Çözümlendi Beklentimin altinda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Sosyal Coin
1,088
Merhaba forum ailesi hicranbhanimla il dışı Bi görüşmem oldu.guzel Bayam minyon çıtı piti .fiziği on numara .iliskide kaçak guresiyor öpüşme yapmıyor. Diye bilirim minyon olduğu için kucağıma almak istedim iliskide yapmıyorum diyor.vel hasıl çok memnun olmadım diye bilirim.aldigi ucreti hak etmiyor bana göre parayı yüksek istiyor fakat ilişkide Kaçak güreşiyor doyurucu karşıya tahrik edici bir ilgisi yok

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: cpt ve majordepresif
Durum
Sosyal Coin
5,148
Tanıtım Konusu Referansları
Merhaba forum ailesi hicranbhanimla il dışı Bi görüşmem oldu.guzel Bayam minyon çıtı piti .fiziği on numara .iliskide kaçak guresiyor öpüşme yapmıyor. Diye bilirim minyon olduğu için kucağıma almak istedim iliskide yapmıyorum diyor.vel hasıl çok memnun olmadım diye bilirim.aldigi ucreti hak etmiyor bana göre parayı yüksek istiyor fakat ilişkide Kaçak güreşiyor doyurucu karşıya tahrik edici bir ilgisi yok

Merhaba bu yorumu yapmanızı bekliyordum doğrusu,

Bir bayanla görüşmeye gittiğinizde sizinde kendinize dikkat etmeniz gerekiyor ilgi ve alaka görebilmeniz için görüşmenin başında gece yarım kavanoz sarımsak turşusu yedim ama kokmaz merak etme demenizin ardından sizinle öpüşmemi beklemiyordunuz değilmi ? siz rencide olmayın diye bunu yüzünüze vurmadım ama siz burada yazmaktan çekinmemişsiniz bende cevaplamak zorunda kaldım.
ikinci yazdığınız konu ise benimle görüşen herkez iyi bilirki minyon olduğum için sex pozisyonu olarak üstde daha başarılıyımdır fakat sizin istediğiniz pozisyon benim üstde olmam değil beni ayakta kucağa almak istemenizdi bende kabul etmedim.

Bunlara rağmen beğenmediğiniz bayanla üc saatde 5 seans birliktelik yaşayıp sonrasında daha birliktelik isteyip kabul etmeyince benim işim var sen taksiyle havaalanına gidersin deyip başka bir şehirde beni bırakıp çıktınız gittiniz.

Bu arada görüşme sırasında diğer foruma çok memnun kaldığınızı da yazdınız ama sonrasında fazladan istedikleriniz olmayınca herşey değişti ve böyle bir yorum yazdınız.

Görüşme ücretlerim sayfamda zaten açık açık yazıyor bunu okuyup bilecek çağırdınız ücret falza alıyor diye yazmanız saçma olmuş

Sizin buradan yazdıklarınıza bizimde cevap yazma hakkımız olduğunu unuttunuz galiba.

Durum
Sosyal Coin
22,952
Nasılsa akşama görüşmem yok diye gündüzden soğanlar sarımsaklar götürmüştüm ama akşama yükselen ani libido sonucu anlık görüşme ayarlayıp öpüşmeden tamamlamak zorunda kalmıştım.😅 Bu tarz konularda dikkati olmakta fayda var. 👍 Bende yaşayarak öğrendim. 🙈

Akşama görüşmenizin olduğunu bile bile risk almışsınız gibi görünüyor. Burada Hicran hanıma kabahat bulamayız.

3 saatlik görüşmede 5 seanslık birliktelik yaşamışsınız çoğu pembiş bunu kabul etmez. Hicran hanım size bu konuda iyi davranmış.

İki tarafa da geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: calibre ve hicran_sisli
Durum
Sosyal Coin
23,165

Bir bayanla görüşmeye gittiğinizde sizinde kendinize dikkat etmeniz gerekiyor ilgi ve alaka görebilmeniz için görüşmenin başında gece yarım kavanoz sarımsak turşusu yedim ama kokmaz merak etme demenizin ardından sizinle öpüşmemi beklemiyordunuz değilmi ? siz rencide olmayın diye bunu yüzünüze vurmadım ama siz burada yazmaktan çekinmemişsiniz bende cevaplamak zorunda kaldım.
ikinci yazdığınız konu ise benimle görüşen herkez iyi bilirki minyon olduğum için sex pozisyonu olarak üstde daha başarılıyımdır fakat sizin istediğiniz pozisyon benim üstde olmam değil beni ayakta kucağa almak istemenizdi bende kabul etmedim.

Bunlara rağmen beğenmediğiniz bayanla üc saatde 5 seans birliktelik yaşayıp sonrasında daha birliktelik isteyip kabul etmeyince benim işim var sen taksiyle havaalanına gidersin deyip başka bir şehirde beni bırakıp çıktınız gittiniz.

Bu arada görüşme sırasında diğer foruma çok memnun kaldığınızı da yazdınız ama sonrasında fazladan istedikleriniz olmayınca herşey değişti ve böyle bir yorum yazdınız.

Görüşme ücretlerim sayfamda zaten açık açık yazıyor bunu okuyup bilecek çağırdınız ücret falza alıyor diye yazmanız saçma olmuş

Sizin buradan yazdıklarınıza bizimde cevap yazma hakkımız olduğunu unuttunuz galiba.
Sarımsak turşusu ve öpüşme isteği ilginç gerçekten geçmiş olsun size

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Avtandil ve hicran_sisli
Durum
Sosyal Coin
11,087

Öncelikle çok geçmiş olsun. İnsanın önce kendisine saygısı olacak ki, karşısındakine saygıya henüz gelemiyorum bile. Hele ki şu taksi olayı gerçekse ( burada amaç sizi yargılamaktan ziyade, iddianız üzerine yorum yapıyoruz mecburen) en hafif tabirle size çok büyük kabalık yapılmış. Otelde diş fırçaladıktan sonra bir de listerine kullanıyoruz, diyorum ya önce kendine saygı. Sizin de şansınıza turşu küpü.

Bir bana mı garip geliyor anlamıyorum. 3 saatte 5 kere boşalmak demek, ortalama 15 dk sürse, -ki 2.seferden sonra 15 dakikada boşalmaması lazım- 75 dk eder. Kalan 105 dakikada hiç mı oturup sohbet edilmez, bir şeyler içilmez anlamadım. Görüşmelere max fayda için ilaç alıp mı gidiyolar napıyolar :)

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: SHIELD, Siri ve hicran_sisli
Durum
Sosyal Coin
19,466

Sübhanallah 😲
3 saatlik görüşmede 5 seans !
Valla ben en çok buraya takıldım.
Tüm yorum ve tartışmalardan bağımsız arkadaşı canı gönülden tebrik ediyorum..

Beğenenler:
  • Haha
  • Beğen
Tepkiler: Moria 🦈 ve hicran_sisli
Durum
Sosyal Coin
8,003
Sübhanallah 😲
Siz arkadaşı tebrik ederken,
Bende pembiş arkadaşımızı tebrik ediyorum..
Yarım kavanoz sarımsak turşulu birine 3 saatte 5 seans dayanabilmek Eyüp sabrı gerektirir doğrusu...
Kan kusup kızılcık şerbeti içmiş belli ki....

Durum
Sosyal Coin
5,148
Tanıtım Konusu Referansları
Sübhanallah 😲
Merhaba tekrar bu konuya bir acıklık getireyim okuyan arkadaşlar tarafından yanlış anlaşıldı galiba ben kendisi ile gecelik görüşmeyi ( 5 saat ) gündüz yapmak için Gaziantep`e gittim ve görüşmeye başlamamızın ardından sürekli peşpeşe sex yapma isteği ile ilk üç saatde 5 seans görüşme tamamlandı tekrar devam etmek istediğinde bu kadar dediğimde bozuldu forumda yeni olduğum için ve referans ihtiyacım olduğu için görüşmelerine extra özen gosteriyorum bu görüşme tabiki beni çok mutsuz etti böyle bir muamele ile karşılaşacağıma hiç görüşmemeyi tercih ederdim.
Yorumları ile destek olan arkadaşlara tşk ederim

Durum
Sosyal Coin
16,649
Vay canına :sneaky: Yalnız maviş arkadaşımız yazısını oldukça acele ile yazmış, pembiş arkadaşımız ise hakkını vererek yazmış gibi duruyor.

Yalnız ağzı kokan🤮 , hatta herhangi bir yeri kokan 😷 birisi ile birlikte olmak gerçekten çok zor. (Tabi bu her iki taraf için de geçerli)

@hicran_sisli hanım hakkında @Tom Ford a katılıyorum. Ayrıca tebrik de ederim.👏👏👏.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Tom Ford
Durum
Sosyal Coin
15,253
Partner açıklamasını yapmış. Konu sahibi foruma girmesine rağmen bir cevap vermediğine göre konu çözümlendi olarak düzeltildi.

konu kilit.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Avtandil ve Hawkeye
Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye