Farklı yerlere saklansan ne yazar kalbimde taht kurmuşsun😎🤪Nasıl iyi saklamışmıyım 😎🤪
seninle saklambaç oynamanın en güzel yanı sobelemek olmalı😎🤪Nasıl iyi saklamışmıyım 😎🤪
Artık yüzümü gelince görürsünüz 🤗🤗Yüz tamamda mal mihrap fevkaledinin fevkinde 🤗
Kokoreç yicez yaaa offff off yine acıktım yaaa 😎😎🥰🥰🥰🤣🤣Artık yüzümü gelince görürsünüz 🤗🤗
Fizik içinde de teşekkürler 💋💋💋
Beraber saklanırken kötü şeyler gelebilir başıma 🤣🤣🤣sanki öyle sezdim🥰🥰🤣🤣😎😎Beraber saklanalım kimse bulamasın bizi 😍👿🔥
Buldunuz mu beni 🙉🙉🙉🥰🥰😎🤣🤣önüm arkam sağım solum sobeee )
Amaa yaaaa 🤗🤗 teşekkür ederim 🥰🥰 utandım şuan teşekkür ederim ne güzel bir yerdeyim ozaman ❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌸🌸🌸Farklı yerlere saklansan ne yazar kalbimde taht kurmuşsun
Olabilir deneyelim 🤣🤣😎😎🥰🥰🥰seninle saklambaç oynamanın en güzel yanı sobelemek olmalı
Yeriz en kralını 😉😘😘Kokoreç yicez yaaa offff off yine acıktım yaaa 😎😎🥰🥰🥰🤣🤣
Belki siz İstanbul’a gelirsiniz dediniz ya 😉 fizik zaten belli bi şey Cansel Hanımcım , ama hoş görü , kibarlık , asalet , konuşma dili ; Sapyo olduğunuz her yerden belli 😍😍😘Artık yüzümü gelince görürsünüz 🤗🤗
Fizik içinde de teşekkürler 💋💋💋
Yaramazlık yaparız beraber fena mı olurBeraber saklanırken kötü şeyler gelebilir başıma 🤣🤣🤣sanki öyle sezdim🥰🥰🤣🤣😎😎
Anlaştık 🥰🥰Yeriz en kralını 😉😘😘
Belki siz İstanbul’a gelirsiniz dediniz ya 😉 fizik zaten belli bi şey Cansel Hanımcım , ama hoş görü , kibarlık , asalet , konuşma dili ; Sapyo olduğunuz her yerden belli 😍😍😘
Bende öyle düşünmüştüm ☺️☺️oynamaz olurmuyum hiçç 😘😘
Bilmukabele sizde öylesiniz 😍😘Anlaştık 🥰🥰
Nasip diyelim inşallah zaman neyi gösterir bakalım
❤️Çok teşekkür ederim çok naziksiniz gerçekten ❤️
Seninle bütün oyunları oynarım bebişkom 🥰🥰🥰 ateş ediyorum ama seni vurmam merak etme yada vurabilirim dikkat et 😎😎🥰🥰🤣🤣🤪🤪🌹tabi ki oynarız meleğim 🌹 hatta kör ebe falan😘buarada çok fena saklanmışsın kırmızılar ateş 🔥 ediyor. gözlerimi kamaştıran buu sexlik ne böyle 😘🥰😍🔥🔥🔥
💕💕💕💕💕💕💃💃💃💃💃💃Bilmukabele sizde öylesiniz 😍😘
Olabilir yavrum yapabiliriz 🥰🥰🥰Yaramazlık yaparız beraber fena mı olur
🌹Sen beni 8 Eylül'de kalbimden vurdun meleğim 🌹😘🔥 gönlüme yıkılmayacak bir taht kurdun🔥🌹💘Seninle bütün oyunları oynarım bebişkom 🥰🥰🥰 ateş ediyorum ama seni vurmam merak etme yada vurabilirim dikkat et 😎😎🥰🥰🤣🤣🤪🤪
Ben sana kıyamam kii🥰🥰ama kalbindeki tahta hayır diyemem bitanem 💋💋 iyiki tanışmışım seni 💋💋💋🌹Sen beni 8 Eylül'de kalbimden vurdun meleğim 🌹😘🔥 gönlüme yıkılmayacak bir taht kurdun🔥🌹💘
Her zamannnn 🤣🤣🥰🥰🥰Her zaman oynayabilirim? 😄
Seninle saklambaç oynanmasına oynanır da bakalım ben saklanmak isteyecek miyim? 😍🌹❤️😎🤪Nasıl iyi saklamışmıyım 😎🤪
Benden saklanamazsn😂😎🤪Nasıl iyi saklamışmıyım 😎🤪
Sanki öyle bir dergi hatırlıyorum 😁😁eskiden saklambaç adında bir dergi vardı
Sırayla olsa olmaz mı 😇😇😇🥰🥰Hep ben ebe olayım mı bebeğim? 😘😘
Sırayla yapsak olmaz mı 😇😇💋💋kim saklanacak kim ebe olacak ?
Ama ben daha çok saklanmayı seviyorum 😁😁🤫🤫kim saklanacak kim ebe olacak ?
Hemen söylüyorum sen asla saklanmasın 😁😁😎😎🥰🥰hep ben saklanırım😉😉🥰🥰🥰💋💋Seninle saklambaç oynanmasına oynanır da bakalım ben saklanmak isteyecek miyim? 😍🌹❤️
En kuytu köşelere saklancam ben 🤣🤣🤣Benden saklanamazsn😂
Yine bulurummm😂😂😂En kuytu köşelere saklancam ben 🤣🤣🤣
Ozaman belki bir iksir içerim bulamazsın 🥰🥰🤣🤣🤣🙈🙈🙈Yine bulurummm😂😂😂
😂😂😂😂😂yawww hehe hehe😂😂 iksir icecekmişOzaman belki bir iksir içerim bulamazsın 🥰🥰🤣🤣🤣🙈🙈🙈
Keşke öyle birşey olsa ya demi ne güzel olur 🤣🤣🤣ayyy ben çok Selena dizisini izlemisim🤣🤣🤣🙈🙈🙈😂😂😂😂😂yawww hehe hehe😂😂 iksir icecekmiş
Bencede izleme sen selenayı🔥🔥🔥🔥Keşke öyle birşey olsa ya demi ne güzel olur 🤣🤣🤣ayyy ben çok Selena dizisini izlemisim🤣🤣🤣🙈🙈🙈
Sen hep saklan bebeğim, ben seni bulurum 😘😘😘Sırayla olsa olmaz mı 😇😇😇🥰🥰
Tamam artık izlemiyorum 🤣🤣🤣Bencede izleme sen selenayı🔥🔥🔥🔥
Ama ben senden saklanmasam olur mu 🥰🥰😘😘😎😎🥰🥰Sen hep saklan bebeğim, ben seni bulurum 😘😘😘
😂😂👍Tamam artık izlemiyorum 🤣🤣🤣
çok isterim hemde tabiki oynayalım😎🤪Nasıl iyi saklamışmıyım 😎🤪
Çok güzel saklanmşsın bebeğim. Nasıl bulcem şimdi seni ben. Dur sen kokunu takip edeyim🤪🤪😘😘❤️❤️🤗🤗😎🤪Nasıl iyi saklamışmıyım 😎🤪