Nefesini keserim diyorsunuz yani 🥰😍😅🤣😎 Haydi gel benimle ol uzaydan bakalım dünyadaki resmimize 🤭🤪🤣😎 Anlık 😉😉
Gelirim 🚀🚀🤣😎 Haydi gel benimle ol uzaydan bakalım dünyadaki resmimize 🤭🤪🤣😎 Anlık 😉😉
tabiki gelirim yeterki sen iste🤣😎 Haydi gel benimle ol uzaydan bakalım dünyadaki resmimize 🤭🤪🤣😎 Anlık 😉😉
Senle fezaya bile gelinir🤣😎 Haydi gel benimle ol uzaydan bakalım dünyadaki resmimize 🤭🤪🤣😎 Anlık 😉😉
Pilot sen olduğun sürece buna hayır diyecek bir erkek tanımıyorum 🤭🤭🚀🚀🤣😎 Haydi gel benimle ol uzaydan bakalım dünyadaki resmimize 🤭🤪🤣😎 Anlık 😉😉
Uzaydan daha derini varda olabilir gideriz 🤣🤣🥰🥰🥰Uzayın daha derinliklerine mi
Ben demiyorum onlar diyor 😎😎🤣🤣🥰🥰❤️❤️ama keserim belki belli mi olur 🤗🤗Nefesini keserim diyorsunuz yani 🥰😍😅
Seni almadan gitmem zaten bebiş 🤭🤭😎😎🥰🥰🤣Gelirim 🚀🚀
İsterim tabikiiii🤭🤭🥰🤣🤣tabiki gelirim yeterki sen iste
Teşekkürler 🤭🤭🥰🤣🤣😎😎Senle fezaya bile gelinir
Hepinizi ananas gibi görüyorum 🤭🤭🥰🤣🤣bebeğim bu reklamı hatırladın mi jelibon reklamı çok seviyorum ben izle bak 🤣🤣🤣🥰🤭🤭😎😎Seninleyken uzaydaymışım gibi hissediyorum zaten bebeğim, yerçekimsiz bir ortamdaymışcasına ayaklarım yerden kesiliyor 😘
Durum çok vahim ozaman 🤭🤭🤣🤣🤣Uzay mekiğini kaldırdım ama bu fotoğraftan sonra indiremiyorum 😂
Adminim götürür beni bir daha getirmezse ne olcak 🤣🤣🤣🤪🤪🥰🥰Elon musk getir götürünü yapar ancak
Herkes gelirim diyorda hepimiz sığarmıyız içine 🤣🤣🤣🤪🤪😎😎🥰Geliriz neden gelmeyelim 😛
Yeterki siz isteyin ben pilotta olurum 🤣🤣🥰🥰 şuana kadar kimse hayır demedi herkes okey 🤭🤭🤣🥰🥰Pilot sen olduğun sürece buna hayır diyecek bir erkek tanımıyorum 🤭🤭🚀🚀
🍍🍍🍍🍍🍍🍍🍍🍍🍍🍍🍍🍍🍍🍍Hepinizi ananas gibi görüyorum 🤭🤭🥰🤣🤣bebeğim bu reklamı hatırladın mi jelibon reklamı çok seviyorum ben izle bak 🤣🤣🤣🥰🤭🤭😎😎
Ucur beniii 🔥🔥Seni almadan gitmem zaten bebiş 🤭🤭😎😎🥰🥰🤣
Seninle uzayında dışına çıkabilirim.🤣😎 Haydi gel benimle ol uzaydan bakalım dünyadaki resmimize 🤭🤪🤣😎 Anlık 😉😉