Bir kac gündür griple savasıyorum ama şimdi daha iyiim🙏🏻
Geçmiş olsun. Salgın varBir kac gündür griple savasıyorum ama şimdi daha iyiim🙏🏻
Geçmiş olsunBir kac gündür griple savasıyorum ama şimdi daha iyiim🙏🏻
Geçmiş olsun by ara havalar dan kaynaklı salgın da var kış ayı dikkat etsek de yine de hasta oluyor insan neden se bağışıklık güçlü olsa da oluyur Umarım geçer kısa süredeBir kac gündür griple savasıyorum ama şimdi daha iyiim🙏🏻
Geçmiş olsun hoşgeldin canımBir kac gündür griple savasıyorum ama şimdi daha iyiim🙏🏻
Geçmiş olsun seni buralarda görmek güzelBir kac gündür griple savasıyorum ama şimdi daha iyiim🙏🏻
💣❤️🔥💋😈Bir kac gündür griple savasıyorum ama şimdi daha iyiim🙏🏻
Teşekkür ederim hala iyi olamadım 😭😭Geçmiş olsun seni buralarda görmek güzel
Cok tesekkür ederim salgın var diyolar😭Geçmiş olsun 😀😘😘😘
Cok tesekkür ederim ♥️Geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah Hanımefendi 🌹
Sevişmek istiyorum ama olmuyo☺️Savaşma seviş, bir başkasına bulaştırmadan iyileşemezsin.
Aynen bir kac güne gelirim kendime ☺️Hele bi tam kendine gel,görüşelim baby 🥰
Cok tesekkür ediyorum ♥️🙏🏻Çok geçmiş olsun Acil şifalar diliyorum 🙏
Tesekkür ederim 🩷🙏🏻Geçmiş olsun hoşgeldin canım
Evet öle havalardan zor agır bir sürec en kısa zamanda iyi olucam insallah tesekkür ederim🙏🏻♥️Geçmiş olsun by ara havalar dan kaynaklı salgın da var kış ayı dikkat etsek de yine de hasta oluyor insan neden se bağışıklık güçlü olsa da oluyur Umarım geçer kısa sürede
Tesekkür ederim evet salgından bende aldım nasibimi sanırım😭😭Geçmiş olsun. Salgın var
Tesekkür ederim 🩷🙏🏻Geçmiş olsun
Cok saolun 🩷🙏🏻çok geçmiş olsun
Cok tesekkür ederim nazarmı salgınmı bilemedim😭🤦🏻♀️Hoş geldin, geçmiş olsun bir an önce iyileşmen dileğiyle güzeller güzel 🥰🥰🥰🥰🥰🥰 Dikkat et çok nazara geliyorsun 🧿🧿🧿🧿
Tesekkür ederim 🩷🙏🏻Geçmiş olsun🖤💐
Cok tesekkür ederim🩷🙏🏻Tekrardan çok geçmiş olsun güzel kadın 🌹
Cok tesekkürler malesef salgın var evet🙏🏻Çok geçmiş olsun canım salgın var dikkat etmek lazım 💐
Cok tesekkürler malesef salgın var evetÇok geçmiş olsun canım salgın var dikkat etmek lazım 💐
Evet Umarım kısa sürede geçer hastalık hastalığın uzun sürmesi de iyi değil ya insanın morali bozuluyor çok geçmiş olsunEvet öle havalardan zor agır bir sürec en kısa zamanda iyi olucam insallah tesekkür ederim🙏🏻♥️