Merhaba bu yorumu yapmanızı bekliyordum doğrusu,
Bir bayanla görüşmeye gittiğinizde sizinde kendinize dikkat etmeniz gerekiyor ilgi ve alaka görebilmeniz için görüşmenin başında gece yarım kavanoz sarımsak turşusu yedim ama kokmaz merak etme demenizin ardından sizinle öpüşmemi beklemiyordunuz değilmi ? siz rencide olmayın diye bunu yüzünüze vurmadım ama siz burada yazmaktan çekinmemişsiniz bende cevaplamak zorunda kaldım.
ikinci yazdığınız konu ise benimle görüşen herkez iyi bilirki minyon olduğum için sex pozisyonu olarak üstde daha başarılıyımdır fakat sizin istediğiniz pozisyon benim üstde olmam değil beni ayakta kucağa almak istemenizdi bende kabul etmedim.
Bunlara rağmen beğenmediğiniz bayanla üc saatde 5 seans birliktelik yaşayıp sonrasında daha birliktelik isteyip kabul etmeyince benim işim var sen taksiyle havaalanına gidersin deyip başka bir şehirde beni bırakıp çıktınız gittiniz.
Bu arada görüşme sırasında diğer foruma çok memnun kaldığınızı da yazdınız ama sonrasında fazladan istedikleriniz olmayınca herşey değişti ve böyle bir yorum yazdınız.
Görüşme ücretlerim sayfamda zaten açık açık yazıyor bunu okuyup bilecek çağırdınız ücret falza alıyor diye yazmanız saçma olmuş
Sizin buradan yazdıklarınıza bizimde cevap yazma hakkımız olduğunu unuttunuz galiba.