin 😘